Zenske in rjuhe .
Se ne bom več opravičevala, prav…Pa kdo vam “ne pusti”…ni bilo tako mišljeno…si napačno razumel…Jaz vam resnično še privoščim! Vi se kar sproščajte, no probems…sem napisala, bom seenkrat: Ne znam!” Pa pika. Res ne, vrjemi. Sprostiti se pa znam. Sem uletela tu zgolj iz firbca. Zdej mi je pa žal. Bi ti ne želela uničiti nekaj kar te veseli. Ni po angelsko. Spremeniti nik pa tudi ne morem. Aj, aj..auva…Perla dej ti znaš…pomagaj, jaz res moram moram oditi.
LP
Angel
Angel, Angel, neč ti bit žal, če si uletela….. Naučiti se pa tudi da. Je pa to tudi Angelsko, če me razumeš….. Saj so škofje na tv3 včeraj tudi veselo prepevali Slovewnija od kod lepote tvoje….. Pa jim tega ne bi prisodil…torej, da se naučiti se veseliti….
Lep dan Angel in velik sončka, danes in cel vikend!
Jani
Caki caki..spet ni vse oki..angel zahudirja oprost..bom prsla k teb te za roko prjela in te posedla za komp..pa bo..kaj neznass…znas..sama sebe bos presenetila ajd..odpri ventil
pa do koncaaaaaaa..in naprej..bi rekli
ajd Gremo
Ce ne..ti povem,te poiscem pol bos vidla
hahahaha..dej nooo..v imenu vseh angelov..zavzami pozicijo!
Gremo!
Ce ne prideva se dons z Janijem po tebe!
A ne Jani!??
Kje je angel..?
ANGELLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL..dej no..kamsi se skrila…ti recem..drgac se kar priprav!
Skoz se ze baseva v avto!
Jani sem pozabila povedat..jest mam angelcka rada ze od zacetka res..
PA pogresala sem jo tud…resnicno..Jaz na njo nisem nic huda..nimam zakaj bit..vcasih sem le nasmukana malo..pa to ne v salbo stran..kapis?
Forum je zaprt za komentiranje.