Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zredila se je kot pujsek

Zredila se je kot pujsek

Ne morem verjet. Včeraj po dolgem cajtu srečam znanko, nisva se videli par let, takrat je bila sexi punca, zdaj pa omg ziher ima čez 100kg, stara pa 40 let. Kako se lahko ena fejst punca tako zapusti??? Mi ni jasno. Jaz če se zredim 5 kg, opa panika, začnem več migat, bolj zdravo jest, da pridem nazaj na moj ideal. Kako pa ve spremljate/kontrolirate/obvladujete svojo težo al vam je vseen, če vam grejo z leti kg gor?

Dobr de si jo srecala. Skoda da ni suha in lepsa od tebe. Ker pametna  je tako ziher bolj od tebe… ne morjo bit vse tolk glupe in suhe kot ti ????

In potem jamrate, ker vas je mož zapustil zaradi ene “suhice”, in vam je očital,ker ste se v nekaj letih po poroki zanemarile in poredile.

Ja,kaj pa mislite?

Lej, vem, da videz ni najpomembnejša stvar v življenju, ampak da se pa do skrajnosti zanemariš, pa tudi ni ok.

ZAKAJ HUDIČA SE KAJ TAZGA MEN NIKOLI NE ZGODI? vSAKO K SREČAM JE NEKI ”OBRANA”. IN KER SO TO POVEČINI DAME 40+, JE NA ŽALOST VIDETI 60+.

Odgovor na objavo uporabnika
Kkašen odgovor pa je to?, 07.08.2022 ob 10:51

In potem jamrate, ker vas je mož zapustil zaradi ene “suhice”, in vam je očital,ker ste se v nekaj letih po poroki zanemarile in poredile.

Ja,kaj pa mislite?

Zaradi kosa klobase sobivat s “prascem”, ki zahteva, da si suha in da moraš jest npr. beljake in ne celih jajc, da se ne boš zredila? Poznam tak primer – 10 let kar je bila  z njim, je bila več lačna, kot sita -samo da je bila njena rit suha po njegovih zahtevah. F.off za take kretene. Vozi.

Tak “prasec od desca” naj kar gre in psihira in maltretira drugo žrtev  za suhost za dripsanje po kosteh s tisto mednožno svojo klobaso. Ni edini, ki je na svetu, ki jo ima. So drugi, ki jo tudi majo , pa so normalni.

Pa kaj če se nekdo zredi – ali lahko končno je brez odrekanja, ali pa ima probleme in stres. Birgajte se zase. Nimate nobene pravice obsojat. in ne, nisem zavaljena Ms. Piggy, da ne bo pomote.

sami so prasci s klobaso, 07.08.2022 ob 11:28

Zaradi kosa klobase sobivat s “prascem”, ki zahteva, da si suha in da moraš jest npr. beljake in ne celih jajc, da se ne boš zredila? Poznam tak primer – 10 let kar je bila  z njim, je bila več lačna, kot sita -samo da je bila njena rit suha po njegovih zahtevah. F.off za take kretene. Vozi.

Tak “prasec od desca” naj kar gre in psihira in maltretira drugo žrtev  za suhost za dripsanje po kosteh s tisto mednožno svojo klobaso. Ni edini, ki je na svetu, ki jo ima. So drugi, ki jo tudi majo , pa so normalni.

Pa kaj če se nekdo zredi – ali lahko končno je brez odrekanja, ali pa ima probleme in stres. Birgajte se zase. Nimate nobene pravice obsojat. in ne, nisem zavaljena Ms. Piggy, da ne bo pomote.

Namenjeno tudi za Kkašen odgovor pa je to?

Znanka380, 07.08.2022 ob 10:13

Ne morem verjet. Včeraj po dolgem cajtu srečam znanko, nisva se videli par let, takrat je bila sexi punca, zdaj pa omg ziher ima čez 100kg, stara pa 40 let. Kako se lahko ena fejst punca tako zapusti??? Mi ni jasno. Jaz če se zredim 5 kg, opa panika, začnem več migat, bolj zdravo jest, da pridem nazaj na moj ideal. Kako pa ve spremljate/kontrolirate/obvladujete svojo težo al vam je vseen, če vam grejo z leti kg gor?

Ne vem , zakaj takšno vprašanje? Si zaskrbljena za svojo znanko? Je to način zgražanja in poudarjanja svojega načina razmišljanja in življenja, kot “nekaj več, nekaj boljše”? Ali pa samo vprašanje, ker te zanima, kaj se dogaja z žensko, da pridobiva kg.

Kakorkoli, nisi vprašanja naslovila na pravo osebo. Predlagam ti, da drugič povprašaš svojo znanko. Na primeren način, seveda.

Pa hormoni tudi delajo svoje

Haha, morda poznava istega. Sam pa pivski bauh.

