Žuželka? V moki
V moki sem našla neko živalico, ki je res komaj opazna oz je morda sploh nebi opazila zaradi njene majhnosti, če se nebi premikala “tekala”. Dobesedno majhna za pikico, ki jo narediš z šivanko ali kulijem za lažjo predstavo. Kaj je to? Moko sem seveda zavrgla. Vem, da obstajajo mokarji, molji,…nikoli pa se nisem srečala z njimi.
Verona154, 15.10.2023 ob 09:29
V moki sem našla neko živalico, ki je res komaj opazna oz je morda sploh nebi opazila zaradi njene majhnosti, če se nebi premikala “tekala”. Dobesedno majhna za pikico, ki jo narediš z šivanko ali kulijem za lažjo predstavo. Kaj je to? Moko sem seveda zavrgla. Vem, da obstajajo mokarji, molji,…nikoli pa se nisem srečala z njimi.
Krava krava krava, ponovimo vajo?
Mokarji? Ne vem, eni zamrznejo moko v skrinji in potem vseeno uporabijo.
Itak pa je EU odobrila mokarje, tako da se nimaš kam pritožit.
Beljakovine povsod.
Žuželke v proteinskih čokoladicah, bljak.
Pa zadnje čase povsod videvam proteinsko mleko Alpsko mleko, proteinski jogurt, zadnjič sem videla namaz s proteini (ne vem, če je bil ABC ali kater drug), skratka za bruhat, na kaj bi nas radi navadili.
jajajajajaja, 15.10.2023 ob 10:49
Mokarji? Ne vem, eni zamrznejo moko v skrinji in potem vseeno uporabijo.
Itak pa je EU odobrila mokarje, tako da se nimaš kam pritožit.
Beljakovine povsod.
Žuželke v proteinskih čokoladicah, bljak.
Pa zadnje čase povsod videvam proteinsko mleko Alpsko mleko, proteinski jogurt, zadnjič sem videla namaz s proteini (ne vem, če je bil ABC ali kater drug), skratka za bruhat, na kaj bi nas radi navadili.
budala, a ti res misliš, da so tisti proteini v čokoladicah, pudingih in napitkih iz žuželk?
a ti veš, kaj so proteini in iz česa so?
žuželk se ne uporablja v hrani, razen v izdelkih kjer je to eksplicitno označeno, praktično jih ni v nobenih izdelkih o katerih pišeš
jao budala…, 15.10.2023 ob 11:01
budala, a ti res misliš, da so tisti proteini v čokoladicah, pudingih in napitkih iz žuželk?
a ti veš, kaj so proteini in iz česa so?
žuželk se ne uporablja v hrani, razen v izdelkih kjer je to eksplicitno označeno, praktično jih ni v nobenih izdelkih o katerih pišeš
Ne, saj vem, da so to mlečni proteini itd itd itd.
Sem pa zadnjič videla žuželko v proteini.si čokoladici.
Forum je zaprt za komentiranje.