Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika ZVIDAM VAM, KER NE MOREM ZRAVEN

ZVIDAM VAM, KER NE MOREM ZRAVEN

Joj, punce, vem, da se boste imele super in vam zavidam, ker mojih dveh fantov nimam kam dati v varstvo, pa še prilično daleč je. Sicer sem na tem forumu bolj tiho, ampak preberem pa vse….

Skratka, pričakujem izčrpno poročilo iz prve roke in ne iz časopisov!!!
Da ne bom preveč žalostna :((

Lp TamaraMr

Jjo, jaz tudi kar preskočim teme, ki se nanašajo na jutrišnje srečanje. Do Lj mi je malo predaleč in tudi jaz sem brez varstva.
Mogoče nama pa po mejlu pošljejo kakšno dobroto :-).

Lepo se imejte in uživajte ob dobrotah.

Tamara!!!! Si že nazaj?? Kako ste se imeli? Res škoda, da ne prideš… sicer pa, kolikor sem prebrala, nekateri pripeljejo tudi svoje malčke zraven 🙂 Varstvo je zagotovljeno 🙂

Lepo se imej,

Staša

da se pridruzim “zalujocim ostalim”!:)) tudi meni je zelo zal…nimam majhnih otrok,a je pac tako prislo,da ne morem priti!! naslednjic! lepo se imejte vsi prisotni!! lp petra

Staša!!!

Bilo je SUPER! In pošljem ti mail, ker sem tam odkrila mnogo zanimivega. Namakala sem se v termalni vodi in ugotovila prav zanimive stvari ;))

LP

Hm, zanimivo… :)) Se bereva 🙂

LP

Hej,
še ena “žalujoča”. Zdi se mi da nocoj dosti nas ne spi, nekatere zaradi domače naloge, druge zaradi žalosti kaj nimajo naloge.
Pazite kaj delate jutri v Trzinu!! 🙂
Želim vam veliko veselja, Nančika

Jaz sem tudi zal predalec, vam pa zelim, da se cimboljse imate!

Sicer je pa Primoz obljubil reportazo, pa slikce, pa recepte na internetu za vse, kar nas ni v Sloveniji. Upam, da bo to cimprej objavljeno….

Tudi jaz ne bom mogla priti – zelo mi je hudo. Če bo še kakšno srečanje
pa se vidimo. Lepo se imejte.

Se opravičujem, ne morem priti zaradi službe. Še zjutraj sem bila prepričana da ne bo problema, včeraj zvečer sem pekla piškotke, ampak ne gre, bom morala podaljšat še v popoldanski čas in celo jutri. Konec meseca oziroma v začetku je največ dela, obračun. Se vidimo pa naslednjič. Kljub turobnemu vremenu, bo vaše srečanje prisrčno, v to sem prepričana. Imejte se fajn.

lp

Hojla,

tudi sama sem med žalujočimi. V glavnem, mejte se fino in do naslednjič
adijo.
Ines

Evo, tudi jaz sem fouš, pa kaj čem. Do zadnjega nisem vedela ali bo šlo časovno skozi ali ne, saj klatim naokoli že cel teden. In sedaj me še vročina seka.

Skratka, maksimalno uživajte in naj vam tekne. Mi, ki ostajamo doma, pa pričakujemo obširmo poročilo. OK?

lp n.

Želim Vam kar najprijetnejše druženje, kar pa pri vseh dobrotah verjetno ne bo težko.

LP

Hojla!
Tudi mene ne bo, žal. Vam vsem zavidam in želim, da se imate čim lepše in še malo za nas, ki bomo z vami v mislih.

ZARES LEPO POPOLDNE!
Meta

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close