Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zvezdana Mlakar na Areni nekaj pametuje o seksu

Zvezdana Mlakar na Areni nekaj pametuje o seksu

Danes sem ugotovil, da obstaja Arena Tv (mogoče sem vedel, pa sem pozabil), Zvezdana M. ima očitno tam neko oddajo, tema je bila kot kaže seks, gostja je bila neka Eva Ostrouška, baje seksologinja z zame obupnim dialektom, nekaj primorskega? Kaj veliko od teh dveh strokovnjakinj nisem izvedel, saj sem hitro preklopil. Še najbolj kul je izpadla riba v sicer precej premajhnem akvariju. Mohoče je bila v njem zgolj za nekaj posnetkov.

Meni je Zvezdana ful zoprna ženska, antipatična, čisto nič razgledana, zna biti zelo maščevalna, ne mara kritike, takoj briše in blokira.

tipična stara baba. Bolj kot je stara bolj je glupa.

Sem slišal za oddajo, gledal nisem

Tale ženska je res nerazgledana, maščevalna, …

Kaj televizijske hiše nimajo nobenega ponosa in hrbtenice, da lahko vsak nekaj glumi?

No, no, RTV kadri pač, kaj ste pričakovali?

Baba je stara 65 let. Čas bi bil, da se umakne iz javnosti. Že mlajša je bila naravnost ogabna.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno140, 20.09.2025 ob 19:42

Meni je Zvezdana ful zoprna ženska, antipatična, čisto nič razgledana, zna biti zelo maščevalna, ne mara kritike, takoj briše in blokira.

Tak vtis imamo vsi. Zoprno pojavo ima. Očitno ima dovol za mlet, da ji uspeva v tv svetu.

Odgovor na objavo uporabnika
PIKULET, 20.09.2025 ob 20:32

No, no, RTV kadri pač, kaj ste pričakovali?

Ja in kaj naj zrušimo rtv ali gremo na volitve. Raj cerkvene poslušam ko zatežene leve ločenke. Če ne greš,bo nutrija dobila svojo uradno mesto.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close