Zvok (avtomobilskega) motorja
Marko, ženske težijo k temu, da z moškimi uživajo v skupnih stvareh. 🙂
Misliš, da so nerealne ? :)))[/quote]
Odvisno. Če bi rada, da moški z njimi uživajo prav v vsem, v čemer uživajo same, so precej nerealne. Namreč takega bodo zelo težko našle oziroma sem prepričan, da ga nikoli ne bodo. Logičen sklep tega, da ženske težijo k temu, da z moškimi uživajo v vsem, je to, da tudi moški težijo k temu. Saj to je res. Vsi si želimo uživati v nekih skupnih rečeh. Ne pa v vsem. Zato ne razumem, kaj si hotel povedat, ker Goldfish je nakazala, da teži k temu, da moški uživa sam v stvareh, v katerih uživa tudi sama, vse ostalo pa mora ukanit, sicer nima “življenja”. Saj je ne zagovarjaš a ne? 🙂
Popravek: ker Goldfish je nakazala, da teži k temu, da moški uživa samo v stvareh, v katerih uživa tudi sama, vse ostalo pa mora UMAKNIT, sicer nima “življenja”, ki bi njej bil po godu. Mogoče nezavedno teži k temu, razumsko sicer lahko reče, da to ni res.
Ne bom nič umikal, niti nisem imel takega namena. :)) Na to še pomislil ne bi, če ne bi ti. :))
Ne, ker je vse fige sama pojedla. 🙂
Pa sem ji fauš. :)))[/quote]
Jih mam še:)). Foušije je za vse dovolj:)). Lahko pride tudi Marko, naj se ne umika:)).[/quote]
Faušije ne maram, fige pa niso slabe. Na kaj sedaj vabiš, na figa ali faušijo? :))
Vem samo, da si ti prvi omenil foušijo pri drugih, torej najbrž izhajaš iz sebe (projeciranje). Vidiš, kako se hitro učim:)).[/quote]
Narobe se učiš. To pomeni, da se nisi nič naučila o sebi, ampak si se mi le posmehovala, ko si napisala, da si postala boljši človek. 😉
Ne izhajamo VEDNO iz drugih, ne vsi. Ravno zato sem ti pisno pojasnil, zakaj menim, da je šlo za faušijo in nisem le neutemeljeno sodil. Še vedno pa dopuščam, da se motim, saj če ti nisi iskrena in odprta (poštena) do mene, mi niti ne daš možnosti, da te pravilno ocenim oziroma da dobim o tebi neko informacijo, ki je resnična in ni le plod posmeha. Ampak, ker se nisi temu primerno odzvala (oziroma si celo rekla, da si mi hvaležna), sem sklepal, da sva razgovor uspešno zaključila. Nisem pa mogel vedeti, če misliš resno ali se posmehuješ. No, zdaj vem. 😉
kt prdenje po pokvarjenem fržolu ☺
… če že iz masovne proizvodnje pol tole MB SL 55 AMG
Vem samo, da si ti prvi omenil foušijo pri drugih, torej najbrž izhajaš iz sebe (projeciranje). Vidiš, kako se hitro učim:)).[/quote]
Narobe se učiš. To pomeni, da se nisi nič naučila o sebi, ampak si se mi le posmehovala, ko si napisala, da si postala boljši človek. 😉
Ne izhajamo VEDNO iz drugih, ne vsi. Ravno zato sem ti pisno pojasnil, zakaj menim, da je šlo za faušijo in nisem le neutemeljeno sodil. Še vedno pa dopuščam, da se motim, saj če ti nisi iskrena in odprta (poštena) do mene, mi niti ne daš možnosti, da te pravilno ocenim oziroma da dobim o tebi neko informacijo, ki je resnična in ni le plod posmeha. Ampak, ker se nisi temu primerno odzvala (oziroma si celo rekla, da si mi hvaležna), sem sklepal, da sva razgovor uspešno zaključila. Nisem pa mogel vedeti, če misliš resno ali se posmehuješ. No, zdaj vem. ;)[/quote]
O moj bog:)). Biti posmehljiv ali biti navihan je razlika. Moji smeškoti na koncu stavka so z razlogom, torej so rezultat nagajivosti in nikakor posmehljivosti. Včasih se pojavi sled cinizma. Kot sam veš, boljši človek ne postaneš v eni uri, niti ne v enem dnevu. Pomagajo pa drobna spoznanja, ki te peljejo k dobremu duševnemu stanju:).
Res ne izhajamo iz drugih, ker smo individumi in unikati. Izhajamo iz sebe, ogledalo nam nastavljajo in držijo drugi. To nam je v pomoč, da spoznamo sebe. Odprtost, iskrenost ljudi na forumu…to je težko ocenjevati, tudi ne vidim smisla, da bi se o tem spraševali. Ti lahko vsakega jemlješ resno ali z rezervo, to je tvoja odločitev. Kaj si drugi ob tem misli, je spet njegova stvar. Torej imata oba prav.
