zobozdravnik, dober in ugoden v Ljubljani
S 100 €, da ti zamenja 3 plombe in še očisti kamen, ne bo šlo. Vsaj ene 200 € te bo zagotovo stalo. Odvisno sicer od velikosti plomb.
Mi hodimo sem: http://www.zobozdravstvolavtar.com/
Smo zelo zadovoljni, cene so normalne. Niso nizke, niti pretirano visoke, sicer pa imaš na netu cenik.
Dr. Fuis je mogoče res malo ugodnejši, vendar… iz izkušenj ne morem trditi, da je tudi kvalitetno. Ne vem, kakšne materiale uporablja, vendar me bolijo zobje, ki mi jih je popravljal. Zamenjati plombo v 5 minutah, računati 60 evrov..ma, ni poceni in ni dobro. Izgleda grdo pa še boli. Ostala sem brez denarja in z bolečinami. Sedaj iščem skrbnega in natančnega zobozdravnika. Še v ZD mi niso slabo naredili. Jaz vam ga odsvetujem!
Za ta denar ne dobiš pa če si sama popraviš zobe… Jst osebno sem najbolj zadovoljen z Zobno Ordinacijo Anja Siegl zobna-ordinacija.com. Ma res dobre cene pa še kvalitetno naredi. Npr. za ciscenje zobnega kamna dam max. 60 eurov.
Za čiščenje zobnega kamna, beljenje, menjavo plombe sploh nikoli ne razmišljam kot da grem h protetiku, David Leskovic. Toplo priporočam. Hodila sem samoplačniško h opevani zobozdravnici, pa je šlo ob vsakem obisku samo na slabše. Pri g. Davidu nisem bankrotirala in zelo zadovoljna z njegovim delom. Naredil mi je tudi krono, prva proba, kot ulita. Drži že 7 let brez težav.
Zdravo, v Ljubljani je veliko zobozdravnikov, sam sem imel enak problem, predlagam da si preberete https://www.zobozdravniki.net/zobozdravnik-ljubljana na tej spletni strani je veliko informacij in predlogov kako dobiti dobrega zobozdravnika.
Sem tudi bila in se popolnoma strinjam z napisanim. In sestra in zdravnica so me toliko ustrasile da je situacija toliko alarmantna da mi bodo zobje ven popoadal. En zob se mi je okrusil in sem se sla pokazat. Na koncu je zdravnica brez slikanje zoba prisla do zakljucka da je zivec mrtev in je zob treba kirusko ven dat in da so se drugi zobje poskodovani zarsdi tega zoba. Skratka, cca. 300evrov za ta zob. Vse skupaj mi je bilo cudno in sem sla na posvet drugem zobozdravniku. Ko Sem mi rekla kaksno dijagnozo so mi postavili v ordinaciji Blazi Janicar je clovek bil brez besed. Namrec, rtg kaze da so mi vsi zobje zdravi, kot tudi pulpa in korenine, nimam nic od vsega tega kar so mi tam rekli da imam. Zobozdravnik mi je dal zdravilo na zob in je rekel da pridem cez en teden da zrihta ostatek oz. naredi krono. Groza kdo vse dones dela in kaj ti loh recejo da bi zasluzili.
Forum je zaprt za komentiranje.