Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zvezde danes kažejo ………

Zvezde danes kažejo ………

Sonce v Strelcu

To je obdobje spremenljivosti, velikih nemirov, poznojesenskega dezevja in tudi ze snega in mraza. Prinasa spremembe in novosti, nove poti, sklepanje novih znanstev, obiskov, potovanj in prednovoletnih priprav.

Nemirni in zaletavi smo, polni nacrtov, ki kar klicejo po uresnicenju; bolje pa je, da se zdaj izognemo nenadnim odlocitvam ali hitremu ukrepanju, ker nismo vselej najbolj zbrani in zato taksno delovanje morda ne bo prineslo zelenih rezultatov.

Luna v Ovnu

Kako vpliva na nase razpolozenje

Dober dan za: prosnje, usluge, tveganja, izzive, avanture, javne nastope, sport, tekmovanja, druzenje, zabavo in strizenje las.

Slab dan za: promet, ucenje, studij, intelektualno delo, meditacijo, ciscenje, pospravljanje, organiziranje, podpis pogodbe in kirurske posege.

Pozitivna afirmacija

Sem na pravem mestu, ob pravem casu in pocnem pravo stvar.
To je dan, poln energije in elana, cutimo se mocne in zdrave, polni smo navdusenja in zaupanja vase in prekipevamo od zivljenjske energije. Dogajanja se vrstijo, da jim komaj sledimo in hitro se prepustimo impulzivnim in nepremisljenim dejanjem. Sicer pa je to obdobje, ko z lahkoto sprejemamo odlocitve vseh vrst, prav tako smo takoj pripravljeni zaceti kaksen nov projekt ali pa se brez razmisljanja podamo v nove avanture. To je tudi dan, ko moramo izkoristiti vse priloznosti, ki nam pridejo na pot, dan, ko moramo slediti svoji spontanosti.

Zacnite nekaj novega

Kadar se Luna zadrzuje v znamenju Ovna, se nasa custva razbohotijo in nenadoma se vsega lotevamo pripravljeni in z veliko poleta. Svet se nam zazdi lepsi, vse nam gre lazje od rok in brez tezav se lotimo stvari, ki se jih ze dneve izogibamo.

To je vas dan! Naredite prvi korak v nekaj novega, postavite se zase, povejte, kar vam lezi na dusi; vendar pa v nicemer ne pretiravajte – Luna v znamenju Ovna namrec razplamti temperament, sili nas v nepredvidljivo in nekontrolirano dejavnost in gibanje, naredi pa nas tudi nestrpne in netolerantne. Zato smo pri doseganju ciljev, na kar smo v Luni v Ovnu mocno usmerjeni, pogosto brezobzirni, dostikrat pa se tudi z glavo zaletavamo v zid, ker ga v svoji preveliki vnemi preprosto nismo opazili.

Merkur v Skorpijonu

Nase misli so ostre in prodorne, razmisljamo sumnicavo, stvarem skusamo priti do dna, ukvarjamo se z ozadji stvari, pretirano se poglabljamo.

Zaradi tega v tem obdobju ponavadi razmisljamo malce vrocicno. Takoj pridemo do zakljucka oz. sodbe (in le-te so ostre in neprizanesljive).

Zolcnim debatam se je bolje izogibati, saj ne bo nihce hotel popustiti. V pogovorih hitro postanemo provokativni

Vaša vedeževalka

Prisrčna hvala, če bo le res tako!
Ajde, cmoka.

Po vsem, kar si napisala sem zmesan in ne cisto zdrav… Povsod sem notri, povsod lahko tudi zunaj! Na, Bemti sem ze provokativen!
Pepi

Mislite le mirne misli, Pepi

Bemti naj bo luna al sonce al merkur al pa mars…….life is life..enkrat je bolj zajeba…….drugič manj…Glavno,da se znamo pobrat in iti naprej..pa kakorkoli že..al od samega dobrega al pa od same kontre….
zarad mene je lahko mars na luni..al pa obratno!!
Pa brez zamer.heheh mal sem se zjezala in ob enem pohecala…
cmoka vsem!

