Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Zolucky

Zolucky

Ena bolj lahkotna tema: se vam odpirajo reklame za shopping online oblačil kot jih imajo na strani Zolucky?
Glede na včerajšnjo temo, ki jo je nekdo odprl, o grdih oblačilih, me zanima ali kdo pozna kakšno trgovino (tudi online), ki bi dejansko prodajala takšna oblačila?
Meni se zdijo kroji, hlač, srajc, kril, majčk, zelo fajn. Veliko bombaža in lana.
Nisem pa takšnih stvari zasledila na drugih, preverjeno ok, straneh (About You, Shien).
Zolucky je po prebiranju forumov totalna fejk kitajska stran in to kar prodajajo nima veze z oblačili na slikah.
Tega stila takih oblačil nikjer ne najdem, ne v živo v trgovinah, ne na spletu, na strani, ki bi bila preverjena in zanesljiva.
Je mogoče komu poznano iz kje izvirajo “originali”, oblačila na fotkah in kje bi se jih dalo kupiti?

Ja, to tudi mene zanima?

Samo ne kupujte na strani Zolucky. Nobenega bombaža in lana, sama plastika – to je popolnoma nekaj drugega, kar obljubljajo slike. Sem vrnila, kar sem naročila že junija, do danes ni denarja. Poslati je bilo treba v neko skladišče na Kitajskem..totalna natega…samo sprenevedanje, da še ni  prišlo blago nazaj…bla, bla…

Tudi jaz ravnokar prihajam s pošte, kjer sem vrnila prav vse artikle……kot je že zgoraj napisano: vsa oblačila so sama sintetika, nikjer še po videzu ne ustrezajo, kaj šele po kvaliteti. Sedaj pa lahko samo upam, da dobim denar nazaj :-((

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close