Zvezde danes kažejo ………
Sonce v Strelcu
To je obdobje spremenljivosti, velikih nemirov, poznojesenskega dezevja in tudi ze snega in mraza. Prinasa spremembe in novosti, nove poti, sklepanje novih znanstev, obiskov, potovanj in prednovoletnih priprav.
Nemirni in zaletavi smo, polni nacrtov, ki kar klicejo po uresnicenju; bolje pa je, da se zdaj izognemo nenadnim odlocitvam ali hitremu ukrepanju, ker nismo vselej najbolj zbrani in zato taksno delovanje morda ne bo prineslo zelenih rezultatov.
Luna v Ovnu
Kako vpliva na nase razpolozenje
Dober dan za: prosnje, usluge, tveganja, izzive, avanture, javne nastope, sport, tekmovanja, druzenje, zabavo in strizenje las.
Slab dan za: promet, ucenje, studij, intelektualno delo, meditacijo, ciscenje, pospravljanje, organiziranje, podpis pogodbe in kirurske posege.
Pozitivna afirmacija
Sem na pravem mestu, ob pravem casu in pocnem pravo stvar.
To je dan, poln energije in elana, cutimo se mocne in zdrave, polni smo navdusenja in zaupanja vase in prekipevamo od zivljenjske energije. Dogajanja se vrstijo, da jim komaj sledimo in hitro se prepustimo impulzivnim in nepremisljenim dejanjem. Sicer pa je to obdobje, ko z lahkoto sprejemamo odlocitve vseh vrst, prav tako smo takoj pripravljeni zaceti kaksen nov projekt ali pa se brez razmisljanja podamo v nove avanture. To je tudi dan, ko moramo izkoristiti vse priloznosti, ki nam pridejo na pot, dan, ko moramo slediti svoji spontanosti.
Zacnite nekaj novega
Kadar se Luna zadrzuje v znamenju Ovna, se nasa custva razbohotijo in nenadoma se vsega lotevamo pripravljeni in z veliko poleta. Svet se nam zazdi lepsi, vse nam gre lazje od rok in brez tezav se lotimo stvari, ki se jih ze dneve izogibamo.
To je vas dan! Naredite prvi korak v nekaj novega, postavite se zase, povejte, kar vam lezi na dusi; vendar pa v nicemer ne pretiravajte – Luna v znamenju Ovna namrec razplamti temperament, sili nas v nepredvidljivo in nekontrolirano dejavnost in gibanje, naredi pa nas tudi nestrpne in netolerantne. Zato smo pri doseganju ciljev, na kar smo v Luni v Ovnu mocno usmerjeni, pogosto brezobzirni, dostikrat pa se tudi z glavo zaletavamo v zid, ker ga v svoji preveliki vnemi preprosto nismo opazili.
Merkur v Skorpijonu
Nase misli so ostre in prodorne, razmisljamo sumnicavo, stvarem skusamo priti do dna, ukvarjamo se z ozadji stvari, pretirano se poglabljamo.
Zaradi tega v tem obdobju ponavadi razmisljamo malce vrocicno. Takoj pridemo do zakljucka oz. sodbe (in le-te so ostre in neprizanesljive).
Zolcnim debatam se je bolje izogibati, saj ne bo nihce hotel popustiti. V pogovorih hitro postanemo provokativni
Vaša vedeževalka
Bemti naj bo luna al sonce al merkur al pa mars…….life is life..enkrat je bolj zajeba…….drugič manj…Glavno,da se znamo pobrat in iti naprej..pa kakorkoli že..al od samega dobrega al pa od same kontre….
zarad mene je lahko mars na luni..al pa obratno!!
Pa brez zamer.heheh mal sem se zjezala in ob enem pohecala…
cmoka vsem!
Dragi moji,
tokrat sem morala mimo sebe. Vse vas vidim,posebej Marijo, Jano, Mici ….
Ne morem bit taka do vas. Bom pač morala zatreti v sebi tiste slabe občutke.
To je tako kot vidim žareča lička na Sarinem obrazku, ko ji iz očk sijejo žarki, ko je njen nasmeh tako sladak, ko me stistne in reče – Mami, jest bom skoz’ s tabo. Nikol’ ne bom šla stran od tebe tko kot Roki.
Evo me nazaj, Kaja
P.S.
PA PPPPPPLLLLLLLLLLIIIIIIIIIIIZZZZZZZZZZZZZZZZ MICI, POSKUSI
ITI PO MOJIH STOPINJAH.
Forum je zaprt za komentiranje.