A je to res pisala Perla? Sem mislil, da je to bil Pepi!
Pepi

Pepiiiiiiii heheh Oba sva na enkrat kresnla..si videl 14.38 hehehe nekaj bo že na tem..če ne drugega si mi pa vibracije takšne poslal..hihi
ccccccccccmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmooooooookkaaaaaaaaaaaaaa..*******

Vracam cmooooooooooooooooook!
Danasnji forum me je spravil v taksno razpolozenje da bi tud tebe kar posteno po kmecko zvibriral, sam mas sreco, da si dost dalec, hehehe . Marbit tud to v zvezdah pise!
Pepi

Uh, pametno Perla. Približno takšno je tudi moje stališče……….čeprav, no, moram majčkeno priznati, da sem precej tipična za svoje znamenje.

PEEEPIII !!!

Ma Pepi moj…men skoz vibrira..hahah podnev in ponoč..pa sej to že itak veš..
pozdravček!!

Ha., zdaj vidiš, če prej nisi. Treba bo narest načrt-

Pepi, pa ti si večji pacek kt pacek sam….

Mariči , a si prebrala , yeesss !!!

Evo , spet ga doživljam , v vsej krasoti in čudežu !
Vsi , ki ste bili tisti dan tam , hitro si nekaj zaželite!
Danes se sanje uresničujejo !

lisička med zvezdami

Dragi moji,

tokrat sem morala mimo sebe. Vse vas vidim,posebej Marijo, Jano, Mici ….
Ne morem bit taka do vas. Bom pač morala zatreti v sebi tiste slabe občutke.

To je tako kot vidim žareča lička na Sarinem obrazku, ko ji iz očk sijejo žarki, ko je njen nasmeh tako sladak, ko me stistne in reče – Mami, jest bom skoz’ s tabo. Nikol’ ne bom šla stran od tebe tko kot Roki.

Evo me nazaj, Kaja

P.S.

PA PPPPPPLLLLLLLLLLIIIIIIIIIIIZZZZZZZZZZZZZZZZ MICI, POSKUSI
ITI PO MOJIH STOPINJAH.

Saj veš, objem in cmooooooooooook.

Vsi te imajo zelooooooo radiiiiii, kot sem rekla!!!!!!!!!!!!!!!

Uf, spela, se m ije utrgalo…od hude muke in sploh sam sebe vec ne poznam! Ampak to je Tjavendan, kjer je dobvoljeno bit cist prfuknjn, tako kot sem jaz danes! Bod se ti Spela, saj to nic ne bili, pa tako dobro dene! a, DA SEM PACEK, RES TAKO IZGLEDA?
Pepi

Ja , sem se glih delala pametna in delila nasvete o uporabi biča pri mladih žrebcih.
Pa vidim , da se ne sme popuščat niti pri umirjenih lepotcih !
Ti sam reci !

Ti bobrček naš , ga bo treba obuzdat , je začel neki bezljat !

Jaooooooooooooooooooooo meni, ce si mene miselna!
S vajeti spuscen,
Pepi

Bo videl hudiča, ko bova midve dorekli svoje…
Tisto glede biča, pa ni tako neumen nasvet.
Morda le še kakšen nov pripomoček, pri umirjenih lepotcih, he,he.

YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS !!!!!!!!!!!!!!!!!

Kaja 0000000000000000000000000000000000000000000000000000000 to so sami lupčki 000000000000000000000000000000000000000000000000000000000

lisička med zvezdami

To je Miklavžica , k’ si bla pridna !

Janči, ti maš tle prste vmes, sej veš.

Ja , saj tudi sladkorček pomaga .
Sam biča pa le ne kaže spustit iz rok !
So me tako tudi učili , pa sem razvijala neke svoje teorije – pa evo ti , takoj so propadle !
Čaki , čaki , ti knof , ti !

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close