Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Žvauca, še tole sem naročil na Temu.☝️?

Žvauca, še tole sem naročil na Temu.☝️?

Jebote čuk, kaj praviš? Misliš da bo vsaj tk tk, če že ne tko tko?

Screenshot 2025 08 19 15 59 09 11 df80084b9b2d1b20a1d541035bc91336

Prejšen teden me je v križu zagrabilo po več kot letu dni. Sicer me več ne boli glih. Čutim pa tisto, da samo en gib in bo ponovno zagrabilo, Sem pogruntal, da bo treba masirat. Zdaj recimo sploh ne smem ležat na levi strani, me takoj začne bolet.

Na, sploh noče odgovorit. Kurc pa taka ljubezen.?

Odgovor na objavo uporabnika
modrivrag, 19.08.2025 ob 16:18

Na, sploh noče odgovorit. Kurc pa taka ljubezen.?

Ne smeš bit tk neučakan, na dobro je zmer treba mal bolj s potrpljenjem čakat. Sicer pa, upam da si prebral vse PRISTNE komentarje o izdelku.

Mene še ni prjelo v križu in nvem kak je filing. Sm pa namočla zdaj lovor v olje olivno, baje je to za tako mazat dobr. Nvem. Ti pošljem v probo. Sam pr men nimaš dobropisa??

crazyfrog, 19.08.2025 ob 17:51

Ne smeš bit tk neučakan, na dobro je zmer treba mal bolj s potrpljenjem čakat. Sicer pa, upam da si prebral vse PRISTNE komentarje o izdelku.

Mene še ni prjelo v križu in nvem kak je filing. Sm pa namočla zdaj lovor v olje olivno, baje je to za tako mazat dobr. Nvem. Ti pošljem v probo. Sam pr men nimaš dobropisa??

Nič dobropisa? Ni dobro, ni dobro.? Tud kako naravno stvar kdaj probam za kaj. Lani mi je en stric nekaj takih priporočal in vse razložil, Saj to deluje, sam pol se to men ne da vztrajat ne s pripravo, ne jemanjem ali mazanjem.

Ne, sam križ me res. Moral bi na kako masažo ali k kiropraktiku. Po moje se mi nek živec uklesti. Ker če naredim pravi gib ali močno pritisnem na pravem mestu me takoj popusti. Sam ne vem giba, ne točno kje pritiskat. Mi je pa že ratalo kdaj. Ker bolečina zna vztrajat po več kot mesec. En teden pa ziher vsakič.

Ta fini kitajski aparat pa menda kar dobro masira – sodeč po komentarjih☝️???

Sej, če tebi ne bo všeč, ga daš tamali, njej je všeč masiranje na določenih delih telesa 🙂

modrivrag, 19.08.2025 ob 19:12

Nič dobropisa? Ni dobro, ni dobro.? Tud kako naravno stvar kdaj probam za kaj. Lani mi je en stric nekaj takih priporočal in vse razložil, Saj to deluje, sam pol se to men ne da vztrajat ne s pripravo, ne jemanjem ali mazanjem.

Ne, sam križ me res. Moral bi na kako masažo ali k kiropraktiku. Po moje se mi nek živec uklesti. Ker če naredim pravi gib ali močno pritisnem na pravem mestu me takoj popusti. Sam ne vem giba, ne točno kje pritiskat. Mi je pa že ratalo kdaj. Ker bolečina zna vztrajat po več kot mesec. En teden pa ziher vsakič.

Ta fini kitajski aparat pa menda kar dobro masira – sodeč po komentarjih☝️???

Ja pogosto so prava rešitev ustrezni premiki in pritiski, tk se lah marsikaj sprosti?  z naravnimi metodami pa sploh lah dobr učinkuješ, tam kjer je treba, ob pravem času.. če so priporočila dobra boš pa res kot nov no?

crazyfrog, 19.08.2025 ob 21:23

Ja pogosto so prava rešitev ustrezni premiki in pritiski, tk se lah marsikaj sprosti?  z naravnimi metodami pa sploh lah dobr učinkuješ, tam kjer je treba, ob pravem času.. če so priporočila dobra boš pa res kot nov no?

Veš kaj ne? En kurac si ti razumela kaj.☝️? Ko te bo kdaj bolel križ se spomni, kako si se norca delala.☝️

Glede naravnega pa. Res mi je en star stric razlagal o pljučniku, koprivah, soli, ostalo sem pozabil, pri lajšanju dihanja ob prehladih. Deluje. Sam to moraš redno več dni pripravljat in jemat vsakih nekaj ur. Nisem ti jaz za take stvari.

modrivrag, 19.08.2025 ob 21:50

Veš kaj ne? En kurac si ti razumela kaj.☝️? Ko te bo kdaj bolel križ se spomni, kako si se norca delala.☝️

Glede naravnega pa. Res mi je en star stric razlagal o pljučniku, koprivah, soli, ostalo sem pozabil, pri lajšanju dihanja ob prehladih. Deluje. Sam to moraš redno več dni pripravljat in jemat vsakih nekaj ur. Nisem ti jaz za take stvari.

Naravno js dojemam bolj kot preventivo in kasnejšo “pomagalo”, ker res nismo dosledni niti ni tk “čudežno” pa agresivno kt kaj moderno razvitega. Deluje bolj holistično. Tu nas pa zmanka, da bi bli marljivi.

