Nečakinja princese Diane zaročena z 31 let starejšim bogatašem!

07. januar 2020

Nečakinja princese Diane zaročena z 31 let starejšim bogatašem!

07. januar 2020

29-letna nečakinja princese Diane, Lady Kitty Spencer se je le nekaj dni pred božičem zaročila s svojim 60 letnim modnim tajkunom Michaelom Lewisom.

Lady Kitty je božič in novo leto preživela v Cape Townu skupaj s sestrama Elizo in Amelio, bratom Louisom ter mamo Victorio Lockwood. Victoria se je od Kittyjinega očeta, grofa Spencerja ločila leta 1995.

Kitty, Louis, Victoria in Amelia na poroki britanskega princa

Kittyjin zaročenec Michael prihaja iz Južnoafriške republike, njegovo premoženje pa ocenjujejo na 80 milijonov angleških funtov,je 60-letni ločenec s tremi odraslimi otroki.

Je direktor podjetja Foschini Ltd in ustanovitelj izraelskega biotehničnega podjetja. Govorice o njunem razmerju so se v medijih pojavile avgusta 2018, par pa je svojo zasebnost skrival do lanskega maja, ko so ju fotografi skupaj ujeli v New Yorku.

Kasneje so ju ujeli še na počitnicah v St. Tropezu, kjer sta se po plaži sprehajala z roko v roki.

Lady Kitty je bila pred Michaelom v štiriletnem razmerju z 48-letnim nepremičninskim mogotcem Niccolo Barattieri di San Pietrom, s katerim sta se razšla leta 2017. Nicollo je je nato zapletel z angleško igralko Liz Hurley.

Lady Kitty Spencer

Za Harper’s Bazaar je Kitty povedala, da je v prijateljskih odnosih z vsemi bivšimi.

»Res imam srečo, saj sem bila vedno v razmerjih z ljubečimi in razumnimi fanti. Kadar koli se mi zgodi kaj zanimivega ali žalostnega, me nekdanji resni fantje pokličejo in ponudijo podporo.«

Foto: Getty

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close