Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zobozdravniki s koncesijo v ljubljani

Zobozdravniki s koncesijo v ljubljani

Pozdravljeni!

Zanima me ali kod pozna dobrega zobozdravnika s koncesijo v Ljubljani, pa da še sprejema. Iščem si namreč enega za osebnega, da bi redno hodil na preglede. Koncesija pa zato, ker vsaj en del pokrije, napram samoplačniškemu. Žal ne gre drugače, stanje zobozdravstva in ZZZS pa je tako slabo.

Tako da če kdo ima vseeno kakšna priporočila, se priporočam.

Hvala in Lp

Odgovor na objavo uporabnika
Iskač, 29.06.2021 ob 14:22

Pozdravljeni!

Zanima me ali kod pozna dobrega zobozdravnika s koncesijo v Ljubljani, pa da še sprejema. Iščem si namreč enega za osebnega, da bi redno hodil na preglede. Koncesija pa zato, ker vsaj en del pokrije, napram samoplačniškemu. Žal ne gre drugače, stanje zobozdravstva in ZZZS pa je tako slabo.

Tako da če kdo ima vseeno kakšna priporočila, se priporočam.

Hvala in Lp

ZAkaj pa ne zobozdravnika v ZD? Jih je kar nekaj ki sprejemajo, poglej na stran ZZZS, vem da na ZD Vič je sta bili še pred kratkim 2.

Kmetički pa ja ne rabite Ljubljane in njenega zobozdravstva. Vi kar ostanite lepo doma, na deželi, kjer vas zdravijo svež zrak, narava, ptički …

Sem drugače v Ljubljani doma, samo nimamo vsi 5000+ na mesec. Če pa delate v vladi, da toliko dobite, lepo vam. Jaz nimam. In tudi Slovenec s povprečno slovensko plačo nima za privatnika v Ljubljani. Žal.

Ne rabiš ti ljubljanskih zobarjev. Zobozdravstvene storitve dobiš direkt od kmeta. Je malo dražje, ampak je naravno.

V ZD Ljubljana je en kup zobozdravnikov, ki še sprejemajo:

https://www.zd-lj.si/zdlj/images/Zdravniki_in_zobozdravniki_ki_se_opredeljujejo_nove_paciente.pdf

sploh ne vem, zakaj ste vsi tako sveto prepričani, da je treba privat zobozdravniku? Jaz sem zamenjala že 3 zobozdravnike v zadnjih 20 letih (en je šel privat, en v penzijo), vse sem dobila v ZD, plačam samo nadstandard, vse ostalo mi krije zavarovanje.

Kje pa je ta kmet? Pač kontakt ne bi bil slabo.

Načeloma v ZD niso najboljši, vsaj jaz imam in veliko ljudi slabe izkušnje. Privatnik s koncesijo dela velikokrat boljše.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close