Zrele ženske so dolgočasne
joj mali, jaz sem pa resno mislila, da te je že kaj obsvetilo…… :))
vsak pač hendla tisto kar lahko in zgleda, da te sicer vleče na malo višji letnik, ampak se nekje zatika…. in zdaj namesto da bi ogledalce, ogledalce…..sebe pogledal in s težko muko kaj spremenil, je treba popljuvat vse zrele ženske. k da bi vegetarijanec sodi kaj je dober golaž :))
priden bodi 🙂
Blesav si. Star si okrog 24 let, pa razmišljaš samo o tem, kako bi forumovce razbil v živo.[/quote]
24? A ni toliko let imel 2010?[/quote]On [sub][sup][sub]je zaostal v razvoju in[/sub][/sup][/sub] bo vedno imel toliko let….
Eh, ja, kurb.ica te bo sama naskočila. Za kvalitetno žensko, morda celo tisto fino tiho damo v kotu, ki skriva svoje prave barve, se bo pa treba orng potrudit. Ampak takšne ženske ne hendla vsak. Večin moških pri njih en vzbudi zanimanja, ne ukvarjajo se z luzerji. Po novem je moškim lažje bit plen kot plenilec. Žalostna realnost kam smo prišli v boju za enakopravnost. 🙂
Eh, človek samo rabi malo pozornosti. Zato še ni norec. :))[/quote]
Glej, marsikaj ni norost, ampak tolele sigurno je:). Ne ugovarjaj:))).[/quote]
Še vedno ne vem… a sta ribica in antilopa kaj imeli s pajkcem ali ne? bi imeli, pa si ne upata, ker baje ni resen? Sta hoteli imet, pa on ni bil za? Je on hotel imet pa onidve nsita bili za? 🙂
Eh, ja, kurb.ica te bo sama naskočila. Za kvalitetno žensko, morda celo tisto fino tiho damo v kotu, ki skriva svoje prave barve, se bo pa treba orng potrudit. Ampak takšne ženske ne hendla vsak. Večin moških pri njih en vzbudi zanimanja, ne ukvarjajo se z luzerji. Po novem je moškim lažje bit plen kot plenilec. Žalostna realnost kam smo prišli v boju za enakopravnost. :)[/quote]
To se sploh ne dogaja v real lifu. Tiste tihe dame, ki kao skrivajo svoje prave barve, nas pa ne interesirajo kaj preveč. Kvalitetna ženska nima nič za skrivat, ker se tud nima ničesar za sramovat. Nimaš pojma.
Eh, ja, kurb.ica te bo sama naskočila. Za kvalitetno žensko, morda celo tisto fino tiho damo v kotu, ki skriva svoje prave barve, se bo pa treba orng potrudit. Ampak takšne ženske ne hendla vsak. Večin moških pri njih en vzbudi zanimanja, ne ukvarjajo se z luzerji. Po novem je moškim lažje bit plen kot plenilec. Žalostna realnost kam smo prišli v boju za enakopravnost. :)[/quote]
To se sploh ne dogaja v real lifu. Tiste tihe dame, ki kao skrivajo svoje prave barve, nas pa ne interesirajo kaj preveč. Kvalitetna ženska nima nič za skrivat, ker se tud nima ničesar za sramovat. Nimaš pojma.[/quote]
Imam velik pojma. Sem dobil najboljšo. 🙂 In najboljše ženske nikoli ne pokažejo vseh svojih adutov ob prvi potezi. Če se greš z njimi igro zapeljevanja. Kaj boš z žensko, ki pride na prvi zmenek tako razgaljena, da ti je niti sleči ni treba, že vse takoj vidiš? In ti da na prvem zmenku? Razkrije svoj nizki iq v prvih 5 minutah? Mene so vedno zanimale ženske, ki so bile zanimive, a skrivnostne. Seksi, a ne vulgarne. Vključno z obleko. Kultuvirane, a ne preveč blebetave.
Škoda naštevat, itak ne razumeš. Nisva na istem nivoju. 🙂
To se sploh ne dogaja v real lifu. Tiste tihe dame, ki kao skrivajo svoje prave barve, nas pa ne interesirajo kaj preveč. Kvalitetna ženska nima nič za skrivat, ker se tud nima ničesar za sramovat. Nimaš pojma.[/quote]
Imam velik pojma. Sem dobil najboljšo. 🙂 In najboljše ženske nikoli ne pokažejo vseh svojih adutov ob prvi potezi. Če se greš z njimi igro zapeljevanja. Kaj boš z žensko, ki pride na prvi zmenek tako razgaljena, da ti je niti sleči ni treba, že vse takoj vidiš? In ti da na prvem zmenku? Razkrije svoj nizki iq v prvih 5 minutah? Mene so vedno zanimale ženske, ki so bile zanimive, a skrivnostne. Seksi, a ne vulgarne. Vključno z obleko. Kultuvirane, a ne preveč blebetave.
Škoda naštevat, itak ne razumeš. Nisva na istem nivoju. :)[/quote]
To je pa tako zelo dobro napisano, da skoraj ne verjameš, da je to moški napisal.
Forum je zaprt za komentiranje.