Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zvezdar – večerja pri mojstrih okusov

Zvezdar – večerja pri mojstrih okusov

Za darilo bi kupila tale bon za večerjo pri zvezdarju. Je mogoče katera že koristila to?
Zanima me namreč ali se dobi konkretno porcijo ali bolj tako tako. In če te kaj drugače gledajo, glede na to da ne boš nič plača. saj razumete….

Skratka: je to ok darilo?

Seveda bi bonu dodala malo seksa za mizo, je tam tudi intimna razsvetljava saj razumete….

Skratka: ne bo samo bon, je to ok darilo?

Uf…nekdo misli da je blazno duhovit.

Moj mož je dobil tak bon in sva izbrala turško restavracijo v lj. Sva dobila toliko hrane, da je niti pojesti nisva mogla vsega, natakar tudi zelo prijazen. Tako, da je super darilo, ne vem pa, kako je pri drugih restavracijah.

Tudi jaz sem podarila svojemu partnerju prav to – posredno je to seveda darilo tudi zame, ker je za večerjo za dve osebi. 🙂 Bilo je super in te prav nič čudno ne gledajo. Super darilo!

ja, v turški restavraciji Yildiz Han so porcije res ogromne in imajo zelo dobro hrano.

Sem pogledala seznam restavracij. Meni turška npr. nikakor ni všeč.

Izbrala bi:
– Shambala (meni odlična restavracija, sicer draga, ampak hrana je super)
– Don Felipe (tapasi so dobri, odlična postrežba)
– Vila Prešeren Bled (super)

Pa to je naravnost neverjetno. Folk KVALITETO restavracije ocenjuje preko KOLIČINE hrane!!!! Pa dajte no že enkrat nehat žret samo hamburgerje in kebab, pa se malo izobrazite v tej temi.

Gurmanstvo:

Kaj majo zdej hamburgerji pri tem? Punce sprašujejo če je darilo ok, in če je vredno ga kupit
al če dobiš 2 kosa petršila na talerju… To je razlika!

Jaz imam slabo izkušnjo s tem bonom.
Bon sem dobila za darilo. Ko sem želela bon pravočasno zamenjati, sem jih o tem obvestila (najprej po telefonu, potem pa še pisno). Nikoli niso omenjali, da je treba menjavo plačati in sicer v vrednosti 25{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} bona (10 EUR), čeprav piše v njihovih pogojih poslovanja, da te obvestijo o tem, če se odločiš za menjavo. Če bi me, bi kupon pravočasno koristila in ne bi imela dodatnih stroškov. Kasneje so mi želel računati še več za menjavo bona (15 EUR). Ko sem ju na obe napaki opozorila, so se delali nevedne in skušali preložiti odgovornost name. V 7 sporočilih, kolikor smo jih izmenjali, ni bilo niti enkrat zapisano, da se opravičujejo za napako. So imeli pa čas napisati, da so naredili napako zaradi tega, ker jim jaz nisem odpisala dovolj hitro (odpisala sem jim v skladu s časovnim pogojem, ki so ga postavili).

Zakaj pa si hotela bon zamenjati? A ti je pretekel?
Če ti bon preteče je ponavadi nekaj za doplačati, če hočeš podaljšati za novega…

Ja, s temi boni je tako. ODSVETUJEM.

Bolje, da daš denar v kuverto, pa si sam obdarjenec rezervira, kaj privošči, Ker dejstvo je..finta teh kuponov, da obdarjenci pozabijo, boni pretečejo, zvezdar je lepo obogaten, ljudje pa bonov ne koristijo. Kar zajeten procent je takih.

Tako da ja, pa žal ja…pride do tega, da dobiš slabšo storitev, saj normalno restavracije, nastanitve zvezdarju dajo del provizije in dobijo tako manj denarja, kot pa če storitev koristiš direkt pri njih.

lp

Mož in jaz že tri leta dobiva to včerjo za darilo, ker pač sva gurmana in rada preizkušava nove jedi. Bila sve dvakrat pri Jezeršku in enkrat v vili Podvin. bilo je res vse na nivoju, glede hrane pa, odlična, porcije v redu, pri nas ne nažiramo, tako, da res vse pohvale.

Tudi jaz imam dobro izkušnjo. Z možem sva šla v gostilno Repovž.
Odlična izbira.

Upostevajte, da zvezdar kar nekaj tega denarja obdrzi zase, kar je logicno, saj niso dobrodelna organizacija.
Ce preverite cene in ce veste, da ste ena od dveh oseb, ki bosta bon koristili, vi, se mogoce res bolj splaca, ce sami izdelate bon in potem placate na mestu samem.

Tudi jaz imam dobro izkušnjo. Z možem sva šla v gostilno Repovž.
Odlična izbira.
[/quote]

Midva greva drug vikend v Repovž, imava večerjo s 7 hodi, zajtrk in nočitev. Vidim, da sem se prav odločila.

Repovž, odlično.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close