Zvok (avtomobilskega) motorja
V tujini (recimo Poljska) najameš Maseratija ali kakšno drugo machino in voziš na “poligonih”, kjer si lahko daš duška. Ne vem zakaj bi ogrožal predvsem druge na klasičnih cestah, kjer so znane omejitve. Ja, folk to počne…vstanejo sredi noči, gredo preizkušat svoje sposobnosti na slovenske AC in tekmujejo. Kreteni.[/quote]Lahko gre na Grobnik, ni daleč ;)[/quote]
na Grobniku 200 km/h … emmm na katerem delu pa ☺
(A) so eht za popizdit … omejitev 130 !pa še toliko je prometa je toliko (in popravljanja cest) da skoraj ni možnosti hitro peljati .. mogoče ob 3h zjutraj.[/quote]
Ko sem.se jaz vozila na ac po aut do salzburga, je bilo neverjetno malo.prometa. Medtem ko na slo cestah veliko. Je pa res da je bila zima haha pa se na lepem odseku ac imajo omejitv 100 za zascito okolja. No, jaz kazni nisem dobila, je pa res da sem se v tunelih striktno drzala omejitev in v 80% tudi.
Poglej krivokljunka, na koncu bo še držalo tisto da lahko ženska žensko najbolj osreči :)))
Moja sestra je vozila rally in ima v svoji garaži dva hudiča. Po moje ne bi bil nben problem, da te zapelje en krog :)) Samo se mi zdi da po AC ne bi šlo, bi bilo bolj adrenalinsko.
Če bi pa že šlo po AC, pa nisem prepričana, da bi se peljale samo 200. :))[/quote]
da rally mašina pelje 200+ je treba pa menjalnik menjati — običajno imajo kratke prestave, za večje pospeške in izkoristek navora
z eno bejbo z Ibizo (navito) sva prav lepo dirkala od ZG(HR) do BG (SRB) ☺
moj rekord: BG (Slavija) – LJ (Šiška) 4ure 5 minut (z ogromno sreče, da na neji in mitnicah ni bilo nikogar pred mano in sem imel pripravljen denar za plačilo)m
ja — v SRB in HR se plačuje cestnina ☺[/quote]
Jst sm pa.misla da si.mel pripravljeno podkupnino za policajce ;)[/quote]
bog ne daj ponujati podkupnine policajem po balkanu. Zadnje 3 leta greš za to v arest.
preje si moral pa oceniti ali daš 20€ v predal njegovega avta (ker te je zato povabil k svojemu avtu) ali pa si čakal v svojem avtu, da se je on domislil za koliko te kaznuje, ti pa si dal še nekaj “trinkgelda” (ker si plačal v € – za tečajne razlike, ker je moral on v menjalnico, ko je na postaji polagal v denar v blagajno)
azne zgodbica o podkupninah, ki krožijo naokoli … pa držijo kot tista, da je vsaka druga na vasi k.u.r.b.a (pa naletiš na same taprve ☺)
Ne prehod čez tunel je moral plačat…. :)))))))))[/quote]
če se že plača za tunel, se za skozi … ne čez ☺[/quote]Pa saj nisi prišel skozi, si prišel samo do sredina…. za to se pa ja ne plača al tut? :))) Ti si pa radodaren 🙂 Jaz sem prišel skozi z dvema € ko mi ni luč gorela, je bil vesel kot radio!
Za 20€ je pa že cela postaja tvoja…… 😉
če se že plača za tunel, se za skozi … ne čez ☺[/quote]Pa saj nisi prišel skozi, si prišel samo do sredina…. za to se pa ja ne plača al tut? :)))
[/quote]
da le ti obvladaš čez tunel ☺
Ti si pa radodaren 🙂 Jaz sem prišel skozi z dvema € ko mi ni luč gorela, je bil vesel kot radio!
Za 20€ je pa že cela postaja tvoja…… 😉
[/quote]
emm … izogib sodnika za prekrške naslednji dan pač ni poceni ☺
Forum je zaprt za komentiranje.