zobozdravniki v ZD za študente
Ima katera mogoče izkušnje s kakšnim, ki dela v ZD za študente in da je res v redu? S tem mislim, da ne komplicira, ko se ga vpraša za injekcijo proti bolečini, itd.
Zelo rada bi zamenjala trenutnega zobozdravnika, ker sploh ni v redu. Mogoče pozna katera kakšnega v Lj, ki je tudi v redu in dela na koncesijo?
Hvala!
jst sm ostala brez zobarja in mi ni preostalo drugega kot da sm šla na aškerčevo v zd. kar se tiče injekcije sploh ni problema, ker ni treba kaj posebnega prositi, da ti jo da. me je pa prvič fulllll nadrl in me je blo kr strah iti naslednjič-drugič je bil pa čisto nekaj drugega-full prijazen….tko da jst ne vem no…jst sm bla pr enem moškem, ne vem na pamet imena, če te bo pa še zanimalo pa povej, pa bom pogledala
Ja dr. Bregar je naceloma samo za studente…. kje tocno? ne vem katera stevilka bloka, ce se pripeljes s strani vic – siska (ne iz strani centra) prvi blok na levi strani…. je en kiosk pred tem blokom… sicer pa, ce se tam kje parkiras, vprasas kaksnega studenta kej je Stomatoloska ordinacija, pa ti pove
Forum je zaprt za komentiranje.