Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija Zvezde pojejo – je kdo gledal?

Zvezde pojejo – je kdo gledal?

Nisem gledala, pa me zanima, kako je bilo. A so dobro odpeli komade in kdo je bil po vašem mnenju najboljši?

Videla sem samo zmagovalno – Evo in Gianija. Odstopala sta ker je bila pač pesem taka, ne vem pa kaj je ylenia odpela. Meni ma ona ful dober glas.

Zmagovalna mašina SDS se je spet dobro odrezala.

Ma katastrofa, res. Prejšnji teden sem parkart dobila mail naj glasujem za Evo in Giannija. So šli njeni somišljeniki v to akcijo kot, da bi šlo za zmago na volitvah. Jasno, da mi na kraj pameti ni padlo, da bi glasovala zanju. Sta mi bila Ylenia in Danijel miljonkrat boljša…Ampak onadva nista angažirala cele Slovenije naj glasuje zanju. Žal.

kaj sta pa pela ylenia in Danijel?

Prisluhni mi – od Darje Švajger.

Bo problem v finalu za koga bodo glasovali, za Evo, a za Jureta?

Ylenia in Danijel sta pela Prisluhni mi. Meni sta bila fajn. Zelo pozitivno sem bila presenečena nad glasom Lepega Dase.

Eva in Gianni sta bila tudi zelo dobra, ne glede na politiko. A jo je treba tudi tukaj vpletati?

Tudi meni sta bila najbolj všeč Eva in Gianni, že zaradi pesmi same, sta pa tudi drugouvrščena zelo dobro odpela svojo pesem.

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

Ok, sta pela kot sta pela. Ampak da pa tako očitno prešišata ostale, saj jim je bilo kar neroden.Lepo vas prosim, pa kaj je potem čudno, če v raznih Piramidah zmagujejo ljudje, ko ne veš zakaj? Sramota.Računalniki delajo na veliko. Fuj

Jo je vpletala že Eva sama, ko je omenjala JJ..

New Report

Close