Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zopet LENNY KRAVITZ

Zopet LENNY KRAVITZ

Hi ženskice!
A je bila katera na koncertu Lennya včeraj? Meni je full žal, ker nisem mogla it, sem zbolela. Mislim, da je res tapravi rocker! Ozvočenje je bilo baje full dobr, se je slišal po celi Ljubljani.

Mene tam ni bilo v Črnuče se pa tudi ni slišalo.

lp

Jaz sem bila pred stadionom,slišalo se je super. Najprej mi je bilo fuuuul žal, ker si nisem kupila karte,potem tam nekje na sredi koncerta,pa ne več… Sicer je dober jamal,ampak nekatere komade je razvlekel na 10min in je blo prav dolgočasno… Kar se tiče starih komadov,bi lahko boljše izbral oz.nekatere dodal. Skratka,ni vredno tega denarja,definitivno predrago za to kar ponuja(tam nekje 4000sit bi bila primerna cena). Mislim pa,da so glasbeniki tu vedno taki “ah sej tle bomo pa par pesmc zapel pa bo dost za njih”. 🙁 Za drugič vem, da če pride,grem spet pred stadion poslušat,pa še to mogoče.

Js sm bla not. Blo je dbest. Najprej sm bla uzun, pol me je pa premamil in sem kupila karto. Čist drug film, če ga maš pred očmi. Hudo.

Je zmogel tudi že kaj boljšega…bila notri….ne preveč navdušena

Kolk je blo ljudi? Približno.

Mene je tud mikal, da bi šla, sam sem se pol premislila.

LP

Jaz sem bla že na kar nekaj večjih koncertih in sem bila vseeno včeraj zelo zadovoljna. Čisto drugače je, če si notri, moraš začutit vzdušje. Saj poslušaš ga lahko tudi doma – sicer je pa tud sam rekel, da ima težave z glasom, ampak bo ostal z nami, dokler bo ostalo kaj od njegovega glasu, glavno je, da čutimo njegovo ljubezen :-))) Jaz nisem gledala na to skozi ceno vstopnice in mi sploh ni žal, da sem šla, hotela sem ga začutit v živo.
Tudi sam oder, show, ozvočenje vse je bilo na višku. Tu se morajo naši fantje še marsikaj naučiti ( pri Siddharti je bil show – plesalci – super, vendar ni bilo kontakta s publiko ). Lenny-ju pa ni bilo težko stopit z odra in obrest celo prvo vrsto in tribune. Res ni zapel vseh mojih najljubših pesmi, ampak pač koncert traja 2 uri in ne more vsem okusom ustrečt.

Poslušam ga pa z veseljem tudi doma, če bo pa še kdaj kje v bližini, bom šla z veseljem. Sicer zelo nerada pišem takih izrazov in najstniških fraz, ampak si ne morem kaj, da ne bi napisala: Lenny je car!

Lep pozdrav vsem ljubiteljem rock-a in Lenny-ja.

Mam že kar kilometrino s koncerti, tudi tale včeraj je bil super. Karta je pač tolk kot je, zunaj niso nič cenejše, in mislim, da je čas poceni koncertnih kart že zdavnaj minil, žal. Pač, kdor bo hotel videt, bo plačal, meni ni žal, vem pa, da bi mi bilo, če ne bi šla, ker vprašanje, kdaj bo Lenny spet blizu. Je pa sexymotherf**ker 😉 Pa tega se dobro zaveda. Muziko ima dobro, meni je vse skupaj čisto prehitro minilo. Edino tisti njegov speech … preveč naučeno, itak pove isto v vsakem mestu in vsaki državi. Ampak se je splačalo. Bi mu dala 8/10.

Tudi tukaj na Mostah se ga je slišalo (muziko, ne njega)… Se mi je pa zdelo čudno, da je trajala tako malo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close