zoo safari ob gardskem jezeru
Bili, lani. Informacije dobiš na http://www.parconaturovivo.com.
Mi smo bili navdušeni že na začetku, ko se žirafe prosto sprehajajo med avtomobili. V prvi del, safari, greš namreč z avtom in se voziš mimo levov, tigra in vseh ostalih živali. Seveda ne smeš iz avta. Videti je ogromno živali, malo poglej na njihovi strani. Drugi del je pa živalski vrt, velik, zelo lepo urejen, tega si ogledaš peš. Pa enega tropskega vrta se spomnim, pa parka dinozavrov…
Skratka, nam je bilo zelo všeč. Priporočam!
Evo, pravi naslov, malo sem falila:
Zdajle gledam fotografije in vidim, da smo videli oz. fotografirali še zebre, noje, en kup raznih antilop, bivole, povodne konje, nosoroge (to v safari delu iz avta), potem pa opice, surikate, pave in milijon drugih krasnih ptic, tudi flaminge, morske leve, medvede…
Če te še kaj zanima, vprašaj.
Naša sta imela ob ogledu skoraj 4 in dobro leto. POmisleke sva imela zaradi mlajšega, ker nisva vedela, koliko bo sploh videl iz avta oz. razumel, kje smo. Pa je bil strašno navdušen. Vozili smo se kake tri ure. Priporočam, da pred vstopom izstopite iz avta in se malo razgibate, greste lulat, ker v safari delu to pač ni mogoče. Potem si ogledate safari z avtom (okoli uro), po mojem bo 2,5 letnik navdušen. Naš je bil proti koncu malo siten, ker so ta zanimive živali bile že mimo, pa sem ga vzela v naročje na sprednji sedež, da je bolje videl in je bilo OK. V živalski vrt greš pa itak peš in je po mojem za mulčke zakon, ko lahko teka naokrog. V sklopu tega dela parka sta tudi restavracija (zmerne cene) in super otroško igrišče, tako da – JA, ogled je primeren za 2,5 letnika!
Mi gremo v petek v Gulliverlandio, naš ima 2 leti in sem prepričana, da bo užival.
Aja, pri Veroni je precej topleje kot pri nas, oblecite se primerno in imejte s sabo dovolj pijače.
Forum je zaprt za komentiranje.