Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Žurer Luka Modrić

Žurer Luka Modrić

http://www.101greatgoals.com/blog/luka-modric-pictured-playing-away-from-home-with-pretty-blonde-not-his-wife-in-la/

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

In zakaj nas bi to moralo tako zelo zanimat? A si presenečen? 🙂
Meni se to za nogometaše ne zdi nič posebnega. 🙂

Če ne bi bil znan nogometaš, ga ta blondinka ne bi niti “povohala”.

Najbrž res. 🙂
Je povedala v intervjuju, da se ona itak druži z mnogimi slavnimi osebami. 🙂

http://www.scena.hr/naslovnica/dajana-gudic-nista-se-nije-dogodilo-izmedu-modrica-i-mene

Najbrž res. 🙂

http://www.scena.hr/naslovnica/dajana-gudic-nista-se-nije-dogodilo-izmedu-modrica-i-mene%5B/quote%5D

Jaz se tudi družim s slavnimi osebami, npr. z Bikini, Calypso, Poetom in Sebo111. :)))

Najbrž res. 🙂

http://www.scena.hr/naslovnica/dajana-gudic-nista-se-nije-dogodilo-izmedu-modrica-i-mene%5B/quote%5D

Jaz se tudi družim s slavnimi osebami, npr. z Bikini, Calypso, Poetom in Sebo111. :)))[/quote]

Meni se je v čast družiti s slavno antilopo 😉

Ja car kaj pa drugega… 😀

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Najbrž res. 🙂

Jaz se tudi družim s slavnimi osebami, npr. z Bikini, Calypso, Poetom in Sebo111. :)))[/quote]

Haha, slava pa takšna. Govorim zase. 🙂

Haha, slava pa takšna. Govorim zase. :)[/quote]

Morda premalo skrbiš za svoj PR….uči se od Murkota 😀

Haha, slava pa takšna. Govorim zase. :)[/quote]

Morda premalo skrbiš za svoj PR….uči se od Murkota :D[/quote]

Moja filozofija v vsakdanjem življenju je: “keep low profile”. V Sloveniji se to obnese boljše kot vsak bombastični PR. 🙂

Na forumu sem pa bolj virtualno narcisoidna. 🙂

Od Luke Modriča ki ga pozna 10%+ Sveta do vas treh… optimistke 😀

En še mi naj reče da grem jaz off topic 😀

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Se bomo pa organizirale in šle žurat z Modrićem. Da bomo ostali v okviru teme. 🙂

Zakaj tako misliš, “keep low profile” ? Imaš zato kakšne konkretne razloge ali v čem je trik?

Se bomo pa organizirale in šle žurat z Modrićem. Da bomo ostali v okviru teme. :)[/quote]

No daj te slike bi pa rad vido 😉 pol te bom pa z to bjondo na slikah primerjal da vidim če si bolša od nje al ne 😛

Zakaj tako misliš, “keep low profile” ? Imaš zato kakšne konkretne razloge ali v čem je trik?[/quote]

Slovenija je premajhna, da ti kakšna huda izpostavljenost lahko prinesla več koristi kot škode. Vsaj meni. In ljudje znajo bit zelo žleht, te lahko hitro načrtno potunkajo, če se tako odločijo. Pa tudi če si nič kriv nič dolžen.

Zakaj tako misliš, “keep low profile” ? Imaš zato kakšne konkretne razloge ali v čem je trik?[/quote]

Slovenija je premajhna, da ti kakšna huda izpostavljenost lahko prinesla več koristi kot škode. Vsaj meni. In ljudje znajo bit zelo žleht, te lahko hitro načrtno potunkajo, če se tako odločijo. Pa tudi če si nič kriv nič dolžen.[/quote]

Imaš prav, nekateri so prav bolno privoščljivi in rovajo, kopajo do onemoglsti, da lahko o kom kaj izvohajo, da so potem vsaj nekaj časa sladko potešeni…v svojem kretenizmu. Žal mi je bilo življenju dano, da poznam tovrstne hijene.

A večkrat pozabljamo, da branje in kupovanje raznih tračarskih revij, ki pišejo o tem kakšen WC papir kdo uporablja, plačuje in vzpodbuja “rovarjenje”. 🙂

A večkrat pozabljamo, da branje in kupovanje raznih tračarskih revij, ki pišejo o tem kakšen WC papir kdo uporablja, plačuje in vzpodbuja “rovarjenje”. :)[/quote]

Robi, ne govorim o tem – govorim o preprostih, običajnih ljudeh, ki se naslajajo nad mojim obstojem karšenkoli že je. No, vsaj naj bi bili preprosti, morda jih to rovarjenje ne dela več preproste, neposvečene, jim da nekaj česar najbolj ne razumem.

o shit pa ste me ujel!

😀

A gdje mu je “naša” Sanja 🙂 ?

To je pa nekaj drugega.
Nekaterim je tuje življenje zanimivejše od lastnega. 🙂

Tisto je pa en drug Modrić, Stipe, košarkar, ki ne žura toliko kot ta fuzbaler. 🙂

Ja in? Prvič slišim za njega, še manj da bi me zanimal njegov lajf.

Tok te ne zanima, da si kliknila na temo in si prebrala članek o njem. Nisi me prepričala…

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Seveda me je zanimalo, kaj bom videla. In ko sem to doživela, sem se vprašala…ja in?:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close