Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zobne ščetke curaprox in vbo, plusi in minusi

Zobne ščetke curaprox in vbo, plusi in minusi

.Klasika Slovencev v kampih na hrvaški obali je zobna ščetka curaprox v maulu.

A zdaj je na trg prišla nova ščetka VBO, ki jo je celo “izumila” neka slovenska stomatologinja in jo delajo na Japonskem!

Ščetka VBO je dejanako nekoliko boljša od curaproxove, kar zadeva učinkovitost ščetkanja in končno svežino v ustih. Ima skoraj tak učinek kot električna sonična ščetka, npr. sonicare od Philipsa. Zelo dobro!

AMPAK!

Takoj ko kupite ščetko VBO (za 9,90€), veste, kaj se bo zgodilo.

In točno to se zgodi.

V tem oziru je ščetka curaprox boljša.

sem uporabljal curaprox prej… zdej mam raje to ta trdo. nekak sem mnenja da je boljše če ma trše ščetine… me ne rani.

Ne razumem popolnoma vašega sporočila… Kaj ste želeli povedati, kaj se zgodi če kupiš VBO ščetko? 🙂

Želela bi si le, da bi imela Curaprox lesen ročaj. Se to že kupi pri nas?

Kaj se zgodi? Hitro povej, ker ravno mislim narocit vbo.

Sem že imela VBO ščetko. Zgodilo se ni nič….

VBO ščetka, ki jo je kao razvila slovenska zobozdravnica:

-se dobi na Amazonu za 2,5 EUR, smo da se imenuje Wakka

-je star izum, pri katerem slovenska zobozdravnica ni imela nič, razen natisnjenega imena firme

-nabavna cena je pod 1 EUR

-da občutek bolj čistih zob, ker ima abrazivno površino- zdaj se vam zdi še super, po nekajletni uporabi se boste pa čudili erzijam in skelečim zobem

-ima nedvomno najboljši marketing na tržišču

Mehke ščetke, od katerih so dokaj primerljive Curaprox, Curasept, Elmex, Sensodine, je treba pravilno uporabljati, ker se ob pregrobem pritisku mehke ščetine preveč upognejo in potem ni nobenega učinka, zato se marsikomu zdi, da zobje niso tako čisti. Poskusite držati ščetko kot svinčnik in s krožnimi gibi nežno drgniti, pa potem poglejte učinek…

Samo v razmislek-sklenina ni koža, noht ali las, ne raste in se ne nalaga. S trdimi ščetkami odnašate mikro plasti, malo po malo… Enako z aktivnim ogljem in podobnim… Poti nazaj ni.

Ni nujno dobro tisto, kar je 2x dražje…

@↑

Nobene znamke “wakka” amazon ne da.

Kaj točno misliš?

Odgovor na objavo uporabnika
Vesna769, 05.09.2022 ob 13:28

Ne razumem popolnoma vašega sporočila… Kaj ste želeli povedati, kaj se zgodi če kupiš VBO ščetko? 🙂

Obloge, 05.09.2022 ob 13:52

Kaj se zgodi? Hitro povej, ker ravno mislim narocit vbo.

Ščetka VBO je tanka in se rada hitro zlomi.

To se zgodi.

Anonimno 7715, 19.01.2023 ob 22:36

@↑

Nobene znamke “wakka” amazon ne da.

Kaj točno misliš?

Obstaja, wakka toothbrush light…

Tiho ždijo zobje v ustih, 19.01.2023 ob 22:39

Ščetka VBO je tanka in se rada hitro zlomi.

To se zgodi.

Itak, če stane 70 centov (za njih, ne za nas)

Že curaprox so drage, skor 5 eur, Vbo pa še 2x dražja. Bull shit.

VBO ščetka je res šolski peimer marketing natega.  Žal.

Sem sprobala obe – Curaprox mi je boljša, ker so ščetine bolj goste in širša je. Me pa moti, da nimajo lesenih ročajev ali pa vsaj bambusnih (lahko bi šli malo v korak s časom). Drugače pa je skoraj ista od Elmexa, pa cenejša je od Curaprox.

