Zveza – Upanje ali naprej?
Rabil bi nasvet, še obstaja upanje ali ne?
S punco sva sla narazen, ker ji je začel pisat bivši da jo hoče nazaj. Ona se je odločila, da bo sla raje nazaj k njemu, ker še nekaj čuti do njega.Je pa se tudi s težko odločitvijo odločala kaj bi naredila. In rekla da gre nazaj k barabi in kaj bo bo. Drugače Ona dva sta bila nekje 5 let skupaj ko sta sla 1 narazen, ker je videla da ni več to to to. Nato sta spet prišla skupaj in jo je prevaral. Potem pa je izvedela, da jo je baje že prej tudi prevaral. Nato je eno leto trpela, dokler se nisva midva spoznala. Hodila sva dobrih pol leta dokler ni začel bivši pisati. Meni je pravila, da me ima zelo rada, ljubi, da sem ji k srcu prirasel,…. Zanima me ali bi počakal na njo ker mislim, da ne bosta prisla skupaj ali jo raje pozabim in grem naprej? V punco sem se preveč zaljubil čeprav nisem pričakoval od začetka. Bom moral še jaz postat baraba 😛
Lahko postaneš tudi indijanec, če misliš, da boš bolj uspešen. 🙂
Vsekakor pojdi naprej in potegni iz tega kako dobro lekcijo. Čas jo bo prinesel. To, da bi postal baraba je najslabša možna izbira, takoj za indijancem. :))
Seveda jo čakaj, kaj pa misliš? Niso vsi za vse. Eni so pač rojeni bolj za prijatelje. Si predvidljiv, zanesljiv in punca te bo ob takem kot je njen bivši še velikokrat potrebovala. Morda se nekoč prav zaradi teh lastnosti celo poroči s tabo. Celo več: idealno bi bilo, da ji on zaplodi otroka, ti pa potem prevzameš očetovsko vlogo. Tako bi se naprej prenesli geni, ki v tem krutem svetu omogočajo preživetje, saj je narava ustvarjena tako, da preživijo le najbolj iznajdljivi, prilagodljivi in agresivni osebki, ki pa v svoji zgodnji fazi kljub vsemu potrebujejo varnost in zanesljive starše.
Ti si bil njena “začasna tolažba”, zelo slep si s premalo poguma. Kako te to ne žali, da si izmisli čez noč, da gre nazaj k bivšemu, medtem ko je tebe grdo izrabila za njeno “prehodno polletno obdobje”, ko očitno ni zmogla biti sama, saj je rabila ob sebi “moškega pajaca”, da ga na nek način izkoristi, saj imam občutek, da si ji nudil tudi materialno podporo, kajne? Prelahka te pahnejo ženske v odvisnost, ko jim poskušaš ugoditi za vsak oceno in nuditi vse (razmisli, morda si imel podoben odnos z materjo, da ji ni nikoli bilo prav nič in nisi bil nikoli dovolj dober za nič, kjer si jo poskušal čustveno zadovoljiti v njeni muhavosti?), brez da bi to žensko prej dobro preučil, oz. saj njen karakter se je zdaj pokazal v pravi luči, ti pa še vedno ptoegneš z njo in je njen bivši tisti “hudobec”, ki tebe sploh ne briga, če ni razčistila z njim. Ti pa ji celo podrejeno brez lastnega mnenja pritrdiš, češ da gre nazaj k “barabi”, kaj si pa potem ti tu (bil)? Morda 5. kolo na vozu, vedno se pripravljen pogoditi, ustreči, zadovoljiti, ne ugovarjati, se izogibati prepirom, nikoli povzdigniti glasu, izraziti lastnega mnenja??? Tudi če te izkorišča, kar pristajaš na razne nepoštene predlagane kompromise z njene strani sebi v škodo. Tebe ne bi smelo brigati, kar je ona imela z bivšim(i) , saj zakaj pa je potem takoj “prešaltala” na tebe, da se potem čez 1 mesec in 1 dan odloči, da gre spet nazaj. Ne dovoli, da ženske tako grdo ravnajo s tabo. To, kar ti daješ, daješ dejansko vse, se daje osebam, ki s podobno mero vračajo, ta ženska pa nima nobenega spoštovanja do tebe, ker vidi, da si vse pripravljen storiti zanjo.
