Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zvok (avtomobilskega) motorja

Zvok (avtomobilskega) motorja

to sem imel nekoč namesto WC školjke ☺[/quote]
saj, včasih, zdaj pa kar v gate pa po forumu…star pa žleht…kaj čmo[/quote]
emmm … in kako se počutiš, ko plavaš v moji gnojnici ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Ni rečeno…Odvisno od vrste spoznanj. 🙂

Pred dnevi smo se malo oddahnili od vožnje na enem avstrijskem prelazu, ko je mimo pripeljal Bugati Veyron EB 16.4, meni se je tip smilil, ko je kmalu sklopko v prvi brzini skuril, ko se je trudil vozit zadaj za kamperjem….glas pa od avijona….kar naj ga ima, za 1.700.000,00 EUR, BLJAK, nesramno drago

Zvok avtomobilskega motorja… oh, zelo ženska tema. 🙂
Jaz vem o tem samo to, da obstajajo ženske, ki kupujejo ponaredke torbic in čevljev, da se “palijo” pred drugimi ženskami. In da obstajajo moški, ki si tako popedenajo auspuhe, samo da fejkajo zvok neke hude mašine. Oboji so mi malo mimo in bi jih dala v približno isto kategorijo.
Jaz zagovarjam avtentičnost in zmernost. Moj je sicer mal mahnjen na avtomobile, ampak zaenkrat upam, da ga kaj drugega bolj vzburja kot pa zvok Maseratija. 🙂

Vespe? ☺

itak pa ne gre za “vzburjanje” … ampak za umetiški vtis … kot npr. tenor v Verdijevem Zboru sužnjev ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

za Maseratijem že vozila…jebačko dober je….imaš prav, ja

za Maseratijem že vozila…jebačko dober je….imaš prav, ja[/quote]
a ta dodatek k neznanka – nm …. naj bi mene napeljal, da naj te začnem “kurit” ☺

Sploh pa so ti športni modeli, (kupeji) neuporabne kovinske škatle na kolesih, še poseben na naših cestah. Sediš, da skoraj z ritjo drgneš po asfaltu, neudobno, trdo vzmetenje, če imaš malo več prtljage pa nimaš kam z njo.

Drugače pa imam na dvorišču dva avta z V6 motorjem. Edino kar me navdušuje pri teh motorjih je moč in ugodno prestavno razmerje. Ne rabiš ga nikoli gnat do konca kot kakšen švohnejši stroj, ko je vseskozi na obratih, ker je že pri nizkih obratih dovolj zmogljiv in posledično ne moreš uničit mašine zato tudi kilometri nad 300.000 in več niso problem. Je pa težava s porabo, ta je redko pod 10l in plačilom cestnine/zavarovanja…
S kakšnim varčnejšim avtom se voziš pol ceneje, kar danes ni zanemarljiv podatek….

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Sploh pa so ti športni modeli, (kupeji) neuporabne kovinske škatle na kolesih, še poseben na naših cestah. Sediš, da skoraj z ritjo drgneš po asfaltu, neudobno, trdo vzmetenje, če imaš malo več prtljage pa nimaš kam z njo.

Drugače pa imam na dvorišču dva avta z V6 motorjem. Edino kar me navdušuje pri teh motorjih je moč in ugodno prestavno razmerje. Ne rabiš ga nikoli gnat do konca kot kakšen švohnejši stroj, ko je vseskozi na obratih, ker je že pri nizkih obratih dovolj zmogljiv in posledično ne moreš uničit mašine zato tudi kilometri nad 300.000 in več niso problem. Je pa težava s porabo, ta je redko pod 10l in plačilom cestnine/zavarovanja…
S kakšnim varčnejšim avtom se voziš pol ceneje, kar danes ni zanemarljiv podatek….[/quote]
pikec .. to je tako, kot, da poročiš babo za f.u.k vsake toliko, ko se ti dvigne
Ko se ti bo drugič dvignil boš razumel ☺
btw: zakaj pa imaš ti flet, če v njem preživiš cca 1/2 dneva, kripo od avta, če ga dnevno voziš cca 1 uro … otroke, s katerimi imaš samo stroške … gre za status, zmožnost imeti in vzdrževati … ne pa za SVN pošteno delati (SIC) za plačo ☺

