Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Žogica nogica

Žogica nogica

Ravnokar sem gledala ene cd-je pri sodelavcu z otroškimi zgodbicami in sem se spomnila na Žogico nogico:))..Koliko med vami se še spomni te zgodbica, tolikokrat sem jo poslušala in zraven jokala,kako lepi spomini in najboljše je bil konec,pihajte,pihajte otroci:)) in spomnim se da sem pihala tako močno, da sem skoraj pluča en vrgla,hec,hec..lep dan:)

🙂 Jaz tudi

Ampak kako je že blo.Zmaj jo je ukradel al kako…malo sem pozabla, ampak kaseto pa še ma nekje…

imela sta boben in lajno,pa žogica jima je ušla,na na na nana na na na na na na.

:))…

a ni le “žogica marogica”

Ne,ne žogica nogica:)

Žogica Nogica.

Nekega dne je k dedku in babici skozi okno priletela žogica. Ker je imela nogice, sta ji rekla kar žogica Nogica. Bila je lačna, zato sta se dedek in babica odpravila kupit hrano, še prej pa sta žogici zabičala, naj nikomur ne odpira, medtem ko ju ne bo doma. Žogica je vse obljubila, a jo je podivjani papirnati zmaj Tolovaj vseeno premamil, da je odletela z njim skozi okno … –

A to je ta zgodba, čist sem jo že pozabla, otrokom pa je ful všeč. Moj mali nečak jo je gledal 14 dni nazaj – lutkovno predstavo, pa mu je bla ful všeč.

NE vem zakaj se meni tud močno zdi, da je Žogica MAROGICA.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Sicer pa, če spomin ne gre več, zakaj pa je internet.

http://www.lg-mb.si/predstava.asp?ID=8

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ne se kregat. Oba imata prav.
Jaz sem tudi skoraj roko dal, da je Žogica Marogica. Tisto je bilo včasih. Mogoče je Žogica Nogica priredba, čeprav je avtor isti. V čem je razlika ne vem.

Aja, še dokaz za Nogico: http://www.cezam.org/produkcija/zogica.htm

Jaz sem poznala Žogico Nogico! :-)))) Luštna je bla! .-))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close