Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Zvone Šeruga svetovni popotnik

Zvone Šeruga svetovni popotnik

Mater je simpatičen? je kdo že potoval z njim? je res prevaral svojo ženo neštetokrat? a ima kaj otrok? Misli, d aima najboljšo službo na svetu: potuje in še plačan je za to. A ni v eni knjigi enkrat opisoval, kako je ženo prevaral.

Romana Dobnikar bo povedala, kaj je zanjo prevara.

avtorica, odpadeš ko nof od gat…. On ima rad mlade, pa Nube..

Pred ene 25imi leti, ko sem šla Po Čopovi v LJ med dežjhem, pa se je dobesedno agresivno prislinil pod mojo marelo – mi je težil u triPM , fukfehtersko. Težek tip…. Ti kar sanjaj, bajdevej – Lepi se na mlade, peščena postavca, mačke…

Pa saj to je normalno, da ima rad mlade punce. Kaj bo s staro?

Na mladih svet stoji!

Nube ima rad Tomo Križnar. Drugače pa ima Zvone Šeruga zanimive potopise. Kot je znano, ima dva že odrasla otroka. Rad potuje z mladimi dekleti, a mogoče je en najbolj zvestih mož in je vse to osvajanje in namigovanje le imidž. Dopuščam to možnost.

Komaj ga poznam a če kdo pozna moške se ve da nas ne moreš samo za eno samico priklenit do konca življenja. Gene imamo da čimbolj raznesemo seme. Monogamija ne obstaja med plemenih v džunglah. Lahko imaš zelo zvestega tipa a bo vseeno za drugimi gledal.

In ko greš spet na dopust v novi kraj ne vidiš samo novo pokrajino, jezik in hrano, ampak tudi novo lepoto.. Če kdo reče da je šel sam v Tajsko pa ni niti ene položo, je velik lažnivec.

Sedaj bo morda, zaradi virusa več doma in napisal kakšno zanimivo knjigo.
Saj nas bereš g. Zvone?
Glede varanja bi lahko kar sam odgovoril, mislim, da bolj kot naredi ta korak, rad flirta.

Ne vem kako on po mesecih suše, sedi v krogu, “v plemenih” ob ognju z domorodci, njihova oblačila nič, so del njihove kulture… No, v svojih knjigah opisuje svoje misli takrat😋
Ja Tud jaz sem padla na njegov šarm in….
Kupila knjigo seveda.

Kako imata to urejeno z Romano ne vem, ga pa trenutna situacija kar skrbi, turizem je njegovo zivljenje in prihodek. Sama nikoli nisem marala kurbirjev in takozvanih “sarmantnezev”, imam fejst moza ki je zvest in ni fukf…. pa mislim da tudi Zvone ni, nenanzadnje pa kaj me briga. Ima pa hci, eno ali dve.

Vara ali samo govori/pise o tem o cemer si misli vecina moskih. Je pa za moje pojme se vedno za spostovat. Vsa ta leta zivi od sam sebe, ne fehta. Tudi zdaj je ravno kupil avto in ga, pomoje po 2m, dal v prodajo. Ker ne ve kako bo naprej. Situacija ga posteno skrbi. On/edva zivita za popotovanja. Uradno imata 2 otroka. Sina, ki ga ne imenja pogosto in hcerko, ki je podobna po potovanjih njima. V casu karantene je spisal par zanimivih objav, med drugim tudi o svojih zacetkih popotovanj pa o poroki in potovanju po njej…..

Jaz uživam, ko ga prebiram. Na Fb je zelo aktiven. Tam je tudi že večkrat razložil, zakaj s seboj na ture jemlje mlade luštne punce.

Nube ima rad Tomo Križnar. Drugače pa ima Zvone Šeruga zanimive potopise. Kot je znano, ima dva že odrasla otroka. Rad potuje z mladimi dekleti, a mogoče je en najbolj zvestih mož in je vse to osvajanje in namigovanje le imidž. Dopuščam to možnost.
[/quote]

Če nimaš izkušnje, torej ne moreš vedeti in se tolažiš 🙂 Mene pa ni treba utiševat na tak način – sem samo izkušnjo napisala 🙂
Saj je vseeno. Veliko moških, ki se zaveda, da ženske padate na nek mit, pa ima “fasado za javnost” , masko srečnega zakonskeg/družinskega/partnerskega življenja, ja.

Lahko da se je sedaj že bolj umiril, ker je že star, ampak 20-25 let nazaj je bilo pač tako…. Takrat je bil v krizi srednjih let……..

[/quote]

Ena mlada mu je pred leti pobegnila iz Afrike domov, ker si je on napačno predstavljal skupno popotovanje. Se spomnim te afere.

