Zrelost?
Ja, na ketni imam privezane. Še nisi tega vedela ? 🙂
Zdaj pa mi še citiraj, kje sem to napisal in trdil.[/quote]
Robi, saj vsi vemo, da si le lepobesedičil in se je to dalo lepo prebrati med vrsticami. :)) Hudič je ta domišljija.
Ja, na ketni imam privezane. Še nisi tega vedela ? 🙂
Zdaj pa mi še citiraj, kje sem to napisal in trdil.[/quote]
V bistvu si mislim, da ima tvoja tebe privezanega:)). Otroci so pa odvezani, letajo sem ter tja brez ketne:).[/quote]
Problem, ko misliš je, da si hitro premisliš. Ko enkrat veš, je drugače. Negotova si. 😉
Problem, ko misliš je, da si hitro premisliš. Ko enkrat veš, je drugače. Negotova si. ;)[/quote]
Saj ti imaš tudi s tem probleme..menim da…in podobno:))).[/quote]
Zato pa ne pišem, kot da vem (ko bi v resnici le ugibal), ampak napišem, da se mi zdi ali pa raje vprašam. 🙂
Pa kdo govori o tem, da ne poskrbiš sam zase? O_O
Saj sem napisal, da je največji ubijalec zrelosti ravno to, da starši ne dovolijo/dopustijo otroku, da poskrbi sam zase! Iz malega pa raste veliko.
Egoizem se pa rodi pri ljudeh, ki “prekoračijo” skrb zase in kopičijo stvari zaradi drugega razloga – želje po oboževanosti, ki izvira iz tega, da so kot otroci imeli ta občutek ob starših, ki so (pretirano) skrbeli zanje in si želijo sedaj to povrnit na tak bolesten način, ki ga ti očitno zagovarjaš.[/quote]
Nikakor ne zagovarjam bolestnega načina. Pravim ti le, da ni to edini način kot ti misliš. Še tako dobra karakteristika se lahko sprevrže v slabo. Ti pa v vseh vidiš le slabo in zatiraš možnost, da bi bilo morda drugače. Zate je že sama beseda sebičnost z negativnim prizvokom. Nismo vsi v vseh skrajnostih.[/quote]
Vesna Godina je v skrajnosti, katero teorijsko povzema On. Ne vem, zakaj On tudi iz svojih lastnih izkušenj ne formira misli, ki bi bile samo njegove, če ima otroke. 😉
Nikakor ne zagovarjam bolestnega načina. Pravim ti le, da ni to edini način kot ti misliš. Še tako dobra karakteristika se lahko sprevrže v slabo. Ti pa v vseh vidiš le slabo in zatiraš možnost, da bi bilo morda drugače. Zate je že sama beseda sebičnost z negativnim prizvokom. Nismo vsi v vseh skrajnostih.[/quote]
Vesna Godina je v skrajnosti, katero teorijsko povzema On. Ne vem, zakaj On tudi iz svojih lastnih izkušenj ne formira misli, ki bi bile samo njegove, če ima otroke. ;)[/quote]A se mi ti mogoče posmehuješ? :/
Čigave pa so napisane misli, če ne moje?
Forum je zaprt za komentiranje.