Jennifer Lopez razkrila, zakaj še ne želi pred oltar – in ima zelo dober razlog!

04. marec 2020

Jennifer Lopez razkrila, zakaj še ne želi pred oltar – in ima zelo dober razlog!

04. marec 2020

Jennifer Lopez se je lani zaročila z nekdanjo zvezdo ameriškega nogometa, Alexom Rodriguezom.

Kot kaže, pa se paru ne mudi izreči usodnega DA. Pevka, ki ima za seboj tri ponesrečene zakone, je v oddaji Oprah pojasnila, zakaj se ji v četrti zakon ne mudi.

»Ni mi več pomembno, ali se bom poročila. Smešno je, saj sem bila zelo vzhičena, ko sva se zaročila in mislila sem, da bova čez nekaj mesecev že pred oltarjem. Takrat sem se vrnila v nekdanji način razmišljanja in se spomnila na vso romantiko, zaradi katere sem se trikrat poročila,«

je dejala J. Lo.

Zvezdnica je povedala, da je Alex odločitev o poroki čisto prepustil njej.

»Zaključila sem, da nima smisla hiteti v zakon, glede na to, da nameravava ostanek življenja preživeti skupaj,«

je priznala.

Jen, mama 12-letne Emme in Maxa, ki sta se rodila v zakonu s pevcem Marcom Anthonyjem, je dejala, da želita z Alexom ustvariti nekaj skupnega. Pravi, da je njen zaročenec čisto nekaj posebnega in poudarila, da je popolnoma drugačen od njenih nekdanjih partnerjev. Alex ima iz zakona s Cyhintijo Scurtis dve hčerki.

»Najina zveza je čisto drugačna, kot tiste, v katerih sem bila, sploh kadar je v ospredju predanost. Če Alex reče, da bo nekaj storil, potem to stori. Vsakič! In to mi veliko pomeni. Želi zgraditi skupno prihodnost z mano in tega nikoli nisem imela. Mislim, da je bilo preteklo leto tako dobro prav zaradi tega, ker me je pustil, da delam to, ar si želim. Nikoli nisem imela moškega, ki bi želel gledati, kako rastem in blestim. Nikoli me ni omejeval s tem, da si je želel postaviti sebe v prvi plan,«

je zaključila lepotica.

Jen in Alex s svojimi objavami na družbenih omrežjih pogosto kažeta, da so srečna družina.

Par se je prvič v javnosti pokazal leta 2017, dve leti zatem pa sta se zaročila.

Foto: Instagram, Shutterstock

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close