Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Znanstvena dejstva o homoseksualcih

Znanstvena dejstva o homoseksualcih

Objava čaka odobritev

https://emailtuna.com/images/newsletter/ca3/ca32a095be18b87aba7f5fc2dacc3159.jpg

No to pa je vredno drka. Ne pa izumetničeno grdavšasto babovje.

https://iv1.lisimg.com/image/5355289/667full-andrei-andrei.jpg

mmmmm

https://queerty-prodweb.s3.amazonaws.com/2007/08/aitort2-1.jpg

Ne pa kot pomehkuženi heteroti. 😉

https://govorise.metropolitan.si/media/cache/upload/Photo/2015/04/03/maja-prasnikar_i620.jpg

Pomehkuženi heteroti pa na narobe obrnjeno znucano metlo, nerazvito, šibkotelesno infantilno grdoto od babovja, ki je ne prenese niti globomorska tema.

Od kdaj si pa gay

Odgovor na objavo uporabnika
Jaz2019, 05.07.2021 ob 16:27

Od kdaj si pa gay

Od rojstva sem si ga želel v ustih mmmmm 😉

morski psi…

Da uboge hetero delovne konje spreobrnemo, da jih bodo privlačili vroči samci, namesto grdavšastega klovnastega babovja in bodo bolj zadovoljni z življenjem in samim seboj. Istospolnim pa dali mir 😉

HETERO KONVERZATIVNA TERAPIJA, 05.07.2021 ob 16:35

Da uboge hetero delovne konje spreobrnemo, da jih bodo privlačili vroči samci, namesto grdavšastega klovnastega babovja in bodo bolj zadovoljni z življenjem in samim seboj. Istospolnim pa dali mir 😉

Ja, tvoj foter je pedru vzel pest dreka iz riti in tako si ti nastalo?

tvoj foter, 05.07.2021 ob 18:15

Ja, tvoj foter je pedru vzel pest dreka iz riti in tako si ti nastalo?

Ja tebe je mati verjetno povrgla iz riti ali pa pobruhala. Mogoče si nastalo iz skupka lateksa in kontracepcijskih tablet. Ali pa si celo  splavljen. Najverjetneje te je fotr kar izdrkal. 😉

LEGENDA je bil včasih dokaj normalen in hetero. Potem, ko ni na noben način več prišel do peezde, se mu je zaradi hrepenenja po peezdi revežu zmešalo. Zdaj piše, da so babe grdavše, čeprav bi ubogi abotnik nategnil se brejo prassico, če bi se mu le pustila.

Nekega večera mu je tiča pofafal nek ostarel buzi v Tivoliju, takrat je LEGENDA spoznal, da ni važno, kdo mu prazni jajca, glavno, da so pač prazna. Ker za fuuk prej najde ostarele poženščene buzije kot katerokoli žensko, zdaj hvali svoj nov način življenja.

Do bab, ki mu niso hotele dati peezde, je obdržal sovraštvo in zagrenjenost.

Resnica ni prijetna, 06.07.2021 ob 18:47

LEGENDA je bil včasih dokaj normalen in hetero. Potem, ko ni na noben način več prišel do peezde, se mu je zaradi hrepenenja po peezdi revežu zmešalo. Zdaj piše, da so babe grdavše, čeprav bi ubogi abotnik nategnil se brejo prassico, če bi se mu le pustila.

Nekega večera mu je tiča pofafal nek ostarel buzi v Tivoliju, takrat je LEGENDA spoznal, da ni važno, kdo mu prazni jajca, glavno, da so pač prazna. Ker za fuuk prej najde ostarele poženščene buzije kot katerokoli žensko, zdaj hvali svoj nov način življenja.

Do bab, ki mu niso hotele dati peezde, je obdržal sovraštvo in zagrenjenost.