Nisem se primerno odzvala?:) Kako je primerno?:) Zelo delikatna stvar, a ne:). Zame je bilo več kot primerno, morda moje sporočilo do tebe ni prišlo v pravilni obliki, takšni da bi jo ti sprejel. Sicer pa, zakaj bi sploh sprejel?:) Mogoče je bilo vse “pravilno” posredovano, brez šumov in pač nisi zadovoljen, ker si imel drugačna pričakovanja. Zakaj pričakovanja?:))
Postajam ti podobna:))) (beri: to ni posmehljiva izjava)
… če že iz masovne proizvodnje pol tole MB SL 55 AMG[/quote]
se ti vidi da si iz masovne proizvodnje AR 8c je butični avto, omejena količina,, SL-a pa ima že vsak prodajalec burekov, ki spravi skupaj 200000 evrov
Ne izhajamo VEDNO iz drugih, ne vsi. Ravno zato sem ti pisno pojasnil, zakaj menim, da je šlo za faušijo in nisem le neutemeljeno sodil. Še vedno pa dopuščam, da se motim, saj če ti nisi iskrena in odprta (poštena) do mene, mi niti ne daš možnosti, da te pravilno ocenim oziroma da dobim o tebi neko informacijo, ki je resnična in ni le plod posmeha. Ampak, ker se nisi temu primerno odzvala (oziroma si celo rekla, da si mi hvaležna), sem sklepal, da sva razgovor uspešno zaključila. Nisem pa mogel vedeti, če misliš resno ali se posmehuješ. No, zdaj vem. ;)[/quote]
O moj bog:)). Biti posmehljiv ali biti navihan je razlika. Moji smeškoti na koncu stavka so z razlogom, torej so rezultat nagajivosti in nikakor posmehljivosti. [/quote]
Res je razlika, vendar kolebal sem med posmeljivostjo in navihanostjo. Menim, da nekdo, ki je posmeljiv oziroma privoščljivo posmehljiv, lahko prav tako na koncu nariše smajlija. Odločil sem se za posmehljivost, samo zato, ker si se najprej zahvalila, potem pa si mi v “šali ali posmemu” napisala nazaj, da si zaznala v meni faušijo in to le zato, ker sem jo prvi omenil. To pa zame ni utemeljeno pojasnilo, zato sem sklepal, da se posmehuješ. Ne vem pa, ali si to mislila resno ali ne. Pustila si me v dvomih. Hec je lahko razumljen kot hec ali pa kot posmehljivost. Preko foruma je res skoraj nemogoče zagotovo soditi. Pa saj ti ničesar ne zamerim, tako da zame se nič ne spremeni. Le čvekamo. 🙂
… če že iz masovne proizvodnje pol tole MB SL 55 AMG[/quote]
se ti vidi da si iz masovne proizvodnje AR 8c je butični avto, omejena količina,, SL-a pa ima že vsak prodajalec burekov, ki spravi skupaj 200000 evrov[/quote]
pejt na ringa-raja net bureke prodajat, da boš kdaj imel 30 let staro GTV ☺
To je za moj okus soliden zvok, če jih tako malo na hitro preletim. 🙂
se ti vidi da si iz masovne proizvodnje AR 8c je butični avto, omejena količina,, SL-a pa ima že vsak prodajalec burekov, ki spravi skupaj 200000 evrov[/quote]
pejt na ringa-raja net bureke prodajat, da boš kdaj imel 30 let staro GTV ☺[/quote]
ljubček, ne želim ti delati konkurence na ringa raji, ti kar prodajaj bučke tam….če že želiš, če nisi vozil alfe 75 3.0 V6 america nisi vozil nič…in verjamem da je nisi vozil..torej veš kaj si do sedaj vozil
ps.
sem ti povedal da ima zadnji pogon?….no zdaj veš..lojtrski voz je zate
pejt na ringa-raja net bureke prodajat, da boš kdaj imel 30 let staro GTV ☺[/quote]
ljubček, ne želim ti delati konkurence na ringa raji, ti kar prodajaj bučke tam….če že želiš, če nisi vozil alfe 75 3.0 V6 america nisi vozil nič…in verjamem da je nisi vozil..torej veš kaj si do sedaj vozil
ps.
sem ti povedal da ima zadnji pogon?….no zdaj veš..lojtrski voz je zate[/quote]
to sem imel nekoč namesto WC školjke ☺
ps.
sem ti povedal da ima zadnji pogon?….no zdaj veš..lojtrski voz je zate[/quote]
to sem imel nekoč namesto WC školjke ☺[/quote]
saj, včasih, zdaj pa kar v gate pa po forumu…star pa žleht…kaj čmo
Forum je zaprt za komentiranje.