Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zobozdravnik in PCT?

Zobozdravnik in PCT?

A kdo ve, če zobozdravnik zdaj tudi zahteva, da imaš PCR test ali ne? Zanima me za obisk osebne zobozdravnice v času, ko sprejema paciente z bolečino zaradi neuspelega zdravljenja zoba? Če bi kdo vedel za Celje, lepo prosim na dan z besedo. Hvala 🙂

A ne bi rajsi sam poklical/a svoje zobarce, da ti pove kako imajo to urejeno? Mi na monu pa res vemo. 😉 Jaz imam zobarja v lj in tu naredijo test preden prides, ce si ga ne zrihtas sam. Test je trenutno obvezen, tako da predvidevam, da je pri vas podobno?

Moja zahteva pct.   Mislim, da ni edina.

Moja zobozdravnica zahteva PTC. Testiraš se lahko pri njej, v ordinaciji. Cena 9E.

Odgovor na objavo uporabnika
Breda796, 27.09.2021 ob 10:16

Moja zobozdravnica zahteva PTC. Testiraš se lahko pri njej, v ordinaciji. Cena 9E.

Dober biznis je to. Zato pa pokvarjena prodana zdravniška stoka hoče, da ta koronski fašizem traja večno.

Jst sm 10 dni nazaj rabla pct (podpišeš izjavo) me je začela neki sprašvat pa sm ji test pod nos pomolila… Baje je dal glede zdravnikov zzzs ugovor glede pctja kdaj bo ro rešeno vrag si ga vedi. Mam pa isto zdravilo notri in še dva datuma 🙁  Bi blo pa fino če bi se loh tm testirala, da nebi zgubila za testiranje 2 uri ali več plačat ga morm pa vseeno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close