Najdi forum

Zdravo.vprasanje;zakaj pri igricah fifa 2004 in euro 2004 nimam zvoka pri ostalih igrah pa imam recimo nba 2004 imam.hvala za odgovor.

Prosim za odgovor Klemenxx.Hvala

Sicer ne vem zakaj ravno mene (ne igram igric ).
Ampak poglej najprej :

– Nastavitve v igrici, ali imaš definiran zvok /zvočno kartico
– katero ver. DirectX imaš
– ali obstaja kakšen popravek /patch za to igro na njihovi spletni strani, saj
če imaš kupljeno imaš dostop do tehnične pomoči

– Napiši malce več info:

– imam windoze :…………………………………………………………….
– imam directX:………………………………………………………………..

itd, itd…

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

100 % isto težavo sem imal jaz, se pravi ima XP-je in ista špila. Torej, kot prvo sem imel zvočno kartico Live 5.1 in sem moral ob instalaciji XP-jev uporabiti gonilnike za Win 2000 ker jih za XP ni (starost kartice, podpore za moje čipovje pa ni bilo).

Pa sem kartico butnil ven in kupil isto 5.1 ki ima suport ta XP-je. Fant, dal sem 3.000, instaliral in – DELA ! (froci pa happy)

Cec je pa res človek akcije ! Včasih so rešitve res poceni.

imam windowse xp imam directx9,igrica je piratska,zvocna je 5,1 imenuje se creative labs sound blaster live,player 5,1.stane pa 11,190 vse funkcionira tudi zvocniki samo te igrice ne.

Nisi doumen moje poante ? Tudi meni je VSE OSTALO DELALO !

cec jaz sem dogradil drajverje,za xp ampak je se vedno isto ti jih nisi mogu dogradit ker niso vsebovali paketa za xp,a me zdaj zastopis.

Pri piratskih igrah je to pač tako, še posebej če so ripi in ne iso verzije.
Zato pa kupujemo originale, kajnede 🙂

Preprost preizkus:

1. Instaliraš isto igro na frendovem PC; tako veš če velaj ta poanta (meni osebno se to še ni zgodilo – če dela, potem dela povsod);

2. Deinstaliraš gonilnike za zvočno, resetiraš komp in gonilnike ponovno namestiš.

“Dogradil si gonilnike..” – hja, nebi komentiral. Je pa tako da se včasih naredi samo še večja štala če nekaj “dograjuješ”.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close