Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style zvečer je že toplo za sandale ali ne?

zvečer je že toplo za sandale ali ne?

Že dolgo nisem šla zvečer na pijačo oz. ven, danes pa sem povabljena in nimam pojma ali grem lahko v odprtih sandalih oz. natikačih ali je še mrzlo za čevlje? Kaj porečete?

mrzlo :??

dovolj toplo, da lahko greš bosa :).
Uživaj!

A dej no … sori, ampak nisi pet let stara, da bi rabila potrditev od drugih, da greš lahko ven v sandalih. Ko je enemu vroče, se lahko drug zraven njega trese od mraza …

Ti kar obuj sandale.

In lepo se imeeeeeeeeeeeeeej 🙂

**************************************************** Počasi umira, kdor postane suženj navade, ponavljajoč vsak dan enake poti, kdor ne zamenja prestave, kdor ne tvega in zamenja barve oblek, kdor ne govori tistemu, ki ga ne pozna. Pablo Neruda

…če ga boš orang dala na zob ti bo vroče še v sandalih … ha, ha ha;-)

Sandali, definitivno.

Sem pa vceraj opazovala, kako so ljudje obleceni. Eni so ze cisto poletno goli, eni poletno obleceni, eni pomladno, eni pa se skoraj zimsko. Enako je s cevlji. Hecno :))

Ni pomembno biti popoln, pomembno je biti popolnoma to kar si.

ej, hvala vsem za odgovore.
radenka pa skuliraj se malo, sem na porodniški in otrok gre zvečer spat med 19. in 20. uro, po tej uri ne grem več ven in nimam niti najmanj pojma kakšno je zunaj, v hiši imamo mrzlo, ker je pač pozicija taka, pa nismo v mestu, pač pa že skoraj v gozdu, mi je rabil nasvet, če ti je bil odveč, ne vem zakaj si si morala obrusit jezik.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close