Najdi forum

zunanji trdi disk

Dajte mi prosim malo pomagat.

Za darilo bi rada kupila zunanji trdi disk za osebo,ki ga bo uporabljal za gledanje in urejanje slik.

Prosim, če mi lahko poveste kakšno vredu firmo (kot npr. HP za printer) in kakšno velikost bi kupila. 160 GB?

Hvala!

Pod 320 GB ne kupuj. Firma pri HDD ni tako važna kot drugje. Bolj pomembno je, da je disk dobro zračen, če ga bo imel dosti vklopljenega.

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Zakaj pa pod 360Gb ne? Veš koliko je to slik? Tam nekje 360.000, odvisno od resolucije. Ta cifra se lahko hitro podvoji ali pa razpolovi sicer.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Razmerje med ceno/kapaciteto je tam najugodnejši.

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Cene 360 Gb so zelo različne. Našla sem ga za 100 eur pa tudi za 260 eur.

Koliko naj bi stal solidne kvalitete?

Hvala!

100 € ;-))))

O cenah pa imam drugačne podatke:

Hvala za link!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close