Daj ne umišljaj bedno. To je vse produkt tvojega psihotičnega krščanskega mozga.

https://i.pinimg.com/originals/62/39/05/62390530a66cdf0a1796237446d10145.jpg

Kdo bi hotel defektno izumetničeno šibkotelesno frocofacasto grdavšasto babovje z dvema nagravžnima vrečama maščobe poleg takega žrebca? Verjetno heteroseksualno pedofilno brez kakršnega koli okusa. 😉

https://media1.popsugar-assets.com/files/thumbor/jMQ-Amgu1cAmS49binEPI9kD430/fit-in/2048xorig/filters:format_auto-!!-:strip_icc-!!-:watermark-!popsugar-watermark_2x.png,-5,-5,0!-/2017/07/24/713/n/1922398/620afa1759761b52384be5.17986774_edit_img_image_43784440_1500912357/i/Scott-Eastwood-Shirtless-Miami-Beach-July-2017.jpg

Bolje od šibkotelesnega celulitnega izumetničenega grdavšastega babovja 😉 mmmmmmmmmmmm

To ni ena ista oseba, ampak bedak, ki piše pod drugimi nicki in ki je “stari” Legendi mona ukradel nick.

Malce protislovno napisano to da je biološko pogojeno, potem pa da imajo večjo šanso postati homoseksualni tisti, ki jih vzgajajo homoseksualci. Tu bi bilo dobro imeti podatek koliko tistih, ki jih ni vzgajal biološki starš, postane homoseksualcev, katero razčlenitev so pa v članku spustili. Le zakaj.

https://images.app.goo.gl/iBukVgDVVtFsQBCK8

Heteroseksualno pedofilno nagravzno, ogabno, nagnusno!

Phuujjj!!!

Odvraten grdavsast babji sus ne more dojeti da je odvraten in da se svet ne vrti okoli njegovega balavega pizdovja! ?

Anonimno 4882, 06.07.2021 ob 19:11

Malce protislovno napisano to da je biološko pogojeno, potem pa da imajo večjo šanso postati homoseksualni tisti, ki jih vzgajajo homoseksualci. Tu bi bilo dobro imeti podatek koliko tistih, ki jih ni vzgajal biološki starš, postane homoseksualcev, katero razčlenitev so pa v članku spustili. Le zakaj.

OMG kak si zabito. Anglescina sepa? Se ne znas poglobiti ko ti ni v interesu? Lepo pise da je 80% odstotkov otrok, ki jih istospolni vzgajajo biolosko njihovih.  Torej imas bioloski dejavnik. Kljub temu tudi pise da se vecina otrok ki jih istospolni vzgajajo identificira kot heteroseksualne. Kje je napisano da imajo vecjo sanso da postanejo homoseksualni? Tudi lepo je napisano da niso ugotovili da otroci ki jih vzgajajo istospolni pogosteje postanejo homoseksualni v primerjavi s tistimi ki jih vzgajajo heteroseksualni. In kaksne probleme imas s tem tudi ce bi postali homoseksualni? Jim bos ti dolocevalo in prepovedovalo? Potem bi to enostavno pomenilo da tudi heteroseksualci cutite istospolna nagnjenja ki jih potlecujete in zatirate. Tudi ce bi bila to neka odlocitev, kar pa ni, zakaj se nekdo ne bi smel odlocit ker mu tako pase in ga spolno vzburja? Ves obstajajo tudi biseksualci ki jih privlacijo oba spola.

Sedaj je bojda nek zakon, ki bi poučeval o teh homo zadevah v šolah. Moram priznat, da jaz sem še “starejša” generacija (srednja leta) in sem prvič za homoseksualne v šolah slišal na fakulteti in sicer so nam povedali, da med med njimi najbolj razhaja virus hiv. Problem posebej nastane ko so nezveste ženske in moški in potencialno razne zadeve prenesejo zvestemu partnerju.

Drugič sem pa tudi za njih slišal oziroma prebral tudi na fakulteti in sicer je v eni stari knjigi, v novi knjigi tega ni bilo več ker so to umaknili, in v stari je pisalo da je to spolna deviacija. To je pa tudi vse kar sem o tej temi slišal. So pa ljudje tako kot vsi ostali in jaz nikogar čisto nič ne obsojam.

Pa starši ko pride mladoletnica iz šole v naravi ali koderkoli že iz morja in pravijo, ja saj moja pa ni taka, to je dobila od mokrih kopalk. Od mokrih kopalk še nihče ni dobil spolno prenosljive bolezni, tako da boste morali hči/sina še enkrat povprašati.

