Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija zone alarm mi javlja tole

zone alarm mi javlja tole

ko zaženem ewido , napise opozorilo
suspicious behaviour:
anti malware is trying to change your network settings by modyfying file:
WINDRVDR/etc/host
a je to kaj sumljivega? ce dam na deny, se isto odpre kot ce dam allow. sem pa pred kratkim opazila, da se mi windowsow firewall izklaplja brez moje vednosti.
lp

Verjetno ZoneAlarm vidi program Ewido kot malware program in javlja napako oziroma opozorilo. Mogoče je kakšna nekompatibilnost v programu… Kao se ti firewall izklaplja/vklaplja? Javi kakšno obvestilo/napako… Imaš ZoneA med tem prižgan ali ugasnjen? Probaj ZA ugasniti in boš videla še se bo še ugašal. Verjetno ZA in WIN Firewall ne gresta najbolje skupaj…

Lp, Max

a je potemtakem dovolj, ce imam zone alarm in pac win firewall ugasnjen? saj najbrž imata podobne funkcije, ce ni zone se boljsi?

lp

Dovolj je sigurno eden ali pa drugi. Oba pa verjetno ni smiselno imeti aktivirana, kot tudi ne dveh AV programov. Probaj imeti nekaj časa aktiviranega enega in potem drugega, pa boš videla kdo je boljši. Mislim pa da je dovolj že WIN firewall in dober AV + kakšen Spyware… in to je to.

Lp, Max

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close