Najdi forum

katero različico? tega je tok…

Mogoče probaj rajše Sygate Personal Firewall

je nekak manj tečen in bolj enostaven za začetnika.

zadnjo verzijo, ni druge… jaz sem preizkušal ty različico, ko je bilo potrebno naredit upgrade, je pa hotel kodo ali denar… Ker sem probal kar nekaj te vrste programov in mi niso bili všeč (beri crack ni delal), sem se nazadnje odločil in reskiral 30$ in kupil program… to je bilo nekako 3 mesece nazaj, in sedaj nimam nobenih problemov.. po nekaj poizkusih mi je uspelo tudi to, da Zone alarm ni več nadležen.. torej, ne sprašuje za vsako stvar, ali naj pusti ali ne…

torej, priporočam nakup, ki ga lahko opraviš kar preko spleta.. jaz sem plačal z Viso in je bilo vse ok

Pa lep dan!

Jani

Program (ZA Pro) je res prva klasa.

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Živjo, hmmm!

Glej, jaz sem si dala gor zdej tale programček… Sam ena težavica pa ne vem kako to odpravit oz. naštimat… mi blokira pošto v Outlook Expressu…
Imam Windows XP. Nastavitve????

Verjetno te je ob prvem zagonu OEja vprašal, če sme spustiti paketke tega programa v širni svet.
Če si kliknila da ne, potem pojdi v taskbar desno spodaj, kjer so ikonce v trayu. Poišči ikono spfja (tisti 2 ukrivljeni puščici ena gor druga dol) in dvoklikni nanjo. Zdajle sicer govorim na pamet, ker tega programa trenutno nimam tulele, ampak mislim da potem, ko se ti odpre okno, v menujih poiščeš Applications in potem v listi poiščeš Outlook Express. Če je onemogočen, mu spremeni na Allow ali Ask.

Če ne najdeš, ali če sem z opisom zdajle preveč v temo brcnil, ti natančno razložim, ko bom zraven tega programa.

Hmmm, nisi v temo brcnil… hvala, urejeno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close