Anonimno 3764, 19.01.2023 ob 20:57

VBO ščetka, ki jo je kao razvila slovenska zobozdravnica:

-se dobi na Amazonu za 2,5 EUR, smo da se imenuje Wakka

-je star izum, pri katerem slovenska zobozdravnica ni imela nič, razen natisnjenega imena firme

-nabavna cena je pod 1 EUR

-da občutek bolj čistih zob, ker ima abrazivno površino- zdaj se vam zdi še super, po nekajletni uporabi se boste pa čudili erzijam in skelečim zobem

-ima nedvomno najboljši marketing na tržišču

Mehke ščetke, od katerih so dokaj primerljive Curaprox, Curasept, Elmex, Sensodine, je treba pravilno uporabljati, ker se ob pregrobem pritisku mehke ščetine preveč upognejo in potem ni nobenega učinka, zato se marsikomu zdi, da zobje niso tako čisti. Poskusite držati ščetko kot svinčnik in s krožnimi gibi nežno drgniti, pa potem poglejte učinek…

Samo v razmislek-sklenina ni koža, noht ali las, ne raste in se ne nalaga. S trdimi ščetkami odnašate mikro plasti, malo po malo… Enako z aktivnim ogljem in podobnim… Poti nazaj ni.

Ni nujno dobro tisto, kar je 2x dražje…

Se popolnoma strinjam. In kar ne morem verjeti, da ljudje tako nasedejo  agresivnemu  reklamiranju.
Največji hec pa je, da ponujajo celo naročnino na ščetke,… verjetno se zavedajo, da bodo ljudje kmalu ugotovili, da gre za preprodajanje drugih veliko cenejših ščetk.
No, mogoče ti pa draga ščetka da občutek bolj čistih zob :))))

Dobroobveščena, 21.02.2023 ob 08:09

Se popolnoma strinjam. In kar ne morem verjeti, da ljudje tako nasedejo  agresivnemu  reklamiranju.
    Največji hec pa je, da ponujajo celo naročnino na ščetke,… verjetno se zavedajo, da bodo ljudje kmalu ugotovili, da gre za preprodajanje drugih veliko cenejših ščetk.
    No, mogoče ti pa draga ščetka da občutek bolj čistih zob :))))

Sem se pohvalila, da tudi jaz zdaj uporabljam VBO ščetko, pa mi je sodelavka pokazala tole…

Kaj to res vse drži? Je še kdo od vas nasedel in kupuje te drage ščetke, ki jih lahko dobiš veliko ceneje???

Se počutim tako naivno ampak je pa dobra šola!!

Že leta uporabljam Curaprox, eksperimentiranje me zaenkrat ne zanima.

https://www.instagram.com/p/CyNXCElO1Hm/?igshid=N2ViNmM2MDRjNw==

Vse to drži. Opis na spletni strani je prevod iz uradne strani proizvajalca: https://www.mizuha-oralcare.com/eng/products/wakka/

Cena z že dokaj visoko maržo iz Amazona je napram VBO le 3.20 EUR.

Marketing nateg.

Na njivo strani sem naroco 10 curprokovih pa sem dobo zraven toto eno vbo, sem jo 2x sprobo pa v smeti zabriso, ni to primerljivo z mehko curaprok

ne kupujte tega. nič od tega. ker je največji drek. ja ker so te ščetke izumili stomatologi, ker so  si z njo povečali  dobiček. ne z prodajo ampak z  pacineti.  ker ta mehka zbona ščetka, samo boža, nič ne očisti.  posebej pa ne mezobnih prostorv.   mi smo t odoma uporabljali . in sm ovsi imeli vedno večje probleme z dlesnimi. jaz tudi zelo. in enkrat mi je dopizdilo, sem si kupil navadno trdo ščetko. in je prvi dan malo dlesn zakrvavela, ker sem prevče pritiskal glede na ono mehko pofuano kuraporx ampak je takoj drugi dan bilo super bolje.  in do takrat, si nikoli vče ne kupim kura prox. mikoli več.   in imam sedaj vse tko lepo zobe, msilim.  mrš prokelta golazn stomatološka. nafukatorska

Butale budale

Dejte imet neko logiko. Avtomobil ki ga boste vsak dan vozili  v pralnico na vrteče ščetke bo v 2 letih spraskan,kar vidiš na soncu …Ali je dovolj mehka goba ,ali trda krtača za oprat avto? Kje gnije pleh,na spojih ali na vrhu strehe? Torej ,uporablja se mehka ščetka ,neabrazivna krema po možnosti s fluorom,raje zobna prha za medzobne prostore ,nitka ali medzobna ščetka. PA KO SE VAM NABERE OBLOGA,RAJE NA PESKANJE K PROFESIONALCU….Sklenina se ne obnavlja ,pa pravilno ščetkanje si oglejte na netu…

Jaz sem razočarana nad vbo. Obema z možem je razpadla v ustih med ščetkanjem že po nekaj dnevni uporabi (mislim, da niti  po enem tedenu, ker sem jo imela za na dopust, doma pa uporabljam električno). Skoraj sem se zadušila s ščetinami v ustih. Sem pa bila sprva navdušena nad občutkom…

lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close