S kakšnim varčnejšim avtom se voziš pol ceneje, kar danes ni zanemarljiv podatek….[/quote]
pikec .. to je tako, kot, da poročiš babo za f.u.k vsake toliko, ko se ti dvigne
Ko se ti bo drugič dvignil boš razumel ☺
btw: zakaj pa imaš ti flet, če v njem preživiš cca 1/2 dneva, kripo od avta, če ga dnevno voziš cca 1 uro … otroke, s katerimi imaš samo stroške … gre za status, zmožnost imeti in vzdrževati ... ne pa za SVN pošteno delati (SIC) za plačo ☺[/quote]Ravno zaradi tega “statusa” uspejo prodat vsako leto na miljone tega pleha, ker ljudi je**e ta občutek “statusa”, ki jim ga daje nov pleh. Pa je to lahko navaden clio. Naredijo vse samo, da se imajo s čim pokazat, da dobijo ta občutek oboževanosti, ostanek nikoli preraslega otroštva….
Naj ti dobro rohni tvoj V6, V8 mogoče napraskaš skup za V12…. ti samo uživaj…. 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

za Maseratijem že vozila…jebačko dober je….imaš prav, ja[/quote]
a ta dodatek k neznanka – nm …. naj bi mene napeljal, da naj te začnem “kurit” ☺[/quote]

🙂 ne ta dodatek nima veze s teboj, da bi me zacel kurit. nm…pa pomeni cisto nekaj druzga in ne NM…. 🙂

Rada mam dobre avte, bi probala se kdaj vozit v kaki res hudi masini. Najboljsi priblizek je bil seat leon z nevemkoliko konji. Veliko, skratka. Super pospeski, se vedno pa cakam da se me (kdo) usmili in zapelje tistih 200 po ac… Zanimivo pa da ima boljse modele vec zensk kot moskih, v mojo druzbi. Kaj naj s tem podatkom, ne vem tocno..morda boste tipi znali odgovorit 😉

Fotr ma sicer kugo 2.0 avtomatik, ampak nikoli ni potegnil ful da bi zacutila masino.

Ko bom na laptopu, prilepim se kak video do meni ljubih avtov. #plehpicka.press

priporočam v (HR) ☺ … proti večeru, ko je sodnik za prometne prekrške že zaprl pisarno … sicer ima voznik lahko štalo (zapor, kazen 700€, izgon iz države, prepoved vožnje v (HR) 3 mesece .. plus še enih 20 alinej ☺ )
V večernih pogojih pa 83€ – kar je blagajniški maksimum, ki ga v gotovini lahko sprejme policaj ob kaznovanju.
Aja – obvezno plačilo h HRK ☺ – tujega denarja ne smejo sprejemati.
do 180 km/h pa ni takšne panike .. je drago ni pa ostalega ☺

Avtomatik ti ne da tistih občutkov, ker je pač avtomatik. Sploh pa avtomatski menjalnik ni namenjen temu, da si pričaraš dirkaško vzdušje, lahko samo ne bo trajalo dolgo, ti skuri lamele v menjalniku potem je konec veselja…

Poizkusi raje motor, kaka Yamaha FZR600 te pripelje v 23min iz Lj v KK po tastari avtocesti….. 😉

Zakaj pa hrv? A slo pa ni dobra? Kolikor opazam, se dnevno na slo ac cez dan prevozi z vrtoglavimi hitrostmi. Ni hujsega kot ce prehitvas pri 160 in se ti en debil zalama na rit iz nikjer, blenda ipd. Enkrat sem bila prica dvema avtoma ko sta vozila vsaj 180, ce ne blizu 200, drug za drugim v razdalji 2m. Se zdaj sem prepricana da je slo za civilni avto policije.

Kako je pa s tuneli? Imajo vsi kamere ki belezijo hitrost?

