Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek zveza na daljavo – ovire na poti do skupnega življenja

zveza na daljavo – ovire na poti do skupnega življenja

Delam na upravni enoti in izdajam dovoljenja za prebivanje.

Lahko odgovorim na nekaj tvojih vprašanj.
– dvomim, da bo dobila vizum za vstop v Slovenijo brez poroke, na to ti bodo znali dogovoriti na ministrstvu za zunanje zadeve
– v kolikor bo želela po poroki pridobiti dovoljenej za prebivanje v SLoveniji, mora vstopiti v Slovenijo z vizumom in zaprositi na upravni enoti za dovoljenje za prebivanje. Dobila bo za obdobje 5 let, moral pa boš dokazati, da jo lahko preživljaš. Glede na to, da delaš preko študenta, lahko prikažeš tudi te dohodke, mora pa biti tam okoli 265 € zate in 265 € zanjo na mesec. Zavarovati jo boš moral komercialno. Iz Filipinov bo potrebovala potrdilo o nekaznovanju, druge dokumente jih lahko priskrbiš tukaj
– glede poroke v Sloveniji se moraš obrniti na matični urad tam, kjer se bosta poročila
– če bo dobila dovoljenej za prebivanje v SLoveniji preko poroke s tabo, ne bo potrebovala delovnega dovoljenja, kar pomeni, da jo bo lahko zaposlil vsak delodajalec, ki si bo to želel – če ga bo seveda dobila
– glede tega, ali bo lahko delala v drugih državah, se moraš pozanimati pri teh državah, Slovenija ne ozna zakonodaje drugih držav
– če se bosta iz Slovenije izselila, bo ona izgubila dovoljenej za prebivanje v Sloveniji, ker to je namenjeno samo tistim, ki v Sloveniji prebivajo

Drugače pa bodi previden. Punce niti dobro ne poznaš – po netu je lahko karkoli ali kdorkoli. Je veliko takih kalibrov (sicer to so bolj fantje), ki jih vznemirja to, da si pišej po netu z različnimi ženskami in tudi ko se poročijo, s tem ne prenehajo. Poroči se po več mesecih poznanstva in ne samo po kratkem obdobju. drugače vidim problem bolj to, da tvoja punca v Sloveniji ne bo dobila dela – na Filipinih je navajena nekega uglednega dela, tudkaj pa verjetno niti dela čistilke ne bi dobila.

Sama ti svetujem, da pojdi prvo do nje na Filipine. Tukaj nimaš nič, kar bi te vezalo. Živi tam z njo pol leta in boš kmalu videl, če je prava ženska zate… Po moje se da s prihranki tam lepo živeti.

Poznata se en mesec, po dveh tednih pa si to začel smatrati za zvezo na daljavo?

Svašta.

Zgledaš nekam obupan, to ni ok. Sploh ne razmišljaš realno. Dvomim, da bi se med vama razvila taka zaupnost, da bi bila po dveh tednih dopisovanja in pogovarjanja že par. To ni ok. Verjetno si zelo željan ljubezni in preskakuješ stopničke – žal se to na tak način ne bo dobro končalo.

Sem dvakrat prebrala post in se pridružujem zgornjim mnenjem. 1 mesec skypata in ti bi se že poročil? Se ti ne zdi malo hitro in nepremišljeno? Res me zanima, s čim te je začarala, jaz sem z mojim že dve leti skupaj, 1 leto sva živela skupaj pa bi se raje odrekel desni roki kot zunajzakonski zvezi:)

Daj pojdi jo prej pogledat… Mislim da bil tisti tisočak za povratno letalsko karto ena boljših naložb v tvojem življenju.

Ne mislite, da tole zgoraj ni možno. Imam prijatelja, dobro situiranega, ima fajn ženo in 2 otroka. Pa ni neko nedoraslo dete, ima nekaj čez 50 let, oba otroka že študirata. In me je zadnjič skoraj kap, ko mi je začel razlagat, da razmišlja o ločitvi, ker je spoznal (preko Skypa) neko Tajko, staro 23 let, strašno se ljubita, bla bla bla. Klepetala sta takrat, ko mi je to pravil cca 3 tedne, tipa pa je že razmišljal o razdelitvi premoženja, ločitvi, koliko bo dobil, da bosta vsa srečna naokrog potovala itd. Tako da ja, obstajajo tudi taki osli.

Watch my home video teen whors

I consider, that you are mistaken. Let’s discuss it.

guardianship
clown bdsm

I think, that you are mistaken. Let’s discuss. Write to me in PM, we will talk.

guardianship
chubby slut tube

Meni se zdi, da si zelo naiven. Pogovor preko interneta je ena stvar, spoznavanje v živo pa lahko popolnoma druga, že od zunanjega videza naprej.

Koliko je takšnih žalostnih zgodb v Sloveniji, ko se se spoznali preko interneta, dopisovali več mesecev, razumeli odlično, potem sta se videla pa v  živo in je vse padlo v vodo. Eno takšno zgodbo je imel moj prijatelj. Zaljubljen do ušes, potem pa po srečanju poklapan do konca. Drugo pa moja kolegica, ki je spoznala črnca s Karibov. Trikrat je bila celo tam, ampak na koncu se je izkazalo, da to ni to.

Vse lepo in prav, ampak če sta par, naj ona pride k tebi, ali pa ti pojdi k njej. Bodita čimveč skupaj … saj ne zaradi drugega,ampak da se ne opečeta.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close