Ena mlada mu je pred leti pobegnila iz Afrike domov, ker si je on napačno predstavljal skupno popotovanje. Se spomnim te afere.
[/quote]

https://www.slovenskenovice.si/bulvar/domaci-trac/marika-se-iz-afrike-ze-vraca-domov-zvoneta-pa-muci-zob

Zelo neugoden tip, cel kamp ga je imel poln k… Eno samo preseravanje v stilu “glavni sem”.
Povečini se lepi na babe ko komar …

Ok, uni, k ga berete in pravte, da je “vse razložu v postih” in da je ” glede tega že povedal”… A loh eno kratko obnovo? Ker res ga ne mislm jit brat, ampak če veš, dej napiš…

Dalenc in flaška cvička. Manjkajo še samo “babe”. 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Jaz uživam, ko ga prebiram. Na Fb je zelo aktiven. Tam je tudi že večkrat razložil, zakaj s seboj na ture jemlje mlade luštne punce.

Zakaj?

spomnim se ga iz Babilona, postavil se je za šank in čakal, da kakšna bejba pride, tud, če ni imel družbe, da ji kaj pove o svojih potovanjih.. ampak jebi ga, dostkrat je izvisel, deloval je u redu možkar s tapravo moško filozofijo, ki ima rad ženske in bi šel tud na konc sveta, sam da doživi erotiko z žensko, tako kot jst, hehe..
Hja, tak možakar se nikoli ne preda…, jaka muda, če izviš, drug dan je nov dan..

Pa dobro no- dec jih ima 64…

Tak možakar je ogaben sluzavec. Nadležen, vsiljiv…skratka gravž!
Jih je kar nekaj takih, ki so se ga prav bale na tistih njegovih potovanjih. Naivnice so šle z njim zaradi potovanja, dobile pa so vse kaj drugega. Po dve sta se ga izogibali, bili vedno skupaj, da sta bili vsaj malo varni pred njim.

Tak možakar je ogaben sluzavec. Nadležen, vsiljiv…skratka gravž!
Jih je kar nekaj takih, ki so se ga prav bale na tistih njegovih potovanjih. Naivnice so šle z njim zaradi potovanja, dobile pa so vse kaj drugega. Po dve sta se ga izogibali, bili vedno skupaj, da sta bili vsaj malo varni pred njim.
[/quote]

Če malo vključiš logiko je jasno zakaj je s sabo vzel ženske na potovanje in kaj si je vsaj približno želel in računal.. Da mu bo ženska prala nogavice in gate sigurno ne, mogoče malo, da bo kej za jesti naredila.. Ni drugega kot to, da je računal na kresanje.. Drugač bi vzel raj kakšnega tipa za pomoč v nesreči recimo, zaradi splošne življenske vzdržljivosti, prakse in nekompliciranosti v vseh pogledih.
Pri moških s tapravo moško filozofijo je ženska vedno ženska, center sveta, saj prvo, ko jo vidi, pomisli na svoj moški užitek z njo..

res nagrauzen, misli, da ce potuje po svetu in pise o svojih crncih, od katerih pol plemena po…, pise kako res pomembno stvar. Saj potuje on, ne mi , torej naj svoje “izkusnje” deli s sosedi in zeno, ko se vrne domov. Koga briga, kaj je on delal in kako se je pocutil na njegovih brezveznih potovanjih?

Če malo vključiš logiko je jasno zakaj je s sabo vzel ženske na potovanje in kaj si je vsaj približno želel in računal.. Da mu bo ženska prala nogavice in gate sigurno ne, mogoče malo, da bo kej za jesti naredila.. Ni drugega kot to, da je računal na kresanje.. Drugač bi vzel raj kakšnega tipa za pomoč v nesreči recimo, zaradi splošne življenske vzdržljivosti, prakse in nekompliciranosti v vseh pogledih.
Pri moških s tapravo moško filozofijo je ženska vedno ženska, center sveta, saj prvo, ko jo vidi, pomisli na svoj moški užitek z njo..
[/quote]

Če malo vključiš logiko, ne vabiš še 6 ljudi zraven. Res je večina žensk, ampak vseeno je ogabno, ko se slini od ene do druge… Pa ne samo slini, vsiljuje vpričo ostalih. Sori, to je samo ogabna, pomilovanja vredna filozofija.

Jaz sem šel tudi sam na Filipine in Indonezijo, pa nisem nobene ‘položil’.

Tomaž Gorec http://www.tomazgorec.si http://www.zasluzek.org https://www.facebook.com/Potovanja.Podjetnistvo/

Jaz sem prebral vse njegove knjige. Zame je legenda.

Tomaž Gorec http://www.tomazgorec.si http://www.zasluzek.org https://www.facebook.com/Potovanja.Podjetnistvo/

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close