Med 30 in 45 sem bila suha. Prej sem imela kakšno kilo več, potem sem začela intenzivno športat. Zdaj imam 55 let in 20kg več kot pred 10-imi leti. Bilo je vse sorte, smrti, bolezni, izgube take in drugačne. Nisem zmogla, zapadla sem v prenajedanje. Se borim. Težko je. Se poberem, spet zdrsnem. To je moja zgodba, verjetno ima tudi tvoja znanka kaj podobnega, zato se res ni treba takole na počez zgražat.

Njghkl, 07.08.2022 ob 10:41

Dobr de si jo srecala. Skoda da ni suha in lepsa od tebe. Ker pametna  je tako ziher bolj od tebe… ne morjo bit vse tolk glupe in suhe kot ti ????

Poznam pametno, je prilezla na vse mogoče instanci, tudi do suhe, pa ima po le nekaj letih spet xy viška, kot pametna mende. Nekako se nosečnost opraviči, v ostalem je nemarnost. Ali pa glupost, kakor obrneš zase.

Jaz sem se zaradi svinjskih psihiatričnih zdravil zredil za 70 kg, pa možgani so se mi skrčili za polovico. Star pa sem 31 let.

Špetirji, 07.08.2022 ob 12:04

Poznam pametno, je prilezla na vse mogoče instanci, tudi do suhe, pa ima po le nekaj letih spet xy viška, kot pametna mende. Nekako se nosečnost opraviči, v ostalem je nemarnost. Ali pa glupost, kakor obrneš zase.

A z mavrico ste pa skregani al kako? ????

Tako sem imel izsušena usta, da sem vsak dan moral spiti 23 litrov sladkih pijač. Samo da uredimo glede zapuščinske razprave, ki bo kmalu, potem pa bomo tožili tiste zločinske luzerje na Studencu 48.

Fašisti v Polju pravijo, da njihova sranja od zdravil ne vplivajo na slab spomin. Vplivajo, vplivajo. Pa še kako. Če ne direktno, pa posredno. Tega, da njihove smeti od “zdravil” povzročajo debelost ne morejo zanikati, raziskave pa so pokazale, da debelost še kako vpliva na spomin, slabše kognitivno delovanje na splošno in nižji IQ.

Taka bajsika ne bi dobila dela v nobeni lekarni, de.

Podobno koker ti, sem pa 50+, ni šans, da se zredim za več kot 5 kg.

Ne morem sodit ene, ki se zredi s 50 na 100,ker mogoče pa ima kake zdravstvene težave. Jaz se nisem, imam mogoče 5 kg viška, to je pa to. Ker nimam težav, razen da kdaj preveč pojem in se ne gibam dosti. Ena mogoče pazi in bi rabila 3 ure miganja na dan, druga pa pol ure za idealno postavo. Imam mamo, ki lahko požre celega prašiča npr in kilo čokolade in je suha. Ni včasih fer. :)))

jaz sem leta in leta pazila, da se nisem zredila več kot 3 kg. Potem pa pridejo težave, depresija, tolaženje s hrano, ne ukvarjaš se sam s sabo, ne zanima te, kako izgledaš … in se samo nabira, zelo hitro je lahko +30. Včasih ne bi verjela, zdaj pa vem.

Možganski prdec, 07.08.2022 ob 12:30

Fašisti v Polju pravijo, da njihova sranja od zdravil ne vplivajo na slab spomin. Vplivajo, vplivajo. Pa še kako. Če ne direktno, pa posredno. Tega, da njihove smeti od “zdravil” povzročajo debelost ne morejo zanikati, raziskave pa so pokazale, da debelost še kako vpliva na spomin, slabše kognitivno delovanje na splošno in nižji IQ.

Kaj te je privedlo sploh do tja? Ne mi rečt, da uživanje prepovedanih drog…

Jaz sem se samo na podlagi stresa, depresije in zdravil zredila za 40 kg. Življenjski slog je, razen alkohola, ostal enak. Aja, da ne bo pomote: v času pridobivanja teže nisem pila alkohola ampak prej.

Ne vem kaj delam narobe, ampak mi nobena dieta ne pomaga.

In avtorka, kaj potem,če se je tvoja znanka zredila? Kaj tebe to skrbi? Ne verjamem, da te skrbi zaradi zdravja znanke, ampak bolj zato, da se naslajaš.

Men je tudi smešno, da je šla zaradi debelosti odpirati temo. Sprašujem pa avtorico če bi odprla temo zaradi znankine neurejene frizure, neurejenih nohtov? Zakaj vas nekatere tako žre debelost drugih?

zakaj650, 24.08.2022 ob 22:03

Kaj te je privedlo sploh do tja? Ne mi rečt, da uživanje prepovedanih drog…

Pomembno je samo to, da boste v Polju za tole kar ste naredili, prekleto drago plačali. Med drugim, se ne bi bilo napačno povezati z Barbko Špruk in ji povedati, tole mojo izkušnjo s fašisti v Polju. Ona pa bo jasno to naprej širila. :-))) Tako, da ste v Polju krepko najebali.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close