Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ZVESTOBA

ZVESTOBA

Imaš pa dobro taktiko, ni kaj. Napadeš pa se umakneš. Samo da je vedno dovolj naelektreno ozračje. Sicer pa malo šale nobenemu ne škodi.
Tisto s žensko ta spodno glavo je pa tako. Vem da jo nimate, imate pa jajčnike. In prva asociacija ki mi pride na to besedo je ….!
Zato imate tudi ženske spodnjo glavo in vse prevečkrat mislite z njo (pa ne samo kadar je v igri seks).

Vedno samo s tistim, s katerim sem !
Zvestoba je pomemben faktor v odnosu !

Timy, Timy jajčniki nimajo nič pri tem, da te malo poučim – notranji in zunanji “ščegetavček” klitoris – strokovno je taglaven. In jaz kadar pomislim nate (Timy, Timy, Timy) le ta zatrepeta in to je to…. A si zdej predstavljaš?

Brigita

Ha, ha. Vsaj nekdo, ki mi polepša dan.

Sej sem ti že enkrat povedala, da definitivno bi bila midva dober par. A se strinjaš? NO, pa da ne boš zdej spet zateživ z družino, sej vem, sej vem, v naslednjem življenju.

Brigita

Saj bi bila res, samo kaj ko tudi sama veš, da najboljši moški smo že poročeni.
Kje si bila pred leti, ko sem te iskal, a?!

Na tem forumu definitivno ne, na kakšnem dobrem študentskem ŽURU bi me pa definitivno našel. MOgoče se celo poznava, kaj se ve, mogoče si bil že kdaj v mojem objemu, mogoče me zato tako zagrabi ko preberem kaj si napisal. Življenje je nepredvidljivo.

Vidiš v tem je čas interneta in napredka družbe. Timy zakaj imaš v imenu 40 – kaj to pomeni, pa ne reč da si toliko star – pa ne da me moti, to samo tako vprašam.

Brigita

Ja kaj se more. Sem pač še iz prejšnjega stoletja.
40 imam pa v imeni, ker imam še toliko dni do upokojitve.
Jutri bom Timy39 – preveri!

Timy, pol bi moral biti že danes 39, ker si bil že včeraj 40. Nismo vse ženske tako zaplankane kot misliš. Ja no, vidim, da te je neki pičil, si tud na druge teme čudno odgovarjal. Ščemenje me je minilo. Hiter napiš kej lepga, da se v meni spet prebudijo tisti občutki. Samo ti veš kateri….

Brigita

Na, pa sama poglej, ti, ki nič ne verjameš. To je jutrišnji forum.
Čuden človek lahko samo čudno odgovarja. Pa LP.

Timy a si imel ti danes med 10:30 in 13:30 kakšne čudne debate v skužbi al te je pa žena razkurla – Žrtev mora biti upam, da se še spomniš svojih besed. Tako, zdej te zapuščam – to sem se odločila ta trenutek – si bom našla drugega, ob katerem me bo ščemelo. Pa hvala za sodelovanje.

Brigita

Lepo je če lahko nekoga malce razveseliš,

Timy40 a boš šel pri 92 v pokoj ????????

Po kakšnem izračunu pa?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close