Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zvok (avtomobilskega) motorja

Zvok (avtomobilskega) motorja

[sup]zvok 3, 2, … kolesnikov me ne zanima, pritegne.[/sup]

menda ima Maserati V8 Quattroporte najbolj seksi glas. Vsaj tako pravijo, da se je na testih sluha ženskam močno dvignil testosteron ☺

Sam rad vzamem na test kakšen navadni avto (4 cilindre) in ga preganjam v ovinkasti hrib – ob odprtem oknu.
Kdaj pa kdaj me kakšen preseneti, ker “rohni” kot, da je vsaj V6 mašinca.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Kolega ima Maseratija. Vsakič, ko prirohni s svojo machino, bi se najraje nekam skrila (kot da ne poznam tega tipa). Zanimivo je, da na drink vedno zamudi…le zakaj, a ne?:) Najbrž ni fore, če ne bi slišala tega prekrasnega zvoka (kot da bi se snel auspuh in ga vleče za sabo haha). No, ker sem ženska in vem, kaj paše moškim…omenim, da se ga sliši že nekaj ulic stran. On to razume kot uauuu pohvalo:). Naj ima veselje, zakaj pa ne. Mene pač to ne gane, ravno nasprotno…me odbija.

Mene isto. Ljudje uporabljajo različne načine, da kompenzirajo občutek manjvrednosti.

Mogoče te odbija ravno zato, ker ti dvigne testosteron, namesto estrogen in progesteron. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Mene isto. Ljudje uporabljajo različne načine, da kompenzirajo občutek manjvrednosti.[/quote]
ampak alternativa so pa desci brez denarja in grde babnice ☺

btw: tema je o zvoku avtomobilskega motorja ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Mogoče te odbija ravno zato, ker ti dvigne testosteron, namesto estrogen in progesteron. :))[/quote]

Meni ničesar ne dvigne:). Misliš, da bi me bilo sram priznati, da imam moškega v sebi, če bi bilo temu tako?:))

Mene isto. Ljudje uporabljajo različne načine, da kompenzirajo občutek manjvrednosti.[/quote]
ampak alternativa so pa desci brez denarja in grde babnice ☺

btw: tema je o zvoku avtomobilskega motorja ☺[/quote]
To ni alternativa. To je druga skrajnost. 🙂

Peljal sem Nissan Z350, ki tudi prav prijetno surovo zarohni, peljal tudi Audi S6, ki pa ima nek spoliran zvok…imam pa soseda, ki že pol leta ni popravil auspuha na svojem 12 let staremu Golfu dizlu…vse lepo in prav, če se ne bi vsako jutro vračal iz nočne…kdo sploh rabi petelina in vaški zvonec na cerkvici…

Pa probajmo s traktorjem (Volvo)

http://www.youtube.com/watch?v=a1ThSi1wbqU

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Mogoče pa NM piše o “zvoku iz lastnega izpuha” ?

A si zadnje dni jedel samo pasujl?
Ko ima taj može, a ne NM? 😀

in kakšen vonj ti zaznavaš??
kolk te kurijo moji prdci … pa ni, da verjemaš ☺

Jaz priznam, da ko sem prvič vozil Maseratija Quattroporte z V8 motorjem nekje v začetku leta 2008 mi je šlo skoraj na jok, tako čudovit zvok je dajal. Tiste vožnje okoli Škofje Loke ne bom nikoli pozabil.

Lep pozdrav, Iztok http://www.facebook.com/avtoovernet Avto.Over.Net na Facebooku http://twitter.com/#!/avtoovernet Avto.Over.Net na Twitterju http://avto.over.net/ http://iztokfranko.tumblr.com/

Skoraj na jok? Te vožnje ne boš nikoli pozabil? Get a life!

Skoraj na jok? Te vožnje ne boš nikoli pozabil? Get a life![/quote]
Človek je napisal eno pozitivno izkušnjo izpred 5 let, ti pa njemu napišeš “get a life”, čeprav pojma nimaš kako živi in kaj ga osrečuje danes. Meni to liči na faušijo.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Človek je napisal eno pozitivno izkušnjo izpred 5 let, ti pa njemu napišeš “get a life”, čeprav pojma nimaš kako živi in kaj ga osrečuje danes. Meni to liči na faušijo.[/quote]
Zakaj na faušijo ?
Kot, da bi jaz bil Goldfish nevoščljiv, ker je včeraj uživala ob klobasah…:)

Človek je napisal eno pozitivno izkušnjo izpred 5 let, ti pa njemu napišeš “get a life”, čeprav pojma nimaš kako živi in kaj ga osrečuje danes. Meni to liči na faušijo.[/quote]

