Najdi forum

Zunanja TV antena

Zato, da bomo lahko še naprej gledali TV, bi potrebovali nekoga, ki bi mi znal strokovno svetovati pri nakupu opreme in namontirati (ter pravilno usmeriti) zunanjo TV anteno. Gre za okolico Ptuja. Pozna kdo koga?

http://www.pinosat-sp.si/

Sicer je iz Maribora, a najbrž da bi prišel tudi na Ptuj. Najbolje, da ga vprašaš na mail. Ko sem ga enkrat nekaj vprašala, sem takoj dobila prijazen in strokoven odgovor.

če ste do zdaj normalno gledali, potem imate tud zunanjo anteno pravilno usmerjeno…edino če ste imeli do zdaj sobno anteno ali sploh nič ….če je tako, potem se tud tko izražaj….

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

@iz MB: Lepa hvala za odgovor.

@DRRR
: Do zdaj smo TV gledali s pomočjo sobne antene, zunanje nismo potrebovali. S prihodom digitalnega signala je slika slovenskih programov vsa kockasta, zmrzuje, skratka, ne da se gledati, ne glede na usmeritev sobne antene. Potrebujemo nekoga, ki bi nam prodal vso potrebno opremo za zunanji sprejem, jo namontiral in pravilno usmeril.

Vse lepo in prav, razlagaš pa na tak način ko največje tele…tud tazadnji post…

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

DRRR na kakšnih drogah si ti to danes?

@DRRR: Lahko pomagaš ali se samo spotikaš ob moje sporočilo?

Ne more, že večkrat je dokazal, da nima pojma.

Problem je perfektno razložen,

tele je kvečjemu tisti, ki ga ne razume.

Antene morajo biti usmerjene proti oddajniku.
Na netu poglej, kje imate najbližji RTV oddajnik.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close