Najdi forum

ZOO Dunaj

zdavo, konec meseca si bom vzel v petek frej in sem doma, v sredo, četrtek, petek soboto in nedeljo, zanima me, da bi šel na dunaj, ZOO, za dva dni, prespal bom v OETKOTEL, mislim, da je dokaj ugodno, mislim, da je še kje ugodno – a kdo pozna kakšno ugodno zadevo za prenočiti? A je Korotan? So karte za ZOO cenejše po spletu?

Niso cenejše, ampak ko vidiš kilometrsko vrsto do balgajn za Zoo na naključni delovni dan si samo želiš, da bi imel natisnjeno karto z interneta.

Jaz sem bila v Zoo-ju na Dunaju in ni bilo nobene kilometrske vrste (če misliš tistega za Schönbrunnom). Hostlov maš pa na netu polno, pač poglej si cene in lokacije.

ma, tud hostli niso poceni, verjemi, 8 v eni sobi, to ja
a pa zdele v tem času je lepo v ZOO-ju, so vse živali na ogled? TALE TEDEN bo lep, pitaj boga kakšen čez 14dni

Jaz sem gledala pred časom vlak po avstriji in imajo tudi ugodne variante. Če ti ravno prav pride.

Bila pred kratkim. Super prenovljen Hostel je DoStepIn, cena prenočitve 16€, poglej si na netu. Vrst pred okencem za nakup kart za ZOO pa tudi nisem videla. Se pa splača vzeti čas in ga počasi in lepo pogledati.

Imej se lepo.

ja, cene so res ok,
double room for couples Hostel 24,75

ne

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close