Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Župnik Martin Golob

Župnik Martin Golob

Zelo lep moški, simpatičen.

Prelep za duhovnika. Verjetno ima veliko oboževalk?

Mislim, da ima še več oboževalcev.

Razen tega ima pravo karizmo. Še nekaj takih in znali bi predrugačiti krščansko cerkev na širšem nivoju. Svet bi bil lahko lepši. Cerkvi bi sledilo več vernikov, ta pa bi se prilagodila 21. stoletju in se otresla vsemu balastu ter sledila prvotnim naukom. Mu rada prisluhnem. Upam tudi, da ima kakšno intimno prijateljico.

Odgovor na objavo uporabnika
Anamarija668, 10.09.2025 ob 06:26

Zelo lep moški, simpatičen.

Prelep za duhovnika. Verjetno ima veliko oboževalk?

Raje ima fantke!

Prava karizma, 10.09.2025 ob 08:07

Razen tega ima pravo karizmo. Še nekaj takih in znali bi predrugačiti krščansko cerkev na širšem nivoju. Svet bi bil lahko lepši. Cerkvi bi sledilo več vernikov, ta pa bi se prilagodila 21. stoletju in se otresla vsemu balastu ter sledila prvotnim naukom. Mu rada prisluhnem. Upam tudi, da ima kakšno intimno prijateljico.

Ali prijatelja. Celibat bi morali odpraviti in sprejeti tudi istospolno usmerjene (med duhovščino je takšnih kar visok procent, mnogo višji kot v splošni populaciji), pa bi imeli res možnost predrugačiti to ustanovo.

Vampire dance, 10.09.2025 ob 08:07

Raje ima fantke!

Kako pa to veš?

Kako veš kako je usnerjen, si njegov partner?

Mene ne bi motilo, če bi imel intimno prijateljico, niti, če bi imel moškega partnerja. Še vedno bi ga bilo veselje poslušat!

Kako pa spoveduje?

Samo povem, 10.09.2025 ob 10:58

Mene ne bi motilo, če bi imel intimno prijateljico, niti, če bi imel moškega partnerja. Še vedno bi ga bilo veselje poslušat!

Glede, kakšen sladkec je, bi mu po moje veliko bolj sedel moški prijatej. 🙂

Ne vem, ljudje, ki so “veliki pozitivci”, samo luč, samo dobro, sama duhovnost, same rož’ce povsod sadijo, za te se vedno sprašujem, kako skrita, morda potlačena in mogočna mora biti njihova senca, ki ji ne dajo možnosti, da se pokaže, s čimer so tako nenaravni, zlagani, ker morajo vedno biti “čisti” in “popolni”. Ta njihova skrita tema pogosto pride na plan, ko izvemo za različne (spolne, čustvene) zlorabe, psihično nasilje, pedofilijo…

Cerku tud rabi marketing

Cerkev ni namenjena playboyem in norčavim influenserjem. Cerkev naj bi ljudem dajala utehalo ob žalosti in vračala vero v Boga in ne tv shove.

Je trebal judi v cerku sprav, na internetu jih je sedaj največ…to ni šov, to je marketing

Ima veliko naivnih ovc.Smilijo se mi ljudje,ki še vedno častijo zgodbe,pravljice,… Ne verjamejo v Božička,ker ni dokazan,verjamejo pa v Boga,Jezusa,… ki prav tako ni dokazan.

Sama črna magija,satanizam je v cerkvi,veri.

V covid času, ko so mladino zaprli med štiri stene, je on mladino  pritegnil s svojimi  mašami s prenosom po internetu, saj se ljudje niso smeli družiti.

Takrat je njegova zvezda zažarela ali….. Bog ga je takrat poslal med ljudi.

Avtorca ne vidim nobene razlike med samskim lepim mladim zdravnikom, šoferjem ali duhovnikov.

Zakaj je prelep za duhovnika? Sprašuješ primitivno.

A rečeš prelep za učitelja, zdravnika, smetarja? Sem zadnjič videla tako lepega smetarja, pa,, da ga oblečejo v srajco razpet na prsih je na naslovnica vseh modnih revij.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close