Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zvezde danes kažejo ………

Zvezde danes kažejo ………

Ce bos konstruktiven kot pravis, te tu cakajo pravi duhovni cudezi, ki jih znajo prirediti nasa zlata dekleta.. Ko se ustvari stimung, stvari krenejo same od sebe.. No trenutno smo mal v krizi, ker se ze zacenjajo predbozicni dopusti… Pa, sam se prepricaj… Pa prispevaj kaksno temo ali zajebancijo! Edino na kreganje, pickarjenje, zalitve smo pa vseeno obcutljivi, ceprav smo odtrgani!
Pepi

Mislite le mirne misli, Pepi

Jana, hvala! Vas bom malo še bral, da se bom lažje vklopil.

Oja, Pepi, vsekakor se bom pustil podučiti od vseh vas in tudi marsikatero bomo razdrli. Kar se krize tiče, ni da bi človek obupal, saj je še vsaka kriza prešla sama od sebe. In Pepi, še enkrat hvala, obljubim sveto, da ne bom nikogar namerno užalil.

Na zdravje! (sem videl, da že malo praznujete)

It is nice to be here, on the board, Kaja!

Thank you!

Ja, Mici se pa spomnim. Mici, daj, pridi, vidiš, kako te pogrešajo. Še jaz te malo, čeprav nisem stalni gost te strani. Pridi in pokaži svoj nosek. No, le!

Mitja

O ti moj ljubi bog, o ti moj ljubi bog ………
Verjeti ne morem, Kajči, da si mi sposobna
spraviti solze v oči! Oj, splačalo se je moliti
tja gori ……………
Mariči

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Mariči,

ogromno je pripomogel najin pogovor. Res.

Cmoka, Kaja

Saj ti gre kar dobro !
Veš , taki resni , zadržani možaki prec vlijejo zaupanje 🙂
Ti kar navali !
lisička , ko obožuje prave moške

p.s. da spet ne bo kakega zgražanja , naj kar takoj povem , da mi je en sodelavec poslal koledar “pravih” moških . Sem še bolj zgrožena , kot sem bila včeraj ob knofkovi norosti !!
Kaj tako obupnega še nisem videla !

Mitja , nobene asociacije na tvojo osebo – zgolj medklic 🙂

Lisička, še par taki tvojih, potem tudi jaz ne dam več veliko na svojo zadržanost
A koledar, je že novega letnika? Ah, kaj ko mene moški ne zanimajo.

Mitja, vrzi s sebe plašč zdržanosti, da
te prepoznamo in da se začne prava borba
……… zate!!! Ma da mi je dano, da se te
dočepam, ejla, prijatelju, nije ti spasa!!!!

Mariči

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Marija, zdi se mi, da sem plašč že izgubil.

Pomoje si že u luknjo padu…ku kuc Mitja lepo ime imaš!!!

Hah, Mitja, hvala bogu. Ostaja manj dela,
ker hočemo biti vsi hitro bolj komotni ……
heh,
Mariči

Perlica, že koketiraš? Jej, jej,..

en malček morm no!!!!
Se mi tko dopade tale Mitja..da morm kr bremzat!!

Kolikor sem seznanjen z zgodovino, zgleda da je Pepiju Perla spet ušla z vajeti. PEPI!!! Bremzaj!

Mitja, zgodovina gre še mal nazaj…..la la la.

Perlica- sej to je blo samo opozorilo, da ma avto tud bremze ne sam gas, pa sej si poštekala….. Pa da se kakšnemu brloganu ne zameriš, saj veš…

Špela..še mal nazaj…??????
spomni me please..
štekam,
nič ne štekam..Mitjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kje siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii??????

bzz bzz

bzz bzz

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close