Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zrele ženske so dolgočasne

Zrele ženske so dolgočasne

Priznam, da se znam potrudit, če je potrebno. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Če vaju z GF ne bi bilo na forumu, bi jst še vedno bil registriran. To tud Robi ve, samo valda ne bo hotu priznat, ker je pač smeče od človeka 🙂

Tvoja miselnost, da so vedno za vse drugi krivi, te ne bo pripeljala daleč. Stopicaš na mestu.

Tvoja miselnost, da so vedno za vse drugi krivi, te ne bo pripeljala daleč. Stopicaš na mestu.[/quote]

Dovolj je, da so enkrat nekaj krivi drugi, pa si lahko pod rušo GF….. enkrat je dovolj!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Tvoja miselnost, da so vedno za vse drugi krivi, te ne bo pripeljala daleč. Stopicaš na mestu.[/quote]

Dovolj je, da so enkrat nekaj krivi drugi, pa si lahko pod rušo GF….. enkrat je dovolj![/quote]

Kaj se je pa tebi zgodilo? Si bil partizan v prejšnjem življenju?

Dovolj je, da so enkrat nekaj krivi drugi, pa si lahko pod rušo GF….. enkrat je dovolj![/quote]

Kaj se je pa tebi zgodilo? Si bil partizan v prejšnjem življenju?[/quote]
Fiši nič od tega, onadva se samo spoznata na banane…. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Nič, slučajno mam soseda ki ga je zbil avto in ma zlomljeno nogo in krivi drugega…. ah ja, in zdaj dobesedno cepeta z berglami…. pa je on kolesaro po predpisih celo na kolesarski poti podnevi….. ah ja, kak gnoj da krivi drugega kajne?

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Lahko bi pa bil tudi pod rušo, partizan na kolesu 🙂

Nič, slučajno mam soseda ki ga je zbil avto in ma zlomljeno nogo in krivi drugega…. ah ja, in zdaj dobesedno cepeta z berglami…. pa je on kolesaro po predpisih celo na kolesarski poti podnevi….. ah ja, kak gnoj da krivi drugega kajne?[/quote]

Zdaj se zabavaš in si iščeš 153 primerov, ko lahko dokažeš krivdo drugih. Jst sem imela bolj v mislih tiste primere, ko nekateri dejansko mislijo, da so za vse krivi drugi (za njihovo čustveno, finančno stanje ter podobno), ko pa že vsi zvonovi cinglajo, da temu ni tako. Samo da imamo žrtev, a ne. Meni se takšni ljudje ne smilijo.

Zato pa je treba ustavit take “norce” kot je EB, da se ne zaletavajo več v tiste, ki se pravilno vozijo s kolesom po forumu.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Norec sem ja, bravo, končno si pogruntal. No zdaj se pa srečaj z mano še v živo, če upaš 🙂

Saj bo še prilika, ti takrat kar pridi, ker do sedaj se še nisi upal prikazat izpod mamine kikle…

A da boš mel prjatlčke zraven, ker sam ne upaš pridt 🙂

Blesav si. Star si okrog 24 let, pa razmišljaš samo o tem, kako bi forumovce razbil v živo.

Mi jih ne bi bilo treba razbit, ker v živo ne bi upali bit tok glasni, kot so na netu 🙂

Močan je tisti, ki zna obladovati svojo jezo. Ti bi pa samo butal naokrog. Primitivec. Pokaj.

Pri razbijanju je problem, ker se zmeraj najde še večji norc…

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Prej je primitivec tisti, ki misli, da lahko kar vsepovprek označuje za razvajenčke in obenem pričakuje, da se mu ne more pripetit nič hudega. Ti pokaj 🙂

Prej je primitivec tisti, ki misli, da lahko kar vsepovprek označuje za razvajenčke in obenem pričakuje, da se mu ne more pripetit nič hudega. Ti pokaj :)[/quote]

Lahko to počnejo, ti pa ne moreš butniti vsakega ali ga prpopati ob zid. Enostavno ne moreš, ne smeš. Ali pa je to tvoja usoda, da preživiš svoj lajf na hladnem.

Sej bi ga sam enkrat na gobec in bi se že ulegu. Ko bi se zbudil mu pa itak nič ne bi blo jasno :)))

Ne štekaš, da si primitiven s takšnim razmišljanjem. Pazi, da ne dobiš “moja-moja”. Pol se bom pa jst smejala:))).

Še enkrat. Primitivni so tisti, ki se pustijo zajebavat in pa tisti, ki se spravijo zajebavat močnejše od sebe.

Pokaj drugič 🙂

Ti si šibek člen, že sapica bi skrhala tvoj osiromašeni ego. Ne zmoreš osnovne kulture, zato tudi težko živiš in potrebuješ mamico, da ti ščiti hrbet.

Ajde EBogec, daj ne duvaj se, ko ne veš s kom se pogovarjaš….

Meni je jasno kdo je na drugi strani. Strahopetec, ki mi samo prek foruma upa govorit mamin sinček. Pridi mi to v obraz povedat, če upaš, imbecil.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close