Na šokantne detajle iz avtobiografije Demi Moore se je končno odzval njen bivši

26. september 2019

Na šokantne detajle iz avtobiografije Demi Moore se je končno odzval njen bivši

26. september 2019

Razkrite nespodobne podrobnosti iz življenja slavne igralke.

56-letna ameriška igralka Demi Moore je veljala za eno največjih zvezd devetdesetih in na videz je imela vse – uspešno kariero, status mega zvezde, mladega seksi moža in tri čudovite hčere. Toda v svoji avtobiografiji z naslovom “Inside Out”, ki je izšla 24. septembra, je spregovorila o dogajanju za “popolno medijsko podobo”.

Odprla je dušo, spregovorila o travmatičnih izkušnjah in predstavila šokantna dejstva, ki že več dni povzročajo številne reakcije javnosti.

Čeprav je v zadnjih intervjujih omenila, da ima danes z nekdanjim soprogom Ashtonom Kutcherjem prijateljski odnos, bi ga obtožbe iz knjige lahko zelo pretresle.

Igralec sprva avtobiografije in šokantnih podrobnosti o njunem odnosu ni želel komentirati. Njegova zadnja objava na družbenih medijih pa je namigovala, da ni najbolje sprejel njenih izjav, vendar pa se je odločil, da se v to razpravo ne bo vmešaval zaradi svoje nove družine, ki si jo je ustvaril z igralko Milo Kunis.

“Hotel sem objaviti res grd tvit. Toda ko sem pogledal sina, hčerko in ženo, sem ga izbrisal, “

je zapisal igralec, nato pa v novem tvitu objavil svojo telefonsko številko in napisal:

” Če želite slišati resnico, pošljite sporočilo. “

Foto: Profimedia

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close