ZVESTOBA
Timy zakaj si zdej hud – ne no, kaj ti lahko nudim – veliko in še več – kaj pa veš – mogoče je pa to kar si iskal celo življenje – kaj se ve – a vidiš, zato moški poskusijo, pa ni treba da gledaš mehiške nadaljevanke. Najslabše je, da se prepustiš usodi in, da si začneš govoriti: Sej ni tako slabo, kaj pa je lahko bolje – mogoče pa je – kako veš…… Vsaka pizza tud ni enako dobra, pa vedno in vedno poskušaš v novih restavracijah:):).
Brigita
Draga Brigita!
A ne bi bilo malo čudno, če sem še malo prej govoril o potrebnih žrtvah za ohranitev družine, sedaj bi kar k tebi skočil v objem.
Saj ne da ne bi, ampak ravno v tem je razlika med tistimi ki imajo potreben čut za skupne stvari in tistimi ki mislijo predvsem ali sploh samo na sebe.
In verjamem, da ponujaš veliko, ampak kot sem že rekel, ne v tem življenju.
Timy, potrebne žrtve za ohranitev družine???? Kdo je zdej pri tvoji družini potrebna žrtev. Ti??????? Kaj pa tvoja ženka, a misliš da je ona tud za vajino družino potrebna žrtev. **** še tako družino za katero mora biti eden žrtev. Jaz take družine ne maram – nikoli in nigdar ne bi gradila družine z moškim do katerega bi čutila to, da mora vedno biti eden žrtev. Če moraš razmišljat o tem – kar pišeš, s tvojo družino, Oprosti, če sem preveč direkta, ne more biti vse OK.
Žrtev, Timy samo enkrat se živi – zakaj mora biti v skupnosti dveh, ki se ljubita nekdo žrtev – oprosti jaz tud od svojega moža ne bi nikoli zahtevala kaj takega, da bi bil žrtev zveze katero bi gojila – ga preveč spoštujem in on tudi mene. Zato te ne razumem. Slej ko prej boš podlegel neki nežni dušci, ki bo na pravem mestu v pravem trenutku – mogoče samo po nekem brezveznem prepirčku, ki ga boš imel s svojo ženo, pa se bo pojavila, te pobožala po laseh, se privila od zadaj na tvoj hrbet in ti položila svoje ustnice na tvoj nežen vrat. Takrat ti bo zatrepetalo srce, svojo družino boš miselno poslala na Karibe in se zavedal, da obstajajo šele ko si boš zapenjal hlače. To je življenje….
Brigita
Ni res, Brigita!
To je življenje samo do tedaj, ko sebi in še nekomu rečeš, da je to to in potem sta skupaj. V dobrem in slabem.
Sploh nočeš razumeti, kaj ti pravi Timy! Saj ne govori o tem, da se mora ne vem koliko žrtvovati! Gre za to, da spoštuješ partnerja in se v določenih situacijah pač posvetuješ s svojo “pravo” glavo. Če pa te premami druga kože, pa moraš pošteno pogledati vase in v svojo zvezo ter jo prekiniti. A vendar narediti vse, da do tega ne bi prišlo!!!
To je tisto, kar si obljubil sebi in partnerju, ko si se odločil živeti Z NJIM in ne s pol sveta.
Bravo, Timy! Če bi vsi razmišljali tako kot ti, na svetu ne bi bilo toliko zmedenih otrok, ki ne vedo, kaj so storili narobe, da morajo sedaj prenašati muhe ločenih in na novo vezanih staršev… ali pa še kaj hujšega…
ne Taja, to je življenje, ki pa ga večina zaradi etike in normativov ne sprejema. To je življenje. To kar pa propagiraš ti in Timy je pa romantična zgodba za torkovo popoldne. Zakaj je toliko ločenih parov je spet druga stvar – zato ker niso zadovoljni skupaj – ker nekdo (tako kot je napisal Timy) govori, da mora nekdo igrat žrtev v družini. Zato enkrat useka in pride do ločitve. Ljudje se ločujejo zaradi tega, ker se poročajo po nekaj mesečnih zvezah, ker se poročajo zaradi otrok, ker prej ne poskrbijo za zaščito, vse več drugih vzrokov kot pa to, da moški prevara žensko in obratno, To, da pride do varanja, je končna posledica vseh drugih vzrokov, ki so v zvezi.
Brigita
enax pozdravljena
Kaj pa naj rečem ob vsem tem čveku in obtoževanju.
Veš storl sem to,pa spet ne to kar je mogoče kdo pričakoval.Novi ženski sem odkril srce in tudi ona ga je meni,do spolnih odnosov še ni prišlo ker rabim čas da doma speljem zadeve in razrešim vse na lep način.Pri varanju se mi hujše zdi če kdo podari srce drugi osebi kot zgolj sex.
In zakaj je do tega prišloženo sem osvajal kar pol leta,pa je bila zelo imuna sploh ni videla ali odreagirala,ko sem spoznal drugo sem jo osvojil v parih dneh,ja se odziva in vrača to je to,se naveličaš samo dajati pa nič prejeti nazaj.Tako da vem da sem nekaj vložil ampak jaz hočem živeti.Kaj pa otroci.Tudi to bom speljal,saj imam čas.Ni panike
Naj ti poskušam malo bolj prikazati slikon z mojega zornega kota.
Ko se mi je bolečina polegla zaradi ženiniga spodrsljaja,sem jo letos začel spet osvajati z SMSi lastnimi ljubeznskimi verzi sladkimi besedami,pa me je samo gledala in rekla JA KAJ NAJ PA REČEM ,in ostala hladna.Drugje je pustila srce jaz pravim.Na jutranje SMSe dolge vroče čustvene odgovori z dobro jutro.In ko sem si želel dajat čustva ki so morala iz mene mi je pot prekrižala druga oseba,ki me posluša in vrača ISKRENA čustva.
poročene ženske, ki prekrižajo pot poročenemu moškemu, da bi se ta lahko razdajal, vračal čustva, razdajal srce – hmm…
ženske, ki jim tiktaka biološka ura in prekrižajo pot poročenemu moškemu, da bi se ta lahko razdajal, vračal čustva, razdajal srce – hmm…
poročene ženske, ki prekrižajo pot neporočenemu moškemu, da bi se ta lahko razdajal, vračal čustva, razdajal srce – hmm…
Jaz je nimam Timy. Sem ženska – samo moški imaste spodnjo glavo. Timy si hud name. Zakaj? Prosim ne bit hud name, sej ti nič nočem, zvestoba ali nezvestoba, to je sedaj vprašanje – in ti imaš očitno razčiščene pojme kako in kaj. Bravo – kot sem napisala v enem od drugih tem -Si pravi kavalir.
Brigita
Forum je zaprt za komentiranje.