Ma kaj kuraca? ne zdaj men problemov klicat, sj se ne delam vse norca.. vem pa res ne, kk je. Vseeno verjamem, da so določeni dotiki čudežni.

Če se vidva ne bosta oreng pojahala en dan, potem za nas druge ni več rešitve…

Neh neeee Žabovnica, nkarrr ne lovor. Ti jazzzz boooom mažo prpravla! Z travnških rastlin.

Frrefa

dragi MODRI VRAG

Čaj iz Pljučnika je odlična pomoč. Jaz ga pozimi redno pijem. Le nabavi si ga.

Ne more ti hladna, brezdušna tehnična naprava razrahljati napetih mišic. To bi te prišla kakšna malo mlajša zmasirat, ki zna z občutkom. Povabi Frogo na ribo, samo dolge umetne nohte si sname, pa malo olja med prste, pa boš spet kot nov po masaži. 😉

matias, 20.08.2025 ob 00:07

Ne more ti hladna, brezdušna tehnična naprava razrahljati napetih mišic. To bi te prišla kakšna malo mlajša zmasirat, ki zna z občutkom. Povabi Frogo na ribo, samo dolge umetne nohte si sname, pa malo olja med prste, pa boš spet kot nov po masaži. 😉

Jaz ga booom zmasirala!

Matias nimam umetnih krempljev. Mam svoje, krempim lah vseeno?

Kurc to. Dokler bom dobil ta masažni aparat, predvidevam da v začetku prihodnjega tedna, se mi bo že čist pocajtalo. Dons me več nič ne boli. Zaenkrat. ?

modrivrag, 20.08.2025 ob 07:12

Kurc to. Dokler bom dobil ta masažni aparat, predvidevam da v začetku prihodnjega tedna, se mi bo že čist pocajtalo. Dons me več nič ne boli. Zaenkrat. ?

Saj je zmer tk jamraš pol pa galopiraš..

crazyfrog, 20.08.2025 ob 07:19

Saj je zmer tk jamraš pol pa galopiraš..

Klinc. Ni tako. Nisem hodil k dohtarju. Mi je pa dala ena medicinska sestra neke tablete, ki so tudi protivnetne. Pa je pomagalo. Zdaj ne vem al zaradi tablet ali zaradi tega ker je še mlada.?

modrivrag, 20.08.2025 ob 07:28

Klinc. Ni tako. Nisem hodil k dohtarju. Mi je pa dala ena medicinska sestra neke tablete, ki so tudi protivnetne. Pa je pomagalo. Zdaj ne vem al zaradi tablet ali zaradi tega ker je še mlada.?

Kombinacija obojega. Mogoče te pa zato trofi vsak tedn 1x nekaj, da lh sestro občuduješ.

crazyfrog, 20.08.2025 ob 07:44

Kombinacija obojega. Mogoče te pa zato trofi vsak tedn 1x nekaj, da lh sestro občuduješ.

Ta je bila tako rekoč “mimoidoča”, pa je beseda nanesla. Vsak teden me pa res ne. Ne me žalit.☝️?Vsak teden še ribe ni.?

modrivrag, 20.08.2025 ob 07:53

Ta je bila tako rekoč “mimoidoča”, pa je beseda nanesla. Vsak teden me pa res ne. Ne me žalit.☝️?Vsak teden še ribe ni.?

Ma kje js te pa res ne žalim.. vedno ti želim samo dobro, ti si bolj pasji do mene. Nisva uravnotežena v tej ljubezni, tk da se sprav k seb!??

crazyfrog, 20.08.2025 ob 10:49

Ma kje js te pa res ne žalim.. vedno ti želim samo dobro, ti si bolj pasji do mene. Nisva uravnotežena v tej ljubezni, tk da se sprav k seb!??

Te ponuja okoli tako, da puati tega starčka.

Si že v letih, ko boš začel dišati po Voltarenu. Ta žaubica pomaga h polovico hitrejšemu celjenju. Nabavi jo! Druga stvar, jemlji teden dni Ibuprofen. In še zadnji ukrep, naj ti vbrizgajo gel. Neka nova stvar na tržišču, ki mi je odpravila dve leti strašnih bolečin. Baje zacementira. Če jo nimajo pri nas, se zapelji k sosedom.

Anonimno 8068, 20.08.2025 ob 11:02

Te ponuja okoli tako, da puati tega starčka.

A ne tk pa to ne gre.

Bemtiš. Sem pozabil povedat. Sem pa dobil samo dobrih 14 eur povrnjenega dobropisa na 40 eur nakupa. Nočejo kar zaporedoma talat na veliko.? Sam bom tud to ponucal, ko dobim kako idejo. Ni za pustit.☝️?

modrivrag, 20.08.2025 ob 13:24

Bemtiš. Sem pozabil povedat. Sem pa dobil samo dobrih 14 eur povrnjenega dobropisa na 40 eur nakupa. Nočejo kar zaporedoma talat na veliko.? Sam bom tud to ponucal, ko dobim kako idejo. Ni za pustit.☝️?

Matr zapravljaš, pa ja nisi dau za temujev aparat 40€?! Jamraš in zapravljaš??? jaooo..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close