Matjažko, izrabila bi ga, če bi mu lagala ali pa ga prislila v zvezo. Ni ga izrabila, izrabila sta drug drugega. Tudi on je izrabil njen trenutek slabosti. Če je obema tako pasalo, ni s tem nič narobe. Problem je, ker se nista zavedala, kam lahko to vodi ali pa jima je bilo vseeno. Posledice pa so sedaj tukaj.
aha to pa bi lahko bilo da me je izrabila za “prehodno polletno obdobje”. Drugače pa ni me materialno izkoriščala, ker ni nič hotela, ker je bila navajena skromna darila od bivšega. Vse sem po želji kupil pa ne velikih stvari na srečo. 🙂 Ne razumem tega, ker je ona na začetku pravila, da ne bo tega storila,ker je preveč trpala za njim in da išče zdaj novo zvezo,… Na začetku sem jo imel samo rad. Potem me je čez kakšnih 2 meseca, ko sva začela hoditi že predstavila doma in takrat sem mislil da bo to to. Ni mi pa jasno zakaj ne izbriše skupnih slik na fb, kot da bi hotela kaj skrivati? Bom moral jo čim prej pozabiti, da se ne sekiram več.
hvala
aha to pa bi lahko bilo da me je izrabila za “prehodno polletno obdobje”. Drugače pa ni me materialno izkoriščala, ker ni nič hotela, ker je bila navajena skromna darila od bivšega. Vse sem po želji kupil pa ne velikih stvari na srečo. 🙂 Ne razumem tega, ker je ona na začetku pravila, da ne bo tega storila,ker je preveč trpala za njim in da išče zdaj novo zvezo,… Na začetku sem jo imel samo rad. Potem me je čez kakšnih 2 meseca, ko sva začela hoditi že predstavila doma in takrat sem mislil da bo to to. Ni mi pa jasno zakaj ne izbriše skupnih slik na fb, kot da bi hotela kaj skrivati? Bom moral jo čim prej pozabiti, da se ne sekiram več
mogoče se ni čisto prepričana, da se je prav odločila, čeprav mi je rekla tako? nevem
Žalostno, a resnično, vate se ni nikoli zaljubila, bivšega pa nikoli ni dokončno prebolela. Morda je mislila, da če si dobi drugega, da ga bo lažje pozabila. Zdaj pa, ali se ti nisi dovolj izkazal, jst nevem, v vsakem primeru pa izgubljaš čas s to žensko, ker tvoja priložnost je šla že mimo, še eno pa dvomim, da boš dobil.
Lahko pa probaš tole. Poišči si drugo, lepšo punco od nje, recimo že zdaj npr. v roku enega tedna. Morda bo ženska pogruntala, da niti nisi tak luzer, kot si je prvo mislila, pa bo že zazvonil telefon spet. Če se ti da s tem ukvarjat seveda. Kaj bi imel od tega na dolgi rok, pa težko rečem, lahko, da bi bilo samo še vprašanje časa, kdaj bi se spet začela dolgočasit v tvoji družbi in si ogledovat okoli sebe, če se najde kje še kak boljši za njo. Ker vedno se gre za njo ane, ona, ona in še enkrat ona. Punca je verjetno mlada, če se ne motim, po možnosti še dobro izgleda, take imajo ponudb še pa še ! Svet je lep – Zlatko, al neki tazga.
Mogoče. Punca je očitno zelo nesigurna in tudi ti, ker tega nisi opazil. Nič hudega, ena nova izkušnja, zdaj pa dalje. 🙂
Eh Krivokljun, ti pa tud preveč sodiš po sebi. Ne razmišljajo in vedejo se v isti situaciji vsi tako, kot bi se ti.
pa kaj toliko pljuvate po bejbi … poba ima deleme kaj naj sedaj … jo čaka ali najde drugo ☺
aja … smisel foruma je pljuvanje, opravljanje, nabijanje nekih stereotipskih fazonov …
Forum je zaprt za komentiranje.