Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek žurka za punce

žurka za punce

Ej, ali obstaja kej punc na tem svetu,

recimo od 27 do 35 let, no drugače laeta niso pomembna, k bi ble za žur in bi naredile kakšen piknik in pol žur pozno v noč. Seveda bi lahko prišli tudi fantje. Tako, bi se malo med seboj spoznali, poklepetali, zaljubili itn.

Tiste ki smo za to, to tudi počnemo, k neznancem bi se priključile le oz. večina samskih oseb. Stvar pa bi bila zanimiva z vidika organizacije.

ja in kje naj bi bilo to?

Kaj pa naj bi pomenil tisti “itn” za zaljubljenostjo?

Glede žensk je pravilo, da nikoli ne greš ven s takšno, ki je bolje oblečena od tebe. JOHN MALKOVICH

Jaz bi prišla, pa če sem samska al pa ne 🙂 OK stara 23. Pripeljem kolegico 36 let, pa je povprečje glih rpav… Sam mene je neki strah… Da ne bi bil kak ženski pretep, ko se včasih že na forumu tolk skregate :)))) Razen, če pripravimo ring z mivko. Pa boks v mokrih majčkah :)) Yeeee- sej bi blo zanimivo :)))

Žur do jutra!!!!

Jest mam full placa, pa se kopate se lahko!!!! Bruhate lahko v grmoje, bo se bolj rasl’…….

V priklonu,

JOHANUS

PS.: Stole prineste s seboj. Na zadnjem žuru nam jih je zmankal!!!
Do 100 ljudi, pa se ti se bodo iskal!!! :-))))))))))))))))))

Ojla, tudi mene zanima kje bi to bilo in kdaj…

Tudi mene!

Mene tut!

Ja za zmenit se je. Dolocite datum in gremo. Kraj dogodka, blizu letališča Brnik, 6 minut voznje z avtom. V zaprtem območju nekje pod Krvavcem.

Vsakemu posebej bom poslal zemljevid, na njegov mail !!!!
Tule pa poti ne bomo opisovali, saj je paparazzijev itak preveč!
Magnetnih kartic ne bom posiljal. Tel. za izgubljene bo prilozen!
Torej predlogi za datum!!!

Pol se zmenimo, kaj bomo pekli in kaj pili, ter kaj kdo prinese.
Kdor bo hotel prespat naj si prinese šotor !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Enostavno!!

GREMO!!!

JOHANUS

super , gremo žurat !

Še jst, prosim…..

Pa vsak naj kaj s seboj pripelje-jaz bom kar mamo,sem namreč gorenjka…Lokacija BRNIK je pa kar taprava…Lp

Maaaaaaaaaa,kva,če pride še “gun”kurec 24cm?Predlagam,da bi šli kam gor-bolj v hrib.Naš župnik pravi,da nad 1000m nadmorske višine ni več greha…LP

Fantje in dekleta !!!

DATUMI !!!

Vsi bi, še Julijina stara mama bi……, ampak…. KDAJ…… Pljunte ven!!!!

v priklonu,

JOHANUS

Johanček,če se nimaš kam dat,kar k nam na NATALIJO VERBOTEN pridi.Pa,da ne boš še za parkirnino colau,ga kar na mojmu dvorišču pusti-avto.Pozdravček.prešerna Julija

Natalija naj k’r poje brez mene.

Tu pri meni naredimo 10x boljsi žur. Le pridta z mamo. Bom pire krompir skuhal in ribe. ane Primož. :-))))))))))))))

Kurec24cm, bo ziher tu!!! (Zarad mame mislim)

:o)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Recept tud dobita!!!

v priklonu,

JOHANUS

Mama noče od doma,ma najrajši ata,pa bo kar z njim doma… Danes bom pa pekla postrvi,zato mi posreduj recept…A jih soliš ,ko so že pečene(menda ful vode spustijo,če jih prej nasoliš),pa še povej,če jih pred pečenjem povaljaš v moko?Lep sončen dan…

Stisni česen in jih znotraj in zunaj premaži in pusti eno uro. Posoli in povaljaj v moki. Nato v ponev!!

gospodinjec

JOHANUS

Tudi jaz sem zraven:))no kdaj bo potem fešta??:))

JOHANUS, a si malo vizualiziral kako bi zgledal divji žur pisane druščine z vseh koncev naše deželice, ki si dajejo duška na ženskem čveku…in se mal ustrašu??? Jaz bi tudi rada spoznala marsikoga s tega čveka, saj ste mi popestrili prenekateri deževen dan, pa seveda tebe dragi JOHANUS:)

MONI-dala si pobudo,kjjjje pa si zdaj?Na katerem koncu se dobimo?Možnosti imamo od Kopra do Murske…Al pa če gremo v Vače(GEOS).Upam,da se ne bomo dogovarjali tako dolgo,do februarja,da bomo priredili ples v maskah…Mr Johan-a bi bil grof DRAKULA?LP

So rekli, da moram sem !

Ja zakaj pa ne , vsak dober žur je ok ,

spoznavanje novih ljudi pa itak !

No pejmo se mal režat !!!!!

Babe, da se boste zmenile bo že sredina oktobra!!!!!
Matejči mi je napisala, da bo to gotovo čisto na koncu leta. OK. !

Če bo tako dobro Novo leto, kot je bilo letos sem ZA !!!!

D A T U M !!!!! ? ? ? ? ? ? ?

PS.:
Konec julija odpade, ker bo tu ena gledališka predstava SNG-ja.

Ti Julka tebe je pa tale Johan čist očaral,ko mu pa pišeš že ob 5 zjutraj.No punce,videti ste zelo navdušene glede žurke,ko pa je treba posredovati
datum pa od vas ni ne sluha.Dajmo punce korajža velja!!!!

Johan je car!!!!!!!!!!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close