SVN ni dobra, ker dobiš pike, pri 180+ km/h pa izgubiš vozniško ☺
skratka – za en hec je preveč rizika ☺
tuneli so 3 (če se ne motim) na cela AC križu, ki imajo na vhodu radarje

debila pa lepo ignoriraš … in, ko se ti zazdi, da bi ga spustil naprej (se umakneš na desni pas) narediš to zelooooo počasi ☺

v SVN so policaji do 150 km/h še kar tolerantni .. razen, če padeš v sliko kakšnemu radarju ☺
policaji, ki vozijo pomembneže, raly vozniki (… pa še kdo z živci in občutkom) so natrenirai, da vozijo z minimalno razdaljo ☺ — se čutijo kot člani ansambla na odru, kako kdo “diha” … pa še zavirajo večstopenjsko: najpreje samo toliko, da se prižgejo luči potem pa na polno, če je treba …

Poglej krivokljunka, na koncu bo še držalo tisto da lahko ženska žensko najbolj osreči :)))
Moja sestra je vozila rally in ima v svoji garaži dva hudiča. Po moje ne bi bil nben problem, da te zapelje en krog :)) Samo se mi zdi da po AC ne bi šlo, bi bilo bolj adrenalinsko.
Če bi pa že šlo po AC, pa nisem prepričana, da bi se peljale samo 200. :))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Mislila sem na avtocesto kjer je omejitev 130, ne na obvoznico. Rja res ne bi sla reskirat. Kaj pa Aut? Za nemcijo vem da je ac neomejno, samo tezko da bomo sli vse do nemcije samo za mal divjanja 🙂

V tujini (recimo Poljska) najameš Maseratija ali kakšno drugo machino in voziš na “poligonih”, kjer si lahko daš duška. Ne vem zakaj bi ogrožal predvsem druge na klasičnih cestah, kjer so znane omejitve. Ja, folk to počne…vstanejo sredi noči, gredo preizkušat svoje sposobnosti na slovenske AC in tekmujejo. Kreteni.

V tujini (recimo Poljska) najameš Maseratija ali kakšno drugo machino in voziš na “poligonih”, kjer si lahko daš duška. Ne vem zakaj bi ogrožal predvsem druge na klasičnih cestah, kjer so znane omejitve. Ja, folk to počne…vstanejo sredi noči, gredo preizkušat svoje sposobnosti na slovenske AC in tekmujejo. Kreteni.[/quote]Lahko gre na Grobnik, ni daleč 😉

Goldfish, ne seri. Bos rekla da se se nikoli nisi peljala med 150-170? Ce mas moznost, potegnes, sicer ne. Ja, sem vidla na kuponkotu. Nisem tak frik. Bi raj s kakim volvom, passatom ali leonom, kar imam realno na voljo hehe

Pred leti sva s sesro gobili njenega megana 170, ker se nama je pac mudilom k sreci noben kazni.

Poglej krivokljunka, na koncu bo še držalo tisto da lahko ženska žensko najbolj osreči :)))
Moja sestra je vozila rally in ima v svoji garaži dva hudiča. Po moje ne bi bil nben problem, da te zapelje en krog :)) Samo se mi zdi da po AC ne bi šlo, bi bilo bolj adrenalinsko.
Če bi pa že šlo po AC, pa nisem prepričana, da bi se peljale samo 200. :))[/quote]

Ah margot, zdaj sele vidla tvoj odgovor. Ma jaz moram vozniku zaupat. Ni fore da se vsedem vsa trda in da na ovinkih zelodec ven vrzem. Vedno pravom, da ce bi moj avto imel pospeske kot se spodobi za srdnji razred, bi bla ze veckrat v jarku.

Itak, da sem. Ta zadeva, ki je bila na kuponkotu, je baje super. Poznam nekaj ljudi, ki so šli na to in so pohvalili. No, ti se kar pelji s klasičnimi:)). Greš na avtohišo na testno vožnjo in si daš duška:)). Samo prej mi povej, da se bom izogibala AC:).

Kdo je pa reku da bom jst vozila? Nastete avte imajo v lasti druge osebe in vse so zenske, Margot ze ve, o cem govori 😉

(A) so eht za popizdit … omejitev 130 !pa še toliko je prometa je toliko (in popravljanja cest) da skoraj ni možnosti hitro peljati .. mogoče ob 3h zjutraj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close