Najdi forum

žur

Ojla, imam eno vprašanje za vse prisotne in prisebne;-))
kje v Ljubljani ali bližnji okolici se dobi dober žur za osebe srednje starosti;-)) nad trideset recimo…

Dom upokojencev, npr?

A nad 30 so že srednja leta? Pol se jim pa že približujem… Men se zdi, da lahk žuraš tud z mlajšimi, OK če se ti počutiš srednjih let, pol je to drugač :-))) , sam pri nas žuramo skupaj (smo tak zaprta družba) stari od 20- 45 let…

Ja hvala za dom upokojencev, mogoče pa res, ha ha ha ha
mi bojo kak dober nasvet dali..
Sicer pa z otrocmi tam prI šestnajstih se mi pa res ne žura.
Pa lep pozdrav

Odvisno od tega, kaj ti smatraš za žur. Ples? Večerjo? Čvek?

No ja žur naj bi bil ples, čvekanje, nova znanstva….

Pri meni doma?

Tuki v slo, je teh barovi nklubov kjer nebi bilo mladoletnikov bolj malo. to imajo v ZDA vse bolj poslihtan. Tam moras bit star nad 21 let in vedno moras pokazat osebno. Tega pr nas ni, zato je pa tko kot je. Kamor pogledas sami mladoletni. Pa sej sem tud jaz tako zacela zurat pr njihovih letih. Sam zdej se bi mi pa prilegla kaksna starejsa druzba.

Poskusi v kaksnih zakotnih barckih in lokalih v LJ.

LP

Vprašnje je prav na mestu… Bi blo dobr vedet, kje bi se dalo ornk zažurat, pa da je populacija srednjih let.

organizirani plesi na novoletni dan, pa pustovanje v torek..potem plohi, pa še kaj bi se našlo..žal pa je to samo ob določenih datumih..

Ha ha ha , hvala na ponudbi za doma, ampak nas je preveč…..
Lep dan

Huh, mogoče festivalna dvorana? Drugače pa so bolj in manj zakajeni pajzli kjer se tiščijo drug zraven drugega in gledajo kot bedaki. Ombre mogoče? JoePenias?

Global ob sobotah, četrtkih, bakhus zgoraj, kjer tudi lahko plešeš sploh pa če vas je več ni pomembno koliko so stari vsi okoli vas.

Casa del papa, po polnoči petki in sobote.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close