Saj mi ni treba vsega vedeti o človeku, da lahko podam svoje mnenje. Vem, da se poklicno ukvarja z avtomobilizmom, kar zadostuje za to temo. Fouš sem, ker ne doživljam enakih emocij ob zvoku motorja?:) Ne znam ceniti joka, ki ga izvabi hud avto?:)) Glej, če ga lahko ženska enako močno osreči, se ob njej razjoče, ko jo vidi, ko jo “doživi”, potem je taprau dec:)). Ampak to slednje ni moja stvar. Govora je o zvokih motorja in moje mnenje ob tem je, da so druge stvari v lajfu vrednejše naših solza. V končni fazi imaš omejeno količino solz (si to vedel?) in jih je treba smotrno izkoriščat:)).

Zakaj na faušijo ?
Kot, da bi jaz bil Goldfish nevoščljiv, ker je včeraj uživala ob klobasah…:)[/quote]

Včeraj sem užila obilo fig:)). Klobase bodo danes, ker je temu primerno vreme:). Nekaj “šarf”, da me pogreje:)). Nekaterim pa zvok motorja….vsak se po svoje razjoče:)).

Ne, nisem napisal, da si fauš, ker ne doživljaš enakih emocij ov zvoku motorja. Vidiš, spet podtikanje, kar je dokaz, da ne razmišljamo vsi enako in po istem receptu (kot je pisal ON_), kljub temu, da vidimo posledico. 🙂
Da gre za fušijo sem sklepal po tem, ker človeku svetuješ, naj si najde neko drugačno, boljše življenje, čeprav ga ne poznaš. Kot, da ti veš, kaj njega razveseljuje. Sklepaš po sebi. Misliš, da če nekoga razveseljuje zvok motorja, tebe pa ne, da imaš ti pravo življenje, on pa ne. Kar je krivično do drugih. Želiš mu naj si najde nekaj drugega, kot da ti zanj veš bolje, kaj ga bo osrečilo. Ker mu želiš nekaj drugega, se te bere, kot da mu želiš odveti to, kar ga sedaj osrečuje. To je pa zame faušija. Če človeka nekaj osrečuje, mu tega ne jemlješ.

Zakaj na faušijo ?
Kot, da bi jaz bil Goldfish nevoščljiv, ker je včeraj uživala ob klobasah…:)[/quote]
To si pa napisal tako, kot da ni možno, da bi en človek bil nevoščljiv drugemu za kaj takega (hipotetično). :))

Ja, če imaš rad klobase, potem že. :)))

Sebe sem dal za primer zato, ker jih ne maram in zato nimam razloga, da bi bil nevoščljiv, ker si nekdo privošči tisto, česar si sam trenutno ne morem, pa bi si rad.

Sem PRIVOŠČLJIVA, zato mu privoščim toliko emocij še kje drugje, v še večji meri. Meni se zdi škoda solz za neotipljive stvari. Ja, to je moj pogled, moje videnje, sklepanje in izhajanje iz sebe. Zakaj je krivično, če stojim za svojimi stališči? Saj mu želim le še več tega…preveč ne more biti nikoli, a ne.
Približno vem, kaj je dobro in kaj ne, če pišem na splošno. Saj si nismo toliko različni kot bi ti rad prikazal.

Potem pa si pretirano voščljiva in moraš biti pazljiva, da te ljudje ne bodo imeli za nevoščljivo. 🙂
Tebi se zdi škoda, njemu pa ne in pomembno je, kaj se zdi njemu, ne tebi. Ne more on uživat v istih stvareh, kot ti. To je nerealno.

Ja no, sklepam da je normalen poba, torej najbrž uživa v stvareh, ki osrečujejo večino normalnih ljudi:)). Povsem realno in izvedljivo.
Kako si lahko pretirano voščljiv? Sem altruist, je s tem kaj narobe?

In pod te ne spada zvok motorja? Si prepričana, da si med normalnimi? :))
Glej, če človeka razveseli zvok motorja, to ne pomeni, da je to višek njegove sreče in da to traja njegovo celo življenje in da je to vse kar ga osrečuje. Lahko ima poleg tega še kup stvari, ki ga osrečujejo, celo 10 krat več kot ti. Zato se meni zdi nesmiseleno nekomu, ki ga ne poznami pisati, naj si najde življenje, ker s tem izpadeš, kot da ga poznaš. Ker pa ga ne poznaš, je nekako logično, da sklepaš po sebi. Torej bi lahko rekel, da ti je človek nastavil ogledalo. Kadar nautemeljeno pišemo o drugih, ponavadi pišemo o sebi.

Marko, ženske težijo k temu, da z moškimi uživajo v skupnih stvareh. 🙂
Misliš, da so nerealne ? :)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close