Se mi zdi da včasih  smo bili ljudje bolj odgovorni in se je naravno vedelo kaj je prav in kaj ne. Danes je vse prav in normalno  samo tisto kar je normalno ni nič prav… Pa dlje kot se časa s spolno vzdržnostjo, sploh pri najstnikih, večim stvarem se lahko izogne tako da vse ob svojem času.. Ko je človek polnoleten ima še veliko let pred seboj…

Šepa ingliš tebi pajac. Lepo ti piše da “A 2001 review suggested that the children with lesbian or gay parents appear less traditionally gender-typed and are more likely to be open to homoerotic relationships, partly due to genetic (80% of the children being raised by same-sex couples in the US are not adopted and most are the result of previous heterosexual marriages.[165]) and family socialization processes (children grow up in relatively more tolerant school,

Lepo ti piše DELOMA iz genetskih razlogov in socializacijskih družinskih. In lepo sem napisal da bi bilo lepo videti koliko več je homoseksualcev pri tistih 20% otrok, katero razčlenitev pa niso naredili. Le zakaj.

Anonimno 3836, 06.07.2021 ob 19:59

Sedaj je bojda nek zakon, ki bi poučeval o teh homo zadevah v šolah. Moram priznat, da jaz sem še “starejša” generacija (srednja leta) in sem prvič za homoseksualne v šolah slišal na fakulteti in sicer so nam povedali, da med med njimi najbolj razhaja virus hiv. Problem posebej nastane ko so nezveste ženske in moški in potencialno razne zadeve prenesejo zvestemu partnerju.

Drugič sem pa tudi za njih slišal oziroma prebral tudi na fakulteti in sicer je v eni stari knjigi, v novi knjigi tega ni bilo več ker so to umaknili, in v stari je pisalo da je to spolna deviacija. To je pa tudi vse kar sem o tej temi slišal. So pa ljudje tako kot vsi ostali in jaz nikogar čisto nič ne obsojam.

Pa starši ko pride mladoletnica iz šole v naravi ali koderkoli že iz morja in pravijo, ja saj moja pa ni taka, to je dobila od mokrih kopalk. Od mokrih kopalk še nihče ni dobil spolno prenosljive bolezni, tako da boste morali hči/sina še enkrat povprašati.

Se mi zdi da včasih  smo bili ljudje bolj odgovorni in se je naravno vedelo kaj je prav in kaj ne. Danes je vse prav in normalno  samo tisto kar je normalno ni nič prav… Pa dlje kot se časa s spolno vzdržnostjo, sploh pri najstnikih, večim stvarem se lahko izogne tako da vse ob svojem času.. Ko je človek polnoleten ima še veliko let pred seboj…

Seveda da to ni več spolna deviacija, saj so odkrili brdo živalskih vrst, ki prakticira istospolne odnose. Pri človeku najbolj sorodnih bonobih so najbolj pogosti in vsakodnevni in se jih udejstvuje vsak pripadnik vrste. Bil je tudi vpliv krščanstva. O normalnosti pa da ne govorim. Pod to fasado se skriva ejakuliranje po nunjih ustih in po frocovju. Tudi kurbalo se je naokoli in vedno se bo. Kot greh pa se je prikazovalo samozadovoljenje. Pa so potem nategovali ovce. Da spolni odnosi pri višjih družbenih vrstah služijo poleg razmnoževanje tudi za užitek, čustveno povezovanje tudi ni več skrivnost. Tudi Srila Prabhupada je bil neveden in trdil da nobena žival ne prakticira istospolnih odnosov. O pa se je motil. Časi zaplankanosti in zaostalosti so mimo. Pač je dejstvo, da je homoseksualnost normalna in naravna variacija v človeški seksualnosti.

Objava čaka odobritev

Raje preberi še enkrat polapismeno kljuse, 06.07.2021 ob 21:08

Šepa ingliš tebi pajac. Lepo ti piše da “A 2001 review suggested that the children with lesbian or gay parents appear less traditionally gender-typed and are more likely to be open to homoerotic relationships, partly due to genetic (80% of the children being raised by same-sex couples in the US are not adopted and most are the result of previous heterosexual marriages.[165]) and family socialization processes (children grow up in relatively more tolerant school,

Lepo ti piše DELOMA iz genetskih razlogov in socializacijskih družinskih. In lepo sem napisal da bi bilo lepo videti koliko več je homoseksualcev pri tistih 20% otrok, katero razčlenitev pa niso naredili. Le zakaj.

Nekaj si namerno izpustilo. Da ti debilno prevedem. Otroci iz istospolnih družin so zaradi večje odprtosti bolj odprti za eksperimentiranje z istim spolom. Kljub temu se jih večina opredeljuje kot heteroseksualne. Nekaj pa jih ugotovi, da so homoseksualni, predvsem zaradi genetskega vpliva kot so znanstveniki ugotovili, ker je 80% otrok v istospolnih družinah biološko njihovih. Še vedno velja da je primarni vzrok homoseksualnosti biološki imajo pa pri tem vlogo tudi okoljski dejavniki. Sploh nikjer ni omenjen odstotek homoseksualnih otrok v istospolnih družinah. Napisano je da večina otrok v teh družinah heteroseksualnih, homoseksualnih pa manjšina. In kaj te zdaj muči tistih drugih 20% odstotkov otrok istospolnih ki so pri materah ali očetih (samohranilskih ali v družinah z novim partnerjem). Logično je da je večina heteroseksualcev, manj pa homoseksualcev, če je tako tudi že pri istospolnih družinah, ki so bolj odprte. Zaradi odprtih istospolnih družin, šol in sosesk se otroci iz teh družin bolj upirajo tradicionalnim spolnim vlogam. Nič novega tudi pri nas ni drugače. Ameriška psihološka zveza je ugotovila da delež istospolnih otrok ni višji pri lezbičnih in gejevskih staršev v primerjavi  s heteroseksualnimi starši. Kaj tu ni jasno?

Raje preberi še enkrat polapismeno kljuse,

no polpismeno kljuse a ti je zdaj lepo razložil stvari.

Torej nimate več nobenega razloga ki bi vas zadrževal, da naslednjič na referendumu ne podprete pravic istospolno usmerjernih tudi glede otrok!

Logično je da pri spolni orientaciji ključno vlogo igrajo biološki dejavniki, saj te morajo spolno vzburiti določeni telesni atributi pri spolu da lahko doživiš orgazem. Kar prihaja od znotraj. Okoljski dejavniki imajo vlogo pri sprejemanju samega seba in udejstvovanju v spolnih odnosih s spolom ki te privlači.

Pri heteroseksualnih družinah pa imaš take da so lahko odprte in take ki so homofobne in katoliške. Istospolni najbolj nasankajo pri slednjih. Ker poslušajo, da bodo končali v peklu, da so bolniki, izpirjenci, nenormalni, nenaravni kar seveda ustvarja notranji konflikt  med tistim kar te privlači in na kar ne moraš vplivati ter med tistim kar ti govorijo družina in družba. Kar povzroča občutek slabe vesti, krivde, ne sprejemanja in samosovraštva. Velikokrat se to konča s samomori ali umori  v družini, morda celo množičnimi poboji. Velikokrat se na silo poročijo z žensko, nekateri odločijo za celibat in gredo za cerkvenjake. Pogosto zatirani postanejo homofobni, ker imajo drugi bolj odprte družine, ki so v zvezi s spolom ki jih privlači, ker imajo spolne odnose s spolom ki jih privlači in živijo kot si želijo. Pogosto pa se za ženinim hrbtom dajejo dol z moškimi in  si navlečejo bolezen sebi in ženi. Ker je spolno neizobraženo in ne skrbi za lastno higieno. Obstajajo pa za njih terapije samosprejemanja, da se očistijo družbenega programiranje in lahko normalno ter polno živijo s spolom ki jih privlači.

Imaš pa druge univerzalne dvosmerne, ki so biološko naravnani da se jim dviga na oba spola. Teh naj bi bila večina.  Tudi ti znajo biti zafustrirani, ker po eni strani  želijo špilat normalnost z družino, ženo in froci. Hkrati pa bi se ob tem še z istim spolom dol dajali. Ker pa je to ponavadi težko izvedljivo, tudi postane homofobno. Ker je ljubosumno ker ima nekdo nekaj, česar oni ne morejo imeti in potem požrešno kot otrok udrihajo po istospolnim in jim hočejo odvzeti pravice.

Tako imaš na svetu istospolne, ki jih privlači isti spol, dvosmerne univerzalne in heteroseksualne ki jih privlači nasprotni spol.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close