Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zvezde danes kažejo ………

Zvezde danes kažejo ………

Mu daš preveč cukra, pol pa zdivja…

pase jim, ce jih tko lepo pa z andohtjo krtacis :):)))

bzz bzz
cebelica

Vem, ja. Sem zabrenkala na pravo struno, samo sem govorila RESNICO!!! Saj sama vidiš.
Presrečna sem, da je tako in imam te rada.

zdej pa vsi skupaj ono :):))) …. zvezdice bozje migljajo na nas ……

bzzz bzzz
cebelica

Res je, pa po tapravem mestu, po hrbtku, pol pa….
Konec romantike, hehe, sem zdaj tako vesela,ko je naša zvezdica spet tu.

Pepi pa ni bil priden? Saj sam ne ve! Uposteval je modre nasvete in ni pihal v goreco zerjavico.. Res je se neka neznana sila pomagala, da je server dol padel, drugac pi svasta izvedla.., kar je postalo zdaj brezpredmetno…
Pepi

Mislite le mirne misli, Pepi

Ja, pepi, no.

Kajči , veš , z mano je tako kot z vsemi tu – včasih smo pridni , včasih poredni , eni zdivjajo , ker jih kaka osica piči , ene smo full pod vplivom hormonov pa je takrat , ko oni gospodarijo en hudič v glavi in na jeziku , včasih je slaba luna , spet drugič problemi doma – vse to nas dela ne črne , ne bele , ampak hudo , hudo lisaste , sive , pisane . Ko pa posije sonce , še posebej zdaj , ko si ga spet prižgala prav ti , no , takrat pa spet lahko zablestimo v vseh naših mavričnih barvah .
Toliko , da se ne bom ponavljala v nedogled !

Yuummm !
Božič prihaja , pa darilca !

naravnost euforična lisička

Si že v trendu !
Bravo !

Nic nimam za dodat, razen z lisicko in zajckom podelit njuno veselje… Pa poslat Kaji en velik CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCmmmmmmmmmmmmooooookkkkkkkkk!
Pepi

Ampak mene pa zdaj skrbi zate, knofi. Je kaj narobe?

Zajček

Vse je v redu, se pocutim ko Bin, koje zbrisal iz pesjaka, sam jaz nec ne trgam, sam lupckam!
Pepi

Si mi dolžan odgovor, kaj ti lump, a?

Nisem čisto sigurna tule, pri odgovoru. Bici je ze oki, ampak tule ni..

Res je, sam, da je tukaj spet tako kot treba, oddtehta vse moje odgovore! Najbrz se strinjas?
Pepi

Ma, Janci povej, ce je kaj narobe, men se mede od veselja (bi rekel angel) in zelje so se mi danes uresnicile bolj kot sem si upal sanjati!..
Pepi

Kako se imate pa vi fletno.

Imaš prav. Tudi jaz sem preeveeseela.

Dobrodošel, Mitja med nami.

Danes so se nam pet vremena zjasnila.

Ko bomo kompletni, bo spet hudič.

Welcome aboard, Mitja.

Tud teb Kaja enako in hvala za odlicen nasvet. Vidis, da znam tud ubogat!
Pepi

Ustavte se mal, je že dobr, no.

Samo kako bi Mici priklicali nazaj ?

Imam en čuden občutek, da z njo
še kaj drugega ni v redu.

Mici, draga naša Mici, če tole bereš,
naši srčki bijejo zate.

LP,Kaja

Dobrodosel med prfuknjence Mitja, ce ta ta izraz ne zali… Mi smo odtrgani in resni, kaksne so razmere in potrebe.. Ce si tak, si nas!
Pepi

Kaja, moj se posebej! Saj bo prisla, ker ona je z duso nasa, morda ze jutri!
Pepi

Danes sem se nekaj javil na srednjih in jih ozmerjal da se jim je sfuzlalo. Ko sem pogledal še na ta forum, sem ugotovil, da so oni tako normalni, da po vsej verjetnosti ne sodijo v moj resor. Upam si trditi, da sem lahko “prifuknjen” (izraz, ki me absolutno ne moti), tako kot vi, včasih pa še bolj. Bom poizkusil biti konstruktivni član vaše srede. Na zdravje!

p.s. Hvala za sprejem, Pepi

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close