Zakaj so ženske po 30. letu še vedno brez premoženja?

15. junij 2020

Zakaj so ženske po 30. letu še vedno brez premoženja?

15. junij 2020

Eden izmed naših bralcev je zapisal, da je po dolgoletni zvezi spet samski ter da išče novo partnerko.

40-letnik pravi, da ima nadpovprečno plačo, dobro kariero, avto, stanovanje … zatakne pa se pri iskanju ženske.

Tako je zapisal:

“Po dolgi vezi sem samski in si iščem novo družico. Imam kariero, zaslužim 3 tisoč neto na mesec, imam svoje stanovanje, dober avto, nekaj prihrankov in uživam življenje. Ženske, ki jih spoznavam so tam od 30 do 35 let, sam jih imam 40. Moti me to, da so vse, ki sem jih spoznal, brez ene same izjeme, popolnoma brez premoženja. Kako je to možno da si pri teh letih niso ustvarile popolnoma nič? Vse se ukvarjajo s tem, da so kao “lepe”, nohtki, frizurce, make-up. Očitno ves svoj denar zapravijo za to. Res pa je tudi, da ko jo pol zjutraj vidiš, je marsikatera res grozna. Kariere nimajo, večina jih dela za približno tisočaka, tako izobražene kot tiste ki nimajo šole.

Očitno bom moral iskati starejše, ali kaj?

Jaz z veseljem plačam kak oddih ali večerjo, ne nameravam pa takšno žensko imeti na plečih. A so vse takšne ali so pač normalne že oddane?”

Odziv na njegov zapis je bil izjemen. kaj so mu svetovali, pa preberite TUKAJ.

Foto: nicoletaionescu

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close