Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zoran Predin

Zoran Predin

Matkič, da te tale kleopatra dobi si ga konkretno najebal. To bi bila verjetno sado- mazo varjanta 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

To bi bilo nekaj, kar boš lahko ti samo sanjal, ker bi bila štajerska varianta 😉 cmok

Lahko eno in drugo, bo pa dlje trajalo 🙂 Če si blizu postelje, še ne pomeni, da si na 😛

Glavno da bomo meli kake odmore med tem ”učenjem” …. Da se lahko malo ”dol vležem” pa odpočijem 😛

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Glavno da bomo meli kake odmore med tem ”učenjem” …. Da se lahko malo ”dol vležem” pa odpočijem :P[/quote]

odmori so za take kot je Seba 🙂

Kolk se je tip postaral. Starček, ki se je spozabil.

Izjemno samovšečen, “pameten” in tudi vse pogosteje zapit Zoran…

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Še vedno je bolj znan in naredo več kot ti matjazko… in nenazadnje tudi jaz itd….

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Sorry Kaj pa imajo štajerke s tem? Kakšno bedasto posploševanje.

tvoje
Predin = pretepač = Štajerc iz tega sledi da so vsi štajerci pretepači

moje
Predin = pretepač = glasbenik iz tega sledi da so vsi glasbeniki pretepači

Sorry Kaj pa imajo štajerke s tem? Kakšno bedasto posploševanje.

tvoje
Predin = pretepač = Štajerc iz tega sledi da so vsi štajerci pretepači

moje
Predin = pretepač = glasbenik iz tega sledi da so vsi glasbeniki pretepači[/quote]
Iz tega pa sledi, da so vsi glasbeniki Predini. 🙂
Res čudno eni sklepajo. Človek bi pomislil, da želijo s svojimi sklepi le pritegniti dodatno pozornost. 🙂

Če pa se vrnem k temi, zakaj hudiča se je Predin opravičil sodniku? A ga je potem sodnik dobro sodil in je Predina razkurilo kaj drugega? Tako na koncu izpade.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Nevem no, meni se zdi Predin faca, pa zaradi mene, če vsak dan useka kakšnega sodnika na gobec.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Predin ima za sabo resno operacijo srca. Na njegovem mestu bi pazila, kam usmerjati svojo odvečno energijo.

Na koncu vseeno bolje biti Predin, kot pa top pisec Mona, ki se hvali kako dolgočasna oz. zrela oseba je.

…in lepa, si pozabil povedat:). Ti ti ti debelušček:))).

Jaz v življenju nisem bil debel, niti takrat nisem bil, ko se še nisem ukvarjal s športom. Zato pa tudi kupujem proteine, ker se mi dostikrat še jest ne da.

Saj verjetno je to tudi naredil. Da mu ne bi ustavilo srca, je energijo raje usmeril navzven, v sodnika. :))
Bolj star, bolj nor. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ko sem tole temo prebral sem si mislil, da jo je ta sodnik še dobro odnesel, ker če bi naletel na mon-ovke mu tudi varnostniki ne bi nič nucali… :))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Zorana Predina kaj preveč ne cenim. Prvič mi njegova glasba sploh ni všeč, potem mi gre na živce ker tako počasi govori. Zadnjo napako pa je naredil s podporo določeni politični stranki. Ta udarec pa je sploh pika na i.

V Rusiji bi sodnika, ki je razveljavil en gol pri hokeju, radi spremenili v milo. No, kakšne strasti.

Zoran Zoran, olajševalna okoliščina zanj, da je znan. Zato pa toliko bolj nenavadno.

Kdo bi si mislil, da je taka “počasnela” v komunikaciji tako temperamenten. Bo kar držalo, da se je treba najbolj bati tistih ljudi, ki na prvi pogled delujejo “skulirani”.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close