Najdi forum

zvok ne dela

Včeraj mi je kar naenkrat crknil zvok. Prej je normalno vse funkcioniralo, nisem spreminjala nastavitev. Sprva sem mislila, da je kaj v povezavi s tvjem, pa sem zato vključila še zvočnike, pa ravno tako ne dela,..se vam kaj sanja kaj bi to lahko bilo?

Se mi je pa še pri menjavanju kabla od tvja in zvočnika pri premikanju stolpa po nesreči izključil glavni kabel računalnika. Ko sem ga vključila nazaj je vse normalno delalo, sem pa slišala, da če izključiš kabel v delujočem stanju računalnika lahko izgubiš vse podatke. Je to res? Da vem, če moram vse podatke presnet na CDje preden izključim računalnik:S

…em pa slišala, da če izključiš kabel v delujočem stanju računalnika lahko izgubiš vse podatke…
ja izgubiš pač podatke, ki jih med delom nisi shranila. Recimo, da pišeš diplomsko tri dni pa pol skupaj ne da bi vmes shranila datoteko: če zmanjka štroma si v … (no ne čisto, sodobni pisarniški programi sproti shranjujejo delovne datoteke)
Res pa je, da je pri nennadni izgubi toka večja možnost da se poškoduje shramba podatkov: trdi disk, čeprav tudi to ni več tao pogosto.

____________________ dr.Wega Lep, postaven